Coldplay
Coldplay
Zdravím chci se vás zeptat co si myslíte o kapele Coldplay
Hrají především alternative rock a piano rock
Vydaly 4 studiová alba a mají 4 členy
Will Champion-bicí,akustická kytara,klavír,Housle,vokály
Chris Martin-zpěvák,kytara,piano,housle,harmonika
Guy Berryman-basa,harmonika,mandolina,kytara,
Johny Buckland-ele.kytara,Harmonika,vokály,piano
(normálně májí nástroj který je první v řadě)
a jestě pár pisní...
yellow http://www.youtube.com/watch?v=KLIboc0PFT8
Shiver http://www.youtube.com/watch?v=GBqRj8LwwEA
Viva la vida http://www.youtube.com/watch?v=P5TNK-TvIcI&feature=fvst
a jestě set fotek s pisní clocks http://www.youtube.com/watch?v=XbI1FpLd4Vk
Hrají především alternative rock a piano rock
Vydaly 4 studiová alba a mají 4 členy
Will Champion-bicí,akustická kytara,klavír,Housle,vokály
Chris Martin-zpěvák,kytara,piano,housle,harmonika
Guy Berryman-basa,harmonika,mandolina,kytara,
Johny Buckland-ele.kytara,Harmonika,vokály,piano
(normálně májí nástroj který je první v řadě)
a jestě pár pisní...
yellow http://www.youtube.com/watch?v=KLIboc0PFT8
Shiver http://www.youtube.com/watch?v=GBqRj8LwwEA
Viva la vida http://www.youtube.com/watch?v=P5TNK-TvIcI&feature=fvst
a jestě set fotek s pisní clocks http://www.youtube.com/watch?v=XbI1FpLd4Vk
kytara:AXL Marquee
Kombo:Crate Flex Wave Series FW15R
Efekt:zatím kabel ibanez
pár trsátek ale hlavně dunlop 2mm
Re: Coldplay
Ermm... no... sice se hudbou Coldplay moc nezabývám a ani nevím o čem zpívaj - možná proto, že jsem od nich slyšel každou skladbu v rádiu 1x a pak okamžitě přepínal, protože mi z nich běhá mráz po zádech a otvírá kudla v kapse....
Tohle je vyjádření Coreyho Taylora na adresu posledního alba Coldplay... a já s ním souhlasím, a z jejich hudby celkově mam podobnej pocit jako Corey řekl novinářům o jeho pocitech z alba Viva La Vida...
Pokud chcete vědět, které album Corey Taylor považuje za to úplně nejhorší v historii hudebního průmyslu, možná mám pro vás odpověď. Když se jej server Gigwise.com zeptal na jeho názor na nové album Coldplay, nazvané 'Viva La Vida or Death and All His Friends', Corey odpověděl následovně:
"To je ten největší kus sebeoslavujícího hnoje, který jsem kdy slyšel. Jděte vykouřit někomu ptáka. Díváte se na Martina (zpěvák Coldplay)? Tak běžte sežrat pytel hoven. Nesnáším to album. Je to hudba na vytření zadku."
PS.: je to můj názor a tak jak to cítím já a Corey, takže prosím žádné komentáře k tomu, ať už negativní nebo pozitivní, prostě to nechte být a okomentujte vy Coldplay.
Tohle je vyjádření Coreyho Taylora na adresu posledního alba Coldplay... a já s ním souhlasím, a z jejich hudby celkově mam podobnej pocit jako Corey řekl novinářům o jeho pocitech z alba Viva La Vida...
Pokud chcete vědět, které album Corey Taylor považuje za to úplně nejhorší v historii hudebního průmyslu, možná mám pro vás odpověď. Když se jej server Gigwise.com zeptal na jeho názor na nové album Coldplay, nazvané 'Viva La Vida or Death and All His Friends', Corey odpověděl následovně:
"To je ten největší kus sebeoslavujícího hnoje, který jsem kdy slyšel. Jděte vykouřit někomu ptáka. Díváte se na Martina (zpěvák Coldplay)? Tak běžte sežrat pytel hoven. Nesnáším to album. Je to hudba na vytření zadku."
PS.: je to můj názor a tak jak to cítím já a Corey, takže prosím žádné komentáře k tomu, ať už negativní nebo pozitivní, prostě to nechte být a okomentujte vy Coldplay.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
a kdo to je ten Corey Taylor ?r0nn!e píše:Ermm... no... sice se hudbou Coldplay moc nezabývám a ani nevím o čem zpívaj - možná proto, že jsem od nich slyšel každou skladbu v rádiu 1x a pak okamžitě přepínal, protože mi z nich běhá mráz po zádech a otvírá kudla v kapse....
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Libi se mi album A Rush of Blood to the Head a to doslova cele od prvni pisne az po posledni, ostatni alba po nem uz mi nesedla resp. neoslovila. A to posledni album je dle meho nazoru asi nejhorsi, co se nejakeho zajmu o nej tyce (mozna jedna nebo dve pisne ujdou...). Vsiml jsem si ve svem okoli, ze Coldplay se libi hlavne lidem starsim (rozumej pres 40 let a dal...pocinaji rodici a znamymi konce - pro vas to ale nemusi nic znamenat, je to jen muj postreh z meho okoli)
Naposledy upravil(a) wikxzen dne 2.11.2009 15:12, celkem upraveno 2 x.
Přesně jsem tuhle odpověď čekal.pupack píše:a kdo to je ten Corey Taylor ?
Poradím: Zjisti si to.
Pak zopakuju znova co jsem napsal - Pište svoje názory a svoje pocity k týhle kapele, já mam svůj a ještě jsem ho interpretoval pomocí vyjídření jednoho člověka, takže nevidím důvod, proč bychom o tom měli diskutovat, jestli to chcete, nebo chceš, založ si topic: Názor Coreyho Taylora a r0nn!eho na kapelu Coldplay - co si o tom myslíte <- nebo tak něco.#
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
r0nn!e píše:Přesně jsem tuhle odpověď čekal.pupack píše:a kdo to je ten Corey Taylor ?
Poradím: Zjisti si to.
Pak zopakuju znova co jsem napsal - Pište svoje názory a svoje pocity k týhle kapele, já mam svůj a ještě jsem ho interpretoval pomocí vyjídření jednoho člověka, takže nevidím důvod, proč bychom o tom měli diskutovat, jestli to chcete, nebo chceš, založ si topic: Názor Coreyho Taylora a r0nn!eho na kapelu Coldplay - co si o tom myslíte <- nebo tak něco.#
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne že bych je žral, ale alba v PC mám, jako odpočinkovou hudbu jsem si je párkrát pustil, s přítelkyní jsem byl dokonce na jejich koncertu. Samozřejmě nejde o extra zajímavou a unikátní hudbu, je to prostě mainstream, ale tak co, tuhle hudbu dělají dobře a věřte tomu, že i naživo dokážou udělat velmi dobrou atmosféru. A rozhodně nemám pocit, že je poslouchají jen starší lidé, v té plné Sazka Areně byl věkový průměr tak možná 20 - 25, odhadoval bych.
Chápu, že kopě lidí (hlavně tady na fóru) se jejich hudba nebude líbit, protože to je popík. Nu a co má být... Nikdo je nikomu nevnucuje. A je jednoduché někoho odsoudit bez toho, aby se člověk jejich hudbou ani trochu nezaobíral.
ronnie: Z pozice administrátora ti docela doporučuju klidnit, stejně jako jsem to již udělal v threadu o Jacksonovi. Na nějaký navážení se tady není nikdo zvědavý...
Chápu, že kopě lidí (hlavně tady na fóru) se jejich hudba nebude líbit, protože to je popík. Nu a co má být... Nikdo je nikomu nevnucuje. A je jednoduché někoho odsoudit bez toho, aby se člověk jejich hudbou ani trochu nezaobíral.
ronnie: Z pozice administrátora ti docela doporučuju klidnit, stejně jako jsem to již udělal v threadu o Jacksonovi. Na nějaký navážení se tady není nikdo zvědavý...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nero:Lehce nesouhlasím s tím že hrají popík.hrají převážne alternative rock ale je pravda že trochu jako pop to může znít
Ronnie:Trošku přehnané tahat do tématu o coldplay tahat Coreyho Talora nemyslíš?Jejich hudba je naprosto odlišná a i oni jsou naprosto odlišný tak se není čemu divit
Ronnie:Trošku přehnané tahat do tématu o coldplay tahat Coreyho Talora nemyslíš?Jejich hudba je naprosto odlišná a i oni jsou naprosto odlišný tak se není čemu divit
kytara:AXL Marquee
Mno tak z pozice 40 letého starocha musím říct, že první dvě desky můžu (Parachutes a Rush ...), zbývající dvě jsou tuctový popík. Tu poslední sice mám, ale myslím, že jsem ji nikdy nedokázal doposlouchat do konce. Nejkrásnější song je pro mě Don't Panic, tu můžu stále.wikxzen píše: Vsiml jsem si ve svem okoli, ze Coldplay se libi hlavne lidem starsim (rozumej pres 40 let a dal...pocinaji rodici a znamymi konce - pro vas to ale nemusi nic znamenat, je to jen muj postreh z meho okoli)
EDIT:
P.S. Sorry Wohmo, až teď jsem si přečetl Tvoje téma o skupinách a hudebnících - bral jsem nové příspěvky odshora - no snad to, co jsem napsal není tak hrozně negativní.
Naposledy upravil(a) Jester dne 2.11.2009 19:19, celkem upraveno 2 x.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
mi se velmi líbí písnička Death and all his friends se to myslím jmenuje... a Speed of sound se taky hezky poslouchá... a ještě jedna... kruci... Talk, jo
ta je moc dobrá
ale jinak je nemám naposlouchané... ani je moc nevyhledávám
jo a Fix you mě od naposlouchávání spíše odrazuje
mimochodem na adresu Johnyho Bucklanda musím říct jednu věc - úžasný tón snad všude co jsem slyšel
ale jinak je nemám naposlouchané... ani je moc nevyhledávám
jo a Fix you mě od naposlouchávání spíše odrazuje
mimochodem na adresu Johnyho Bucklanda musím říct jednu věc - úžasný tón snad všude co jsem slyšel
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nemám je nijak zvlášť rád... Ale když už tu Ronnie zniňoval toho Taylora, tak je mi daleko sympatičtější Coldplay, než nějakej řvoun ve šprcce na hlavě...
Když se na něj člověk podívá http://www.youtube.com/watch?v=d6upzMwBEA0 ... Tak co si asi pomyslí prvně?
Semtam se to dá i poslouchat, ale třeba Viva la Vida, a podobné fakt nemusím... Viva la Vida a Satriani
Jak to vůbec dopadlo?
Když se na něj člověk podívá http://www.youtube.com/watch?v=d6upzMwBEA0 ... Tak co si asi pomyslí prvně?
Semtam se to dá i poslouchat, ale třeba Viva la Vida, a podobné fakt nemusím... Viva la Vida a Satriani
To mě je zas daleko sympatičtější "nějakej řvoun ve šprcce na hlavě" než přiteplenej skřehotálek.Prejdák píše:Nemám je nijak zvlášť rád... Ale když už tu Ronnie zniňoval toho Taylora, tak je mi daleko sympatičtější Coldplay, než nějakej řvoun ve šprcce na hlavě...
Coldplay nemusim, je to takový moc usínací.
Coldplay neposlouchám, ale vím, že dostali neoprávněnou grammy za skaldbu Viva la Vida, ukradli nápad od Satrianiho a cena byla na světě 
Joe prej taky ukradl I could fly od někoho... ale teď nevím...
K těm Coldplay... Když je slyším, tak je neposlouchám... Ale pár písniček co pouštěli známí se mi docela líbilo. Ale že bych se obtěžoval zjišťovat co je to, to fakt ne.
Tím přitepleným skřehotalem jsi myslel koho?
K těm Coldplay... Když je slyším, tak je neposlouchám... Ale pár písniček co pouštěli známí se mi docela líbilo. Ale že bych se obtěžoval zjišťovat co je to, to fakt ne.
Prejdák píše:Joe prej taky ukradl I could fly od někoho... ale teď nevím...
To právě od Joeho písně If I Could fly zkopíroval zpěvák z Coldplay kytarovou linku.
To já vím... Viva la Vida je I Could Fly... Ale o to nejde.
Satriani prej taky zkopíroval od někoho své I could fly
Edit: http://www.youtube.com/watch?v=znrHzefl ... re=related Tohle je v jiné stupnici. V molu nejspíš, I could fly bude dur.
Edit II: Jinak je to to samé.
Edit: http://www.youtube.com/watch?v=znrHzefl ... re=related Tohle je v jiné stupnici. V molu nejspíš, I could fly bude dur.
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 2.11.2009 20:24, celkem upraveno 1 x.
Tak to nevím... Ale tím neříkám, že to není pravda.Prejdák píše:To já vím... Viva la Vida je I Could Fly... Ale o to nejde.
hhePrejdák píše:To já vím... Viva la Vida je I Could Fly... Ale o to nejde.
sou si podezřele podobné ty skladby..
Prejdák píše:Tím přitepleným skřehotalem jsi myslel koho?

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
skupiny-a-hudebnici/doporuceni-pro-pris ... 16105.html
Wohma to možná myslí jako doporučení, ale jakmile se něco přežene, tak se v Nerovi probudí despota a může z kapes tahat banány. Tudíž klídek, pánové, protože recidivisté rozhodně už nedostanou jen 14 denní ban.
------------------------
Garret: Škatulkování je na nic. Ale když do krabičky alternative rock hodím třeba Birds of Tokyo, tak tam Coldplay jasně nesedí. Jsou to pop-rockeři, případně brit-popeři.
Ohledně Satch vs Coldplay - nakonec se to myslím nějak zametlo a nevyřešilo. Jinak opravdu se ozval i nějaký týpek, co tvrdil, že Satch vykradl jeho skladbu někdy ze 70. let. Nechce se mi to dohledávat, ale mám dojem, že na ultimate-guitar.com byste dohledali (a i jinde).
EDIT: Ten chlápek se jmenuje Yosuf Islam, též znám jako Cat Stevens, a má jít o jeho skladbu Foreigner Suite z roku 1973.
Wohma to možná myslí jako doporučení, ale jakmile se něco přežene, tak se v Nerovi probudí despota a může z kapes tahat banány. Tudíž klídek, pánové, protože recidivisté rozhodně už nedostanou jen 14 denní ban.
------------------------
Garret: Škatulkování je na nic. Ale když do krabičky alternative rock hodím třeba Birds of Tokyo, tak tam Coldplay jasně nesedí. Jsou to pop-rockeři, případně brit-popeři.
Ohledně Satch vs Coldplay - nakonec se to myslím nějak zametlo a nevyřešilo. Jinak opravdu se ozval i nějaký týpek, co tvrdil, že Satch vykradl jeho skladbu někdy ze 70. let. Nechce se mi to dohledávat, ale mám dojem, že na ultimate-guitar.com byste dohledali (a i jinde).
EDIT: Ten chlápek se jmenuje Yosuf Islam, též znám jako Cat Stevens, a má jít o jeho skladbu Foreigner Suite z roku 1973.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008