Mám jeden zajímavej zážitek ohledně zvučení. V sobotu ráno v den koncertu mi volá náš zvukař, tak to vezmu, tam nějaká baba, ta se mi představí jako jeho dcera, že prý mám otce omluvit, odvezli ho do nemocnice a večer nám nemůže přijet zvučit. Chápu, v pohodě, přeju mu ať se co nejdřív dá do kupy. A co teď? Bylo půl jedenáctý, od půl osmý koncert, všechno ready, další kapely měly přijet kolem pátý... Takže jsem žhavil telefon, sháněl, prosil, ten měl sám koncert, ten byl na moravě, tenhle mi to nevzal.. Až jsem nakonec jednoho sehnal. (Ten den hustě pršelo). Ten mi to vzal, řek že večer volno má, ale hlavně se ptal jestli to máme někde vevnitř, když jsem řek že jo, tak naprosto v pohodě, že přijede, kde to je atd. Tak přijel, říkal že vzal jen polovinu PA, měl tam 4 Dynacordy, ty by zbouraly stadion. Tak to okouk, za chvilku postaveno, hnedka nazvučeno a jelo se. Zvuk parádní, čitelnej, hlasitej až až. Jen jednou řek basákovi že je magor, ale když mu odkopnul v zápalu hraní mikrofon od kopáku, tak se divte. Jmenovat ho nebudu, ještě by to vypadalo že mu dělám reklamu, ale nemám strach se na něj znovu obrátit. Zavolat někomu ve dvě, jestli přijede zvučit, když to má ještě cca 35km daleko, a on tam ani ne za dve hodky byl a mel vsechno ready. Klobouk dolu