Kytara + wah wah pedal + kombo

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytara + wah wah pedal + kombo

Příspěvek od Jaguar master »

Ještě že jsem to nezkoušel...už bych byl mrtvý. Blbé stereo :D

U toho vypínání ale záleží jestli máš spínací nebo rozpínací samici ne?
Final Frontier
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Nene, některý krabky zapojí svoje napájení až tehdy, je-li na vstupní stereo samici spojenej prstýnek se zemí (a když tam strčíš mono samce, tak se spojí)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

JJ třeba marshallovský krabičky se ti nerozsvítí pokud nemáš v inputu jack. A mají i manuálu psané že pro zvýšenou výdrž baterie je dobré nemít v inputu nic zapojené když nehraješ.
woro90

Příspěvek od woro90 »

mycountry píše:Nene, některý krabky zapojí svoje napájení až tehdy, je-li na vstupní stereo samici spojenej prstýnek se zemí (a když tam strčíš mono samce, tak se spojí)
A o čem asi mluvím? :lol: Na stereo samici napájení S + R, signál T + S, po zastrčení mono samce, který má S + R spojené, se uzavře napájecí obvod.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Jaguar master píše:U toho vypínání ale záleží jestli máš spínací nebo rozpínací samici ne?
Reagoval jsem na tohle. To nemá s rozpínací samicí nic společného. Taky by to tak šlo vyřešit, ale stereo jack se nedá s rozpínacím srovnat spolehlivostí. vím, o čem mluvím, kvůli rozpínacímu jacku v obvodu vypínajícím switche, když je připojený FS jsem byl měsíc bez DC...
woro90

Příspěvek od woro90 »

mycountry píše:
Jaguar master píše:U toho vypínání ale záleží jestli máš spínací nebo rozpínací samici ne?
Reagoval jsem na tohle. To nemá s rozpínací samicí nic společného. Taky by to tak šlo vyřešit, ale stereo jack se nedá s rozpínacím srovnat spolehlivostí. vím, o čem mluvím, kvůli rozpínacímu jacku v obvodu vypínajícím switche, když je připojený FS jsem byl měsíc bez DC...
Jo takhle, soráč.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“