Nicméně to máš vážně fajn. Líbí.
A abych přispěl k tématu: Mám dva zdroje od Smrčky (4×10V, 3×10V+1×18V) a mám vystaráno.
Aha, jsem se nějak spletl, tak já to přetáhnu jinam.Kamahl píše:Jestere, v tomhle tématu nemáme machrovat s krabičkama, ale se zdroji.![]()
Ten boxík od Smrčky nejde otevřít? Nejde se do něj dostat a jednoduše napájet vlastní drátky?Wohma píše:Ja ted cekam na BBE Supacharger. Doufam, ze vyresi vsechny me problemySmrckuv zdroj ma tu nevyhodu, ze kabely jsou napevno, takze nejde snadno menit polarita ani delka, takze na pedalboardu je o to vic dratu.

Nejspíš není problém udělat si u něj jeden výstup na 18V že ano? A jak je to s nepřipojenýma výstupma, není pak problém s přetížením těch zapojených?Wohma píše:Tohle je uplne k nicemu, protoze nema galvanicky oddelene vystupy, je to tedy UPLNE to same, jako kdyz si koupis silny zdroj a k nemu daisy chain. Navic za ty penize je lepsi koupit si napr. zdroj od pana Smrcky, ten galvanicky oddeleny je, jsou na nej skvele reference a podporis ceskyho vyrobce.
Jeden z mých zdrojů je 3×10V+1×18V, takže to problém není.Latam píše:Nejspíš není problém udělat si u něj jeden výstup na 18V že ano?
Velký souhlas - zdroj od Smrčky je skutečně super !!!!Wohma píše:Tohle je uplne k nicemu, protoze nema galvanicky oddelene vystupy, je to tedy UPLNE to same, jako kdyz si koupis silny zdroj a k nemu daisy chain. Navic za ty penize je lepsi koupit si napr. zdroj od pana Smrcky, ten galvanicky oddeleny je, jsou na nej skvele reference a podporis ceskyho vyrobce.
Některé zdroje mají možnost spojovat např. dva 9V na 18V. U galvanicky oddělených zdrojích to ale nejde. Výstup pro 18-20V musí být namotán přímo. Jak bylo řečeno - zdroj Smrčka je řešení. Určitě bych šel do 4*10 power supply Smrčka, buď pak dokoupíš druhý, nebo prodáš - a koupíš 8*10. Myslím, že s prodejem nebudeš mít problém, tyto zdroje jsou velmi kvalitní, spolehlivé a známé kytarové veřejnosti!Latam píše:Nejspíš není problém udělat si u něj jeden výstup na 18V že ano? A jak je to s nepřipojenýma výstupma, není pak problém s přetížením těch zapojených?
Jo, ale jak píšeš, dražší - a to i trojnásobně co Smrčkaeffects...Wohma píše:2) Nektere drazsi zdroje jsou galvanicky oddelene a presto u nich lze vystupy spojovat na 18V.
Ano.Latam píše:NZládne treba power jack od carl martin utáhnout 4 efekty?