Baskytara Apollo DPB-300

Precission, Jazz, Modern, ...
bočoboč

Baskytara Apollo DPB-300

Příspěvek od bočoboč »

čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300.
Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky
Naposledy upravil(a) bočoboč dne 11.01.2010 14:07, celkem upraveno 1 x.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: mám koupit nebo ne (basa,set)

Příspěvek od Mirus »

bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
. Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky
tak určitě to nebude úroveň staggu a podobně , ale já bych radši ze začátku šel do ibaneze,washburna,corta ... tyto tři firmy už jsou opravdu "firmy" a na začátek je to to nejlepší .. ještě taky squier či fokus samozřejmě .. takže ještě chvilku šetři , a pak si kup tady z kytar nějakou basu výše jmenovaného jména za 4,000kč +- a budeš vysmátej ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
. Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky
No zrovna jsem měl nedávno doma jednu Apollo na rozborku. A sice to není špatný, ale raději bych volil jinou značku, jak už bylo řečeno. Kvalita není nějaká nasprosto skvěla, ale ani úplně hrozná. I když jednou jsem měl doma i apollo stratocaster a frézařská práce na tom tělu byla opravdu naprosto strašná.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ak by si chcel PB+JB tak urcite z tych PB by som bral Squiera.ale ak by si chcel takl predavam jednu PB+JB ktora hra dokonca lepse ako neajeke squiere a neni to china...
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Basová kytara Apollo

Příspěvek od DJmanasek »

Nevím, na baskytaru nějaký ten pátek už hraju a tuhle bych ti rozhodně NEDOPORUČIL. Sám jednu takovou doma mám, upřímně je to hrozné, neladí, padá na hlavu, zpracování nic moc, od 17. pražce drnčí.
Dobře začala hrát, když jsem jí vytrhal pražce :D. Takže má odpověď zní NEBRAT, je to možná tím, že jsem měl doma špatný kus, ale za mě NE....

Ale rozhodni se jak chceš, já bych se radši podíval na JazzBass od Squieru, nebo nějaký ten MusicMan od fokusu.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

2 Bočoboč. Prosím přečti si pravidla chování na fóru: oznameni/uzivatele-t5038.html . Tím, že to napíšeš velkými písmeny si nepomůžeš. Nikdo to tak nedělá tak to tak nedělej ani ty. Pokud už tu stejno věc řešíš v nějakém jiném tématu tak není nutno kvůli tomu zakládat nové téma :!:
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
bočoboč

Příspěvek od bočoboč »

aivn86 píše:2 Bočoboč. Prosím přečti si pravidla chování na fóru: oznameni/uzivatele-t5038.html . Tím, že to napíšeš velkými písmeny si nepomůžeš. Nikdo to tak nedělá tak to tak nedělej ani ty. Pokud už tu stejno věc řešíš v nějakém jiném tématu tak není nutno kvůli tomu zakládat nové téma :!:

budu si davat pozor.
bočoboč

Příspěvek od bočoboč »

BUDAJ-31 píše:ak by si chcel PB+JB tak urcite z tych PB by som bral Squiera.ale ak by si chcel takl predavam jednu PB+JB ktora hra dokonca lepse ako neajeke squiere a neni to china...

Ja mam ale jen 5 000Kč. takze na tvoji basu nemam sanci.
bočoboč

Příspěvek od bočoboč »

Mirus píše:
tak určitě to nebude úroveň staggu a podobně , ale já bych radši ze začátku šel do ibaneze,washburna,corta ... tyto tři firmy už jsou opravdu "firmy" a na začátek je to to nejlepší .. ještě taky squier či fokus samozřejmě .. takže ještě chvilku šetři , a pak si kup tady z kytar nějakou basu výše jmenovaného jména za 4,000kč +- a budeš vysmátej ..
Tohle asi neni moc kvalitní že? http://www.lidlmusic.cz/katalog/baskyta ... -614100002
Tom350

Re: Baskytara Apollo DPB-300

Příspěvek od Tom350 »

když máš 5k tak je rozhodně lepší sledovat bazar. Vyskytujou se tam Squiry za 5k zcela běžně... A budeš mát o dost lepší basičku.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

bočoboč píše:
Mirus píše:
Tohle asi neni moc kvalitní že? http://www.lidlmusic.cz/katalog/baskyta ... -614100002
Cort celkově je dobrý , ale místo tohohle kusu za 3,500 bych si fakt radši vzal něco za 5,000 jak píšeš že máš ...

Být tebou tak se podívám buď na bazar nebo bych vzal něco v tomto smyslu :
http://kytary.cz/cort-action/HN102679/

hrát to bude 1000x líp než tvoje úvahy s Apollem ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já vím, že dost často mluvím o Fokusech. Ale zrovna teď mají fokusácký JB v akci za 3500,- A to není marná cena. Sám mám toho jejich JB doma a jsem s ním fakt spokojenej.

Koukám, že tam mají i PB. Takže na to koukni třeba tě to osloví.
bočoboč

Příspěvek od bočoboč »

aivn86 píše:Já vím, že dost často mluvím o Fokusech. Ale zrovna teď mají fokusácký JB v akci za 3500,- A to není marná cena. Sám mám toho jejich JB doma a jsem s ním fakt spokojenej.

A co tohle? http://www.kytaryonline.cz/multiefekty- ... 4S-Natural
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

bočoboč píše:
aivn86 píše:Já vím, že dost často mluvím o Fokusech. Ale zrovna teď mají fokusácký JB v akci za 3500,- A to není marná cena. Sám mám toho jejich JB doma a jsem s ním fakt spokojenej.

Je to ta stejná basa a levnější. Pokud pojedeš přímo do skladu v Petrůvkách u Třebíče tak si ji můžeš vybrat z velkého množsví stejných modelů. Prostě vybereš tu co hraje nejlíp. To se ti v normálním obchodě nestane.
http://www.fokuskytary.cz/fokus/actionp ... f10dh9FQ--
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

bočoboč píše:
BUDAJ-31 píše:ak by si chcel PB+JB tak urcite z tych PB by som bral Squiera.ale ak by si chcel takl predavam jednu PB+JB ktora hra dokonca lepse ako neajeke squiere a neni to china...

Ja mam ale jen 5 000Kč. takze na tvoji basu nemam sanci.

ved ja to predavam za 100E :D.tak sa ozvy a mozme sa dohodnut na doprave.to mas lepse ako squier alebo ine cinaky ale skoda ze mam dlhy a 2 basu su mi momentalne nanic
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

aivn86 píše:
bočoboč píše:

Je to ta stejná basa a levnější. Pokud pojedeš přímo do skladu v Petrůvkách u Třebíče tak si ji můžeš vybrat z velkého množsví stejných modelů. Prostě vybereš tu co hraje nejlíp. To se ti v normálním obchodě nestane.
http://www.fokuskytary.cz/fokus/actionp ... f10dh9FQ--

Kup si buď tu od Budaje , nebo jednu z tady těch Preclíků , hoď tam nový struny a snímače (R.Mka stačí , za 1,400) a myslím že z toho budeš mít hodně dobrej nástroj na záčátek a pro naučení a hraní s ostatníma klidně .. časem , třeba za rok to prodáš díky těm úpravám ..
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

Jen k těm bleskovým výměnám snímačů...do začátků je to celkem zbytečné páč co kolega hlavně potřebuje je pořádně seřízená basa... dohmat, ladění - ať se ti hraje pohodlně a nepochytíš všelijaké zlozvyky z neseřízené basy...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

.annY:. píše:Jen k těm bleskovým výměnám snímačů...do začátků je to celkem zbytečné páč co kolega hlavně potřebuje je pořádně seřízená basa... dohmat, ladění - ať se ti hraje pohodlně a nepochytíš všelijaké zlozvyky z neseřízené basy...
Přesně tak. Výměna snímačů je aktuální až po dlohé době. Když už člověk získá nějaký názor a zkušenosti. Rozhodně je to zbytečný dělat někdy na začátku. Začátečníkovi je to stejně docela jedno. Hlavně ji mít pořádně seříženou, aby se pohodlně hrálo.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

aivn86 píše:
.annY:. píše:Jen k těm bleskovým výměnám snímačů...do začátků je to celkem zbytečné páč co kolega hlavně potřebuje je pořádně seřízená basa... dohmat, ladění - ať se ti hraje pohodlně a nepochytíš všelijaké zlozvyky z neseřízené basy...
Přesně tak. Výměna snímačů je aktuální až po dlohé době. Když už člověk získá nějaký názor a zkušenosti. Rozhodně je to zbytečný dělat někdy na začátku. Začátečníkovi je to stejně docela jedno. Hlavně ji mít pořádně seříženou, aby se pohodlně hrálo.
Ano to se omlouvám , pohodlí je přece jen snad to nejdůležitější .. hrát s bolestmi v ruce a křečovitě hmatat na hmatníku je blbost .. no a to se dá vyřešit tím jak tu někdo pravil - zajet do velkoskladu pro nějakýho toho fokuse a pár si jich vyzkoušet ... 1) si ověříš kvalitu a zpracování a vybereš si dobrej kus 2) zjistíš sám esi ti to vůbec je pohodlný .. protože pokud není tak nebrat a vybrat si jinou ..
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

pokial by si zobral tu moju basu tak mozna bys ani snimace nemusel vymienat.nechcem nejako vravit lebo ju ju predavam a asi ju moc vychvalujem ale fakt ma velmy pekny zvuk,aj dobre hra v kapele tak unej by som moc nerozmislal nad novymi snimacmy
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“