Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
umaxer
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od umaxer »

Jasný, ale zahrát si před plnym stadionem lidí,kde vám holky pod podiem ukazujou kozy, musí bejt nehorázně krutej zážitek :D
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

muj momentalni sen je udělat maturu ale zatim to moc nevypada - dneska sem zacal s pripravou a zjistuju ze v matice sem se zasekl asi v devaty tride na zakladce... tragedie :x :? :cry:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
lunchie

Příspěvek od lunchie »

rasomaso> grado vrele doporucuju, mam doma sr60 uz par let a nikdy bych nevymenil :). V praci mam koss porta pro a to je hodne slabej odvar :).
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

jo no já jsem si říkal že ty SR60 by byli dobrý, ale někde jsem čet že maj nějaký slabší basy oproti 80... nezdaj se ti nějaký slabý? už tak dávat za sluchátka skoro 3k jsem neměl vůbec v plánu :D
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
lunchie

Příspěvek od lunchie »

rasomaso píše:jo no já jsem si říkal že ty SR60 by byli dobrý, ale někde jsem čet že maj nějaký slabší basy oproti 80... nezdaj se ti nějaký slabý? už tak dávat za sluchátka skoro 3k jsem neměl vůbec v plánu :D
me prijdou oproti kossum pekne vyrovnany a teda co me na nich prekvapilo nejvice je, ze kdyz zvysujes hlasitost, tak nezkresluji zvuk jako nejaky cheapacky sluchatka - a to je docela nebezpecny, pac to laka poustet muziku hodne nahlas, protoze porad zni dobre ... :)

co se tyce basu tak me prijde, ze je to ok, nemaji ten 'koss' prebasovanej charakter. Pokud maz moznost, tak zkus vyzkouset oboje a uvidis.

ja nevim jaky je rozdil ceny v cechach ... ja je kupoval v US za myslim $60-$70, uz si nevzpominam, je to uz par let (shanel jsem sluchatka ke kompiku ... a narazil na tohle ... :) )

ted jsem koukal a sr125 uz maji jenom molitanovy kruhy na tech sluchatkach ... oproti sr80 a sr60, ktery maj sluchatka cely zakryty molitanem. Jinak nekde jsem cetl, ze sr80 a sr60 maji uplne stejny ty sluchatka, jen tam je neco trosku jinak konstrukcne (headwize forum)
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

cerfotoc píše:vy ste všichni strašní hovádi, mě stačí pěknej menší narvanej klub a v něm tak 300-500 pařících lidí, není nic lepšího :wink:

Vilcek: Macbook Pro 13" taky chci časem, lepší noťas neznám:))
Tobě se to kecá s englem a nabytým rackem za prdelou :lol:
Jinak ten Mac je peklo stroj, pak aste koupit iPhone 3Gs a su nejstastnejsi clovek, no a samozrejme ten klub :)
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Vilcek píše:Tobě se to kecá s englem a nabytým rackem za prdelou :lol:
Jinak ten Mac je peklo stroj, pak aste koupit iPhone 3Gs a su nejstastnejsi clovek, no a samozrejme ten klub :)
jop, iPhona 3GS mam a nemuzu si ho vynachvalit :wink: není to sice funkcema nějak ohromujicí mobil, ale lepší ovládání, internetovej prohlížeč, smsky a přehrávač sem nikde jinde neviděl. Hold Apple je moje oblíbená značka :)

dalsi sen je koupit v Šumperku klub Kotelna, aby tam znovu zacli bejt metalovy akce a ne ty blby diskoteky co sou tam ted... :roll:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

cerfotoc píše:
Vilcek píše:Tobě se to kecá s englem a nabytým rackem za prdelou :lol:
jop, iPhona 3GS mam a nemuzu si ho vynachvalit :wink: není to sice funkcema nějak ohromujicí mobil, ale lepší ovládání, internetovej prohlížeč, smsky a přehrávač sem nikde jinde neviděl. Hold Apple je moje oblíbená značka :)

dalsi sen je koupit v Šumperku klub Kotelna, aby tam znovu zacli bejt metalovy akce a ne ty blby diskoteky co sou tam ted... :roll:
Ty vole, kde na to v 15 letech beres????? :shock:
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

hele na vsechno co se tyce kytary si vydelavam sam na brigade (programovani a grafika - tady se vyplatilo to, že jako malý dítě jsem nehrál hry) a ten iPhone sem měl za korunu, takže :)

edit: a jestlis měl na mysli ten klub, tak ten neplánuju v nejbližší době kupovat :D
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Ne, ten klub jsem nemel na mysli :D
Tak to pak jo, v programovani atd se toci celkem dost penez, znam to od kamaradu. No, holt se ta doba meni strasne rychle, ne jako ja kdysi, kdyz jsem hazel lopatou za 45 na hodinu :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

cerfotoc píše:hele vy máte v jesu nějakej klub? ja sem slyšel dost lidí naříkat že tam není kde dělat akce, tak se divim:)

jako osobně taky se těším až si někdy v létě zahrajem třeba nějakej fesťák časem, ale uplně mi stačej obyčejný kluby, kontakt s fanouskama, seznamis se s hodne lidma a tak...na velkejch podiich prides, odehrajes a vsechno proste je tam tolik lidi ze kdyz mezi nema pak projdes tak si te ani nevsimnou, nevim jak to rict:D
Čerte, ona je to spíše hospoda :)
Ale jinak se tam hrává semtam naživo, i když tam bývají většinou bluesové kapely. Ale ne vždy. Minule tam myslím třeba hráli -123 minut. či Second Hand Husband (myslím, že ti jsou taky ze Šumperka).
Jinak metaláci pokuď hrají, tak myslím, že (pokuď ještě) hráli v Plíživé kontře...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

jn, ti jsou ze sumperka, ale jejich hudba mě osobně nějak nezaujala:) díky za info;)

Obrázek
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Mě se celkem líbili, protože před nima na Dnech piva hráli Not Gravit(d)! :D
Ale nechcu tím zase kluky ušatý shazovat. Celkem se jim tu lokálně daří, tak jim držím palce.
jastud

Příspěvek od jastud »

Až budu velkej a v balíku tak si pořídím Fendrova Strata a tele, od Gibsonu LP a od Taylora 315-ku. Jako apec Fendera Twin, od Marshallů JMT-45 a od Voxů AC30 a není co řešit. Bratru 400 tisíc :cry: ach jo
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Kdybych byl v balíku tak si nechám udělat nějakýho customa od ESP :-)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Obrázek

Aracom PRX150
ach jo :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Regular John

Příspěvek od Regular John »

rasomaso: to je nějaké vintage topení? :lol:
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Prenosna bedynka pro kocky s vlastni klimatizaci.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Regular John píše:rasomaso: to je nějaké vintage topení? :lol:
To je stará lampa, do které musíš ještě pod lampy přikládat dříví. :-D

Jako vypadá to zajímavě, a celkem by mě zajímalo, jaký to má zvuk.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Teorge píše:
Regular John píše:rasomaso: to je nějaké vintage topení? :lol:
To je stará lampa, do které musíš ještě pod lampy přikládat dříví. :-D

Jako vypadá to zajímavě, a celkem by mě zajímalo, jaký to má zvuk.
já myslim že to je brzda...
ať nám to raso osvětlí :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“