A nejvíc na ptáka že před vánocema mi ani nikdo nepučí!!Wocass píše:To nevím, mám z toho taky strach, že než-li se rozhoupu tak to bude pryč.
Metallica
Re: Metallica
Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !žebrák píše:A nejvíc na ptáka že před vánocema mi ani nikdo nepučí!!Wocass píše:To nevím, mám z toho taky strach, že než-li se rozhoupu tak to bude pryč.![]()
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
myslím že jen tak nezmizí....budou to podle mě prodávat co nejdýl aby z toho vytřískali co nejvíc...přece jenom tam nebude omezená kapacita jako v hale...žebrák píše:Myslíte že ty lístky pudou rychle pryč? Rád bych ten za 2 a půl, ale prachy nebudu mít upe hned...
No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!Mirus píše:Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !
Já du skákat z vokna asi.
Bacha je tam zima , radši se utop večer ve vaněžebrák píše:No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!Mirus píše:Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
- Skořepný Šokátor
Ty vole já jsem nadrženej...i Megadeth! Kdyby to nebylo tři čtvrtě republuky daleko, hneb bych si prohloubil kapsu

A předtím tu vanu dones venMirus píše:Bacha je tam zima , radši se utop večer ve vaněžebrák píše:No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!Mirus píše:Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !
fekál.
ještě před rokem bych se z toho mohl pos*at a ted nic, nejedu, tolik peněz na to nedam...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To zase jste se dostali k pí******mSkořepný Šokátor píše:Ty vole já jsem nadrženej...i Megadeth! Kdyby to nebylo tři čtvrtě republuky daleko, hneb bych si prohloubil kapsu
A předtím tu vanu dones venMirus píše:Bacha je tam zima , radši se utop večer ve vaněžebrák píše: No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!
Sranda musí být a člověk se musí pobavit i v tehle těžké hodine - problém s lístkamaWocass píše:
To zase jste se dostali k pí******m![]()
- Skořepný Šokátor
Přesně - sranda musí být i kdyby tatu věšěliMirus píše:Sranda musí být a člověk se musí pobavit i v tehle těžké hodine - problém s lístkamaWocass píše:
fekál.
Skořepný Šokátor píše: Přesně - sranda musí být i kdyby tatu věšěli
+1
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem ještě neslyšel:D:DSkořepný Šokátor píše:Přesně - sranda musí být i kdyby tatu věšěliMirus píše:Sranda musí být a člověk se musí pobavit i v tehle těžké hodine - problém s lístkamaWocass píše:
No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DMSkořepný Šokátor píše:Průser byl S&Mkytarákjames píše:no myslím že z DM něco zazní...a St.Anger bych za průser nepovažoval:Dholkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.holkoun píše:No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DM
A mně se líbí S&M i St.Anger! Heč! Kdo si na mě chce šáhnout?
čekujte 1:22! Já si to pouštěl pořád dokola, to je upe krutý! To sem vod Jamese nikdy neslyšel.
A jedno pro zasmání
čekujte 1:22! Já si to pouštěl pořád dokola, to je upe krutý! To sem vod Jamese nikdy neslyšel.
A jedno pro zasmání
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.[/quoteWocass píše:holkoun píše:No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DM
s tím souhlasím...často si tohle album poslechnu radši než třeba Load a Reload.. tím nechci říct že tyhle dvě alba jsou nějak horší..
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
nooo James je ve formě....myslím že všichni 4...žebrák píše:A mně se líbí S&M i St.Anger! Heč! Kdo si na mě chce šáhnout?
A jedno pro zasmání
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Přesně moje řeč. To album má svoje magický kouzlo. a S&M se mi líbí taky hlavně The Memory Remainskytarákjames píše:s tím souhlasím...často si tohle album poslechnu radši než třeba Load a Reload.. tím nechci říct že tyhle dvě alba jsou nějak horší..Wocass píše: Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.
Tojó, začátek Memory je k nezaplacení...a část "ná na na ná ná ná ná..." je taky nejvíc.Wocass píše:Přesně moje řeč. To album má svoje magický kouzlo. a S&M se mi líbí taky hlavně The Memory Remains
Helejte comyslíte na ten sonisphere jesli Metallica vytasí nějakej spešl lineup, nebo pojedou klasiku poslední doby?
Vůbec netuším , ale mohli by tam zakomponovat něco z jejich prvních alb , thrashovej nářez , když se tam setká velká thrashová čtyřka .. mohli by dát Whiplash , z toho vždycky upouštím sliny ..žebrák píše:Tojó, začátek Memory je k nezaplacení...a část "ná na na ná ná ná ná..." je taky nejvíc.Wocass píše:Přesně moje řeč. To album má svoje magický kouzlo. a S&M se mi líbí taky hlavně The Memory Remains
Helejte comyslíte na ten sonisphere jesli Metallica vytasí nějakej spešl lineup, nebo pojedou klasiku poslední doby?