Srovnání krku

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
MrCoreyGuitarman

Srovnání krku

Příspěvek od MrCoreyGuitarman »

Ahoj, už teda zase píšu. Nevím jestli se mám bát to udělat, to že strčím imbusovej klíč do šroubu, kterej má kytara v krku, o to se nebojím, ale jde o to, že kytara je lepená a nechci aby se to nějak odlepilo při rovnání u toho krku... Díky ;)
charliealpha

Re: Srovnání krku

Příspěvek od charliealpha »

Mno...to riziko, ze spoj povoli, tu jiste je. Moc zpusobu jak tocit sroubem neni, takze pokud to udelas gentlemansky a citlive a pred tim povolis struny, tak mas stejnou pravdepodobnost, ze to rupne, jako by mel kytarar :-) Mimochodem, ja sem kdysi davno sroubem kroutil tak usilovne,ze sem ho ukroutil tesne pod imbusem :-D
woro90

Příspěvek od woro90 »

MrCoreyGuitarman píše:Ahoj, už teda zase píšu. Nevím jestli se mám bát to udělat, to že strčím imbusovej klíč do šroubu, kterej má kytara v krku, o to se nebojím, ale jde o to, že kytara je lepená a nechci aby se to nějak odlepilo při rovnání u toho krku... Díky ;)
Co je na ní lepené? Asi hlava nebo patka krku, ne? Ještě jsem neviděl krk zlomený v půli, který by byl opravitelný. Neboj se toho, v těch místech se to vůbec nehýbe.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
MrCoreyGuitarman

Myslím ta patka, aby se to nějak neodlepilo a nepopraskalo to...
woro90

Příspěvek od woro90 »

MrCoreyGuitarman píše:Myslím ta patka, aby se to nějak neodlepilo a nepopraskalo to...
Pouvažuj nad tím, co se kde hýbe při manipulaci s výztuhou - přijdeš sám na to, že se s tím nemůže nic stát.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
MrCoreyGuitarman

Tak jo teda :) Zkusím to...
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“