Strat/tele cca 10 000
Pravidla fóra
Strat/tele cca 10 000
Ahoj
Hodlám jít do nový kytary.Můj strop je něco kolem 10 000,-Chtěl bych strata nebo tele .Eště bych to v hudebninách dořešil.De mi jen o to jestli byste mi sem hodili něco co by tak v týhle relaci bylo ok nákejm bazarovejm kouskům se taky nebránim dík mooc!
Hodlám jít do nový kytary.Můj strop je něco kolem 10 000,-Chtěl bych strata nebo tele .Eště bych to v hudebninách dořešil.De mi jen o to jestli byste mi sem hodili něco co by tak v týhle relaci bylo ok nákejm bazarovejm kouskům se taky nebránim dík mooc!
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 6.01.2010 19:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Dark Axel: upraven název
Důvod: Dark Axel: upraven název
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: strat/tele
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=517181 aby už ale nebyl pryč 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Re: Strat/tele cca 10 000
Čim je ten tele tak dobrej????? A jak sou natom straty od Fendera třeba
http://kytary.cz/squier-by-fender-delux ... /HN082797/
Tohle není Fender. To je Squier...Richard píše:Čim je ten tele tak dobrej????? A jak sou natom straty od Fendera třeba
A je dobrej, protože ho používám já...
Jen nechápu, proč je QMT teď ve slevě, a FMT ne...
Tak to sem rád žeho máš
Ale mojí situaci to moc neřeší
M2 de vo náký srovnáí jak sou na tom nebo jestli je lepší jít do nákýho bacha,fokuse či něčeho jinýho
Ale mojí situaci to moc neřeší
Fokus ti myslím může kytaru vyrobit na zakázku... Třeba i Bach, myslím, že vyrábí na stejné lince.
Jinak myslím, že se spší vyplatí jít do toho Squieru, nebo toho Telete na bazaru.
Myslím, že tím teletem vedle nešlápneš.
Jinak myslím, že se spší vyplatí jít do toho Squieru, nebo toho Telete na bazaru.
Myslím, že tím teletem vedle nešlápneš.
Mě se ty squierty tayk zamlouvaj a co se týče těch tele toho tela tak bych šel do bazače ptž v kamenym nejsem schopnej v tý sví cenoví relaci nic najít.Nebo jestli i po tom squiertu taky kouknout po bazáči mooc nwm po jakejch kouskách bych se měl koukat........
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
1) je to made in mexico za 9000, což je lepší ncena než za nové. navíc není nové, ale 14 let staré - 1)bude možná dobře vyhrané (pokud neleželo ve sklepě 2)to pravděpodobně bude slušný vybraný kus, čili asi nešáhneš vedle 3)má graphtech kameny
Tak pak sem v obraze
A v tom kamenym obchodě bys šel do čeho?
A v tom kamenym obchodě bys šel do čeho?
- jiri.polasek
na zakázku / na lince ... tyhle dva pojmy jdou dohromady jen v případě, že objednáš několik stovek kusůPrejdák píše:Fokus ti myslím může kytaru vyrobit na zakázku... Třeba i Bach, myslím, že vyrábí na stejné lince.
Někdo si tady (myslím, že tady z fora) přímo od Fokusu nechal vyrobit kytaru na zakázku. Resp. osadili ji podle jeho představ.
Jinak vyrábí na lince.
Jinak vyrábí na lince.
- citizen.one
mam tu nejaky straty na prodej, nejlepsi asi ozkouset, dej kdyztak vedet po SZ
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to mě nenapadlo! citizen one má v záloze pár moc fajn kytar, mít peníze, tak minimálně jeden Strat asi vezmucitizen.one píše:mam tu nejaky straty na prodej, nejlepsi asi ozkouset, dej kdyztak vedet po SZ
na obchodě? nevím, spíše bych čekal co se objví na bazaru
- jiri.polasek
Ano, to už je trochu jiná. V podstatě Fokus kytara osazená lepším hw a elektronikou. Fokuskytary.cz takto některé kousky předělávají ... není to snandard, spíše takové "fajnovky". Kompletace probíhá v ČR, ale v minimálních množstvích.Prejdák píše:Někdo si tady (myslím, že tady z fora) přímo od Fokusu nechal vyrobit kytaru na zakázku. Resp. osadili ji podle jeho představ.
Jinak vyrábí na lince.