Abychom se lépe poznali...

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jack/J píše:ja mam momentalne jedinou inspiraci - v parku mi jeden "nacista" (kdyz se to rekne jak se ma) ukradl svetr a reznou nit...
Co? To k tobě jako přišel a řek že chce ten svetr s režnou nití nebo zaplatíš zubama nebo co? :shock: :lol: Co s tim jako bude dělat? :)
No je vidět jak sou vymaštěný...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

tak já se taky přidám. jmenuji se Jakub (to tady snad nikdo :D ) a jsem ročník 87. maturita s vyznamenáním za mnou (elektroprůmka), a přede mnou vejška (FAV ZČU). rockovou muziku poslouchám asi tak ty 4 roky, takže co jsem na střední, sice se za tu dobu moje názory a hlavně vkus dost změnily, ale myslim že u rocku a kytary zůstanu. jen tak mimochodem- ještě na druhým stupni na základce jsem poslouchal šmouly :D v první půlce loňskejch prázdnin (2006) jsem přes kámoše ze třídy (kterej je mimochodem fakt frajer, to byste ho museli znát) koupil stařičou španělu od jeho bratrance, on chtěl původně snad 700 nebo 800, ten kámoš to ukecal na 600, a když jsem si k tomu kámošovi pro tu kytaru šel tak řekl "dej mi 500 a tu stovku si nech na struny"..takže mám španělu za 500 :D začátky byly krušný, naprostej samouk s občasnou pomocí právě toho kámoše kterej je taky "jen" samouk, ale nějak jsem vytrval a akordy umím, jen rytmus nic moc..spíš jsem se teda učil vybrnkávačky jako nothing else matters a stairway to heaven 8) dalo by se to říct že jsem to (jako samouk docela pochopitelně) flákal, ale přesto jsem strašně chtěl i elektriku. no a právě za tu maturitu, která byla navíc s vyznamenáním i s dobrovolným předmětem navíc (8)) jsem dostal elektriku, přesně 18.7. jsme pro ní jeli, no a včera 20. i pro kombo jsem si zajel :D mám squiera stratocastera standard za asi 8500 a kombo laney 20W...
jinak bydlím v Žatci (ústecký kraj, okres Louny), máme krásný historický centrum..rok a půl jsem měl krásný vztah na dálku, ale skončilo to, takže všem kteří tu psali že mají milou tak přeju ať jim to vydrží a ať si toho váží, no a ať jim to s kytarama ladí- to úplně všem. co se týče mě jako člověka tak jsem poměrně malýho vzrůstu (asi něco přes 170) vychrtlej (asi něco přes 60) a od prváku (kdy jsem celou základku nosil ježka) jsem si nechal růst vlasy..to takhle kámoška (do který jsem byl v tý době strašně zamilovanej, ale to neřešte :roll: ) řekla že by mi slušely delší vlasy..tak jsem od začátku střední školy přestal chodit k holičce :D jen na zarovnání ve druháku a toť vše, až před týdnem jsem byl zase na zastřižení konečků protože už vypadaly fakt hnusně..takže už mám docela slušný háro, ale nosim to akorát stažený v culíku..jinak jsem takovej cholerickej melancholik a hrozně emotivní člověk, zvláště hudba je občas zabijácká- to jsem takhle jel v autě (nový autorádio, přehrává flashdisky i SD karty, no luxus, narvat si tam jakoukoliv MPtrojku) a poslouchal jsem smashing pumpkins..u today se to nedalo vydržet, a musel jsem najednou vší silou mačkat volant, strašně svírat dlaně..to se nedalo vydržet, jinak bych snad musel dupat na nějakej pedál nebo já nevim...husí kůže i v tomhle vedru při poslouchání neni nic vyjímečnýho, a před pár dny jsem se při tonight tonight od smashing pumpkins, mimochodem z koncertu ze zeitgeist tour parádně rozbrečel, ta písnička je neskutečně nabitá emocemi. a vztah ke kytaře..ta kytara té hudbě dává další rozměr, a rád si zahraju i písničky který bych normálně neposlouchal, protože jsem pravověrný rocker- například kaoma- lambada (tu všichni znáte), ty akordy znějí za sebou tak krásně..a teď po tom, co se se mnou má drahá rozešla tak zjišťuju že kytara je výborná terapie na léčbu "otevřený zlomeniny srdečního svalu" abych to tak nazval...
co poslouchám je úplně všecko, ale musí tam být něco, kytary, bicí..vážnou hudbu nebo tak, to pro mě není. ale co se týče rocku, tam mám široký záběr, od doors, přes led zeppelin, ac/dc až po třeba metallicu, rage against the machine..moc mám rád ten seattle, takže nirvanu, pearl jam, soundgarden, alice in chains, to jsou luxusní kapely..taky mě berou guns and roses a foo fighters, muse a faith no more, fakt všecko možný, a jednotlivý písničky od spousty kapel, a určtitě jsem ještě na tisíc skupin zapomněl, tohle fakt nemá cenu to je na dlouho, můj vztah k hudbě...jinak rád kreslím, čtu a sleduju filmy, takže jsem taková umělecká duše jak o mě řekla má bývalá drahá..
jiný nástroj než kytaru neovládám...no, to by asi tak bylo všecko, kdyžtak se ptejte :wink:
a nemůžu si odpustit- tohle fórum mě dost nakoplo a povzbudilo, a věřím že mi ještě hodně pomůže, jako že už pomohlo. díky a dlouhý život tomuhle fóru, a ať nám ladí :wink:
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Cusz..Jsem Martin a jsem ve veku 16 let 8) ..jsem vysoky a mam huste vlasy..prirovnal bych k Bonu Scottovy..proste tenhle typ vlasu akorat ze hnede a hustsi.....Hraju na kytaru od 14 a zacinal jsem na rozladenou spanelku a ted na el. kytararu...Driv jsem poslouchal disco a hip-hop atd jao asi kazdej ale v okamziku kdyz sem videl neaky solo Anguse Younga jak tam stoji a strasne si to dava a tatka dotoho rika jakej je blazen a ze to sou tisice hodin cviceni doma tak jsem si rek ze bych si neco mohl naucit.aspon neaky akordy..a uz jsem u toho zustal
:twisted: :twisted: :twisted:
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Mno, ted je asi řada ne mně.
Takže, jmenuju se Jindřich, je mi 16 a bydlím ve Štěpánovicích (20km od Českých Budějovic). Na kytaru jsem začal hrát v šesté třídě když jsem se přihlásil (z vlastní vůle) do zušky kde jsem rok a půl bezúspěšně mlátil do nylonek na mý krásný španělce, nakonec mě chytlo spíš sniperování v Day Of Defat tak jsem se na to vykašlal. Nakonec si můj kamarád v osmé třídě koupil elektrickou kytaru a já ve snaze ho naučit alespon nějaké základy hry, začal jsem zase hrát na svou španělku. Nakonec jsem na jaře deváté třídy vyškemral Stagg LPčko za 3500 a začal hrát přes hifinu, po prázdninách jsem si koupil Rolanda 15W a začal s kamarády hrát společně na kytary. O posledních vánocích jsem si nadělil krásného Iba a kamardá vyměnil kytaru za basu, ted se snažíme sehrát, a po srpnové brigádě, až si koupím VOX AD50VT2-XL tak to snad rozbalíme...Rock n Roll... :evil: :D ...
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Tak já se taky přidám. . .
Jmenuju se Vašek a su z Brna. . Je mi 15. .Ke kytaře sem se dostal tak,že sme měli doma rozpadlou kytaru,která měla jen dvě struny. . .Tak nějak sem do ní furt řezal drnkal si do toho a pak sem nějak nahodil na ty dvě struny i Smoke On The Water od Deep Purpple(ani nevím kdo mě to naučil) :D . .Otec mi koupil španělu a já se na ni učil asi jen třičtvrtě roku a pak mě to přestalo bavit(to mi bylo asi 10,zhruba. . .).No potom sem se zas nějak chytil a hrál sem si sám pro sebe(to mi mohlo být něco mezi 12-13) no a když mi bylo 14 (možná ani ne) tak sem se skamarádil s jedním borcem kterej hrál na elektriku a nějak sem se chytl a začal víc hrát na tu španělu. . .Pak mi otec koupil elektriku (takovej ten set Cruiser By Crafter ST120) do nedávna mi to stačilo ale teď bych to chtěl vyměnit za jinou kytaru i kombo,protože kytara má tři singly tak prostě na ten můj Metal ala Metallica atd prostě nestačí a kombo taky stojí za ehm. . nic no. . Tak asi nějak tak no. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

Jsem Draco a jsem introvert a proto hraju na kytaru (nemusim se moc bavit s lidma). Kapelu mam (viz odkaz na www). Meli sme pauzu ale snad se nam to ted po vymene bubenika podari zas rozjet, i konciky sme meli ale moc lidi tam nebylo. Jinak zajmy: semtam koncik, semtam se opiju (jen decentne). Nemam rad zle lidi a praci. Tak to bude asi tak vsecko.
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama ;)
struny: DR 009 Nickel...???
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Draco píše:Jsem Draco a jsem introvert a proto hraju na kytaru (nemusim se moc bavit s lidma). Kapelu mam (viz odkaz na www). Meli sme pauzu ale snad se nam to ted po vymene bubenika podari zas rozjet, i konciky sme meli ale moc lidi tam nebylo. Jinak zajmy: semtam koncik, semtam se opiju (jen decentne). Nemam rad zle lidi a praci. Tak to bude asi tak vsecko.
taky jsem si myslel že jsem introvert a že se nemusim moc bavit s lidma. teda introvert jsem furt, ale zrovna jsem se vrátil ze zábavy, a je to moc fajn si vyrazit s přáteli někam..docela lituju že jsem ty 4 roky na střední s nima nikam nechodil, zkus to, je to fajn vyrazit občas mezi lidi :wink:
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

vlkodrak píše:
Draco píše:Jsem Draco a jsem introvert a proto hraju na kytaru (nemusim se moc bavit s lidma). Kapelu mam (viz odkaz na www). Meli sme pauzu ale snad se nam to ted po vymene bubenika podari zas rozjet, i konciky sme meli ale moc lidi tam nebylo. Jinak zajmy: semtam koncik, semtam se opiju (jen decentne). Nemam rad zle lidi a praci. Tak to bude asi tak vsecko.
taky jsem si myslel že jsem introvert a že se nemusim moc bavit s lidma. teda introvert jsem furt, ale zrovna jsem se vrátil ze zábavy, a je to moc fajn si vyrazit s přáteli někam..docela lituju že jsem ty 4 roky na střední s nima nikam nechodil, zkus to, je to fajn vyrazit občas mezi lidi :wink:
nene, tys to spatne pochopil... ja se bavim s lidma, chodim do hospody a tak, ale jen s tema spravnyma a s tema co si nerozumim se nebavim, to da rozum, no ne? kdezto extrovert je typ ktery se bavi s kazdym bez rozdilu (az na par nechutnych vyjimek nejspis, zalezi jak u koho)
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Draco píše:
vlkodrak píše:
nene, tys to spatne pochopil... ja se bavim s lidma, chodim do hospody a tak, ale jen s tema spravnyma a s tema co si nerozumim se nebavim, to da rozum, no ne? kdezto extrovert je typ ktery se bavi s kazdym bez rozdilu (az na par nechutnych vyjimek nejspis, zalezi jak u koho)
jo- tak v tom se poznávám :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Taky :lol:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Draco: trochu OT, ten vas basak je docela magor, coz? Nektere ty jeho vyhravky jsou opravdu vychytane :) Zpevacka by mela zapracovat na intonaci a anglictine, jinak paradni muzika ;)

No tak neco o mne: Je mi za 5 dni 20, ke kytare jsem se dostal pres polorozpadlou spanelku, ktera se nam valela doma, predtim jsem hral na fletnu a klavesy, ale ani jedno me nebavilo... Prvni kytaru jsem dostal nejakeho stareho Cruiser stratocastera, ted hraju na Ibanez GAX30. Tezko rict, jak dlouho hraju, mam kytary 2 roky, ale mival jsem ruzne prestavky... Posloucham metal, rock, ambient, darkwave, neofolk, soundtracky a obcas i sracky :) Mame zatim jeden joke-band ( http://zahrobi.net - poslech na vlastni nebezpeci ) a s kamosem basakem ted budem rozjizdet neco serioznejsiho... Ostatni zajmy - pritelkyne, foceni (bohuzel neslucitelne s predeslym), chlastani, valeni, spani, cteni, vysedavani na netu :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

Wohma píše:Draco: trochu OT, ten vas basak je docela magor, coz? Nektere ty jeho vyhravky jsou opravdu vychytane :) Zpevacka by mela zapracovat na intonaci a anglictine, jinak paradni muzika ;)
OOO dekuji za pochvalu. Zpevacka pracuje, basak snad taky. Nahravka je uz je tak ctvrt roku stara od te doby se dost zmenilo :arrow:
zumBeispiel

Příspěvek od zumBeispiel »

Zdravim, jmenuju se Stepan, je mi 20 let. Na kytaru hraju cca 6-7 let, volba byla jasna, jiny nastroj doma na stene nevisel.. :) Nekolik let jsem byl zakem Tomase Valaska, coz z dnesniho pohledu (i ze vsech ostatnich) byla stastna volba. Nejvetsim hudebnim zazitkem pro me byla moznost zahrat si predehru z Jesus Christ Superstar (slo o srdecni zalezitost s takovym provizornim mini-orchestrickem, zadni Strihavkove ani Bartove :)). Od te doby se mi na kytaru prevazne prasilo, to se vsak v poslednich tydnech obraci k lepsimu. Prubezne a pozvolna selhavam ve vyrobe bezprazcove elektriky - rad bych se na ni naucil, abych si nemusel pripadat tak menecenne v pritomnosti houslistu apod. :D

Krom kytary rad jezdim na kole a uz je tomu rok, co stat trati a CVUT vydelava na mem tak z jedne desetiny uspesnem skladani zkousek na FELu.. :) Tot asi vse.
Ujio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ujio »

Nejak sem zaspal:) Takze se taky asi predstavim.)
Jmenuju se Milan, ale kamosi mi rikaj Míla xD Je mi 17 a jsem z male vesnicky nedaleko Pribrami. Na elektriku hraju 2 roky, predtim sem hral 4 roky na akustiku (samouk, takze ho*no z toho:) Ke kytare sem se dostal tak ze sem chtel vyzkouset neco novyho, tak sem koupil to nejlevnejsi, co slo a do smrti toho budu litovat:D Studuju na gymplu s umeleckym zamerenim (dokonce mame hudebku jako povinnej predmet:P). Krome kytary jeste ovladam fletnu (pozustatek z ranneho detstvi xD) a trochu klavesy... Krome kytary a kapely, ve ktere hraju (neni to zatim nic moc jeste neni zpevak:), ktera je mym nejvetsim konickem si taky rad zajdu s kamosema zakalit na koncik, zahraju si nekdy nejakou tu hru na compu, taky rad jezdim na kole. Mam zalibu v japonskem umeni v kteremkoli smeru - napr filmy sou nejvic gut... Tak nvm no ale to bylo tak vsechno:)
Jackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

vlkodrak píše:
Draco píše:
vlkodrak píše:taky jsem si myslel že jsem introvert a že se nemusim moc bavit s lidma. teda introvert jsem furt, ale zrovna jsem se vrátil ze zábavy, a je to moc fajn si vyrazit s přáteli někam..docela lituju že jsem ty 4 roky na střední s nima nikam nechodil, zkus to, je to fajn vyrazit občas mezi lidi :wink:
:lol: Vetsina z nas bude introvertu... Vsechny umelecky zalozene duse jsou spise introvertni a citlive - nemluve o popularnich osobnostech z kapel, skladatelich, atd... :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Já jsem Míla, ročník 90. Jsem z Písku, ale na škole ve sousedních Strakonicích. Na kytaru hraju necelý rok. I když skoro celá moje rodina je hudebně založená od baskytary až po klávesy a zpěv tak já jsem na tohle nikdy nebyl. Jako malej jsem chodíval do školního sboru zpívat ale s narůstajícím věkem jsem to prostě "hákoval". Všechno se změnilo až po jedné osobní ztrátě. Ze dne na den jsem prostě chtěl hrát na kytaru a tak se taky stalo. V rodině mam určitě plnou podporu i když styl co hraju neni pro ženskou část úplně nejlepší. :lol: Posloucham všechno. Jak jsem už někde psal tak od Swingu až METAL!!!!
Mojí srdcovkou jsou a vždy budou IRON MAIDEN. z českých to je Citron a Vitacit.
Začínal jsem se setem Behringer V-TONE, ale už minul rok a je čas "přezbrojit". Než se jí ale ještě zbavim tak holku čeká čerstvý airbrush. tzv. "Brousitch signature" jak jinak než ve stylu Mejdnů.
Dark Axel mě docela silně naved na Jacksonovo Véčko takže volba pravděpodobně padne asi na něj.

Ještě bych zapomněl.....jsem Extrovert :D
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

petrpeter píše:
vlkodrak píše:
Draco píše: nene, tys to spatne pochopil... ja se bavim s lidma, chodim do hospody a tak, ale jen s tema spravnyma a s tema co si nerozumim se nebavim, to da rozum, no ne? kdezto extrovert je typ ktery se bavi s kazdym bez rozdilu (az na par nechutnych vyjimek nejspis, zalezi jak u koho)
:lol: Vetsina z nas bude introvertu... Vsechny umelecky zalozene duse jsou spise introvertni a citlive - nemluve o popularnich osobnostech z kapel, skladatelich, atd... :)
většina, ale určitě ne všichni. třeba takovej morrison byl exhibicionista až hrůza :) ale je fakt, že minimálně já se tak cejtim, být umělecká duše, citlivej, a svým způsobem hodně zvláštní- teda já bych řekl že prostě divnej, no.
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

Morrison? hah, nenech se zmast, morrison byl na tom mnohem hur nez my vsichni dohromady... kdyz zacali hrat, tak stal otoceny zady k publiku a nekdy za nej docela dost odzpival i klavesak, pak hodne chlastal tak ztratil zabrany, a taky kecal blbosti :lol: ale textar a hudebnik byl opravdu senzacni, to nepopiram
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

dobře..tak pan Lemmy Kilmister určitě nebude introvert :D ale uznávám, většina asi jo..
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Teď se pokusim něco sesmolit já :D Je mi šestnáct a bydlim v ČB. Už od mala jsem poslouchal tátu, jak hraje na kytaru, ale moc mě to nebralo. Zlom nastal, když jsem k Vánocům dostal elektriku. Kamarád mě naučil něco do začátku, ale moc mě to nebavilo(sorry Jindro :D )Takže jsem se rozhod zakoupit basu, abych si moh zahrát s kámošema a měl jsem štěstí, že jsem sehnal výborného lektora. Na basu hraju už něco přes půl roku a musim říct, že mi to jde mnohem víc než na kytaru. Jinak se zajímám o literaturu, náboženství, hudbu, filmy a mimozemšťany. Jo a taky umim něco na flétnu :D
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“