Problem s AmpliTube 2
Pravidla fóra
Problem s AmpliTube 2
Mam problem v programu amplitube2. Jeden den hraju a vše dobře funguje. Ale druhý den zapnu počítač a z programu amplitube nevyjde ani hláska. Kytara mi normalně hraje do reproduktorů ale amplitube proste nefunguje. Output level normalně běží, mute mam vypnute, všechny volume spravně nastavené. A když přepnu na directX tak program chrčí. Používám Asio4all.
Re: Problem s AmpliTube 2
mam ten isty problem hram cez amp2 vypnem pc ,zapnem pc pustim amp2 nic nepocut. Hladal som kde moze byt problem ale bohuzial nic som nenasiel
zistil som len ked nieco prenastavim v nastaveni zvuku a nahravania dam pouzit... zapnem amp2 a gitara hra mam ju zapojenu ako mikrofon, vcera mi kamoš poradil aby som ju zapojil cez line in tak som to skusil gitara hrala lepsie a ani tak nesumela ako cez mic, vypol som pc rano som ho zapol a gitara bezproblemov isla a nemusel som nic nastavovat 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2Pidin: vsadím se, že máš integrovanou zvukovku (nebo jakoukoli jinou, na tom teď vlastně nesejde) a máš jí nastavenou jak pro Win zvuky a aplikace, tak i pro Amplitube, kde ovšem nastavuješ ovladač ASIO4ALL, je tak?
Pokud se nepletu, tak doporučuji buď vyřadit zvukovky ze systémových zvuků, aby jediný program, který jí bude používat, byl Amplitube, nebo lépe koupit nějakou externí zvukovku za pár fufníků a pro Amplitube naopak nastavit jen jí a integrovanou nechat pro Win, MP3 a gamesky (tak to má ostatně správně být).
P.
Pokud se nepletu, tak doporučuji buď vyřadit zvukovky ze systémových zvuků, aby jediný program, který jí bude používat, byl Amplitube, nebo lépe koupit nějakou externí zvukovku za pár fufníků a pro Amplitube naopak nastavit jen jí a integrovanou nechat pro Win, MP3 a gamesky (tak to má ostatně správně být).
P.
- ais
No ahoj,
mám stejný problém, ale nejde mi řešit.
Zapnu Amplitube, mám Sound Blaster X-fi Extreme audio, ale píská to a chrčí.
Bože co mám dělat ??
mám stejný problém, ale nejde mi řešit.
Zapnu Amplitube, mám Sound Blaster X-fi Extreme audio, ale píská to a chrčí.
Bože co mám dělat ??
Prkna s drátama : Ibanez RGT 42DX
To hranatý : Berserker - Red Plate 30W, AIS stack 212
ostatky : Boss GT-10
- ais
To nikdo tohle neřešil ??? 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi zatím ne, ale na jiném fóru jsem našel asi nejtrefnější definici/řešení, jaké jsem kdy slyšel:
Je potřeba pořídit si zvukovou kartu (čili rozhodně ne cokoli z rodiny SB)
Ale případně i podat info, co používáš za ovladač a jaká jsou jeho nastavení pro tvůj konkrétní případ...
P.
Je potřeba pořídit si zvukovou kartu (čili rozhodně ne cokoli z rodiny SB)
Ale případně i podat info, co používáš za ovladač a jaká jsou jeho nastavení pro tvůj konkrétní případ...
P.
Čau mám jistej problem čerstvě jsem si nainstaloval AmpliTube 2 ( rád bych podotknul že co se týká počítačů tak se moc neorientuju ) no ale k věci kejtru mám zapojenou jako mikrofon a když pustim program tak to děsně píská když uplně stlumim Gain tak mám krásněj vstupní signál ,ale jakmile se dotknu Gain tak to de vše do .... out a input vyjedou do červenýho a na nic to nereaguje , nevim co kde mám jak nastavit aby to aspon trochu makalo . Za rady děkuji.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kytara nepatří do mikrofonního vstupu. Když už, tak do line-in, ale to pořád není úplně optimální. Nejlépe je mít zvukovku s nástrojovým (Hi-Z) vstupem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
JO když to dám do line -in tak mi jede taky normalne z repraku ale jakmile pustim ampliTube je to děsny a na signal to nereaguje uz vubec v nastaveni to mam na directX 
- Nero
- Rádce
Kytaru určitě strkej do line-in. V AT musíš nastavit, aby ti to žralo signál z line-in. A stáhni si určitě ASIO4ALL drivery, jestli si tam ještě neučinil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- ais
Ahoj, možná je to trochu mimo téma, ale nevíte náhodou někdo jestli jde do Amplitube stáhnout už hotový patche??
Jde mi o stránky, kde bych stáhl třeba nastavení zvuku kytary / krabiček na konkrétní song, Ediie, Edge, Zakk prostě obecně.
Jak ho také můžu vložit do Amplitube??
Díky
Milan
Jde mi o stránky, kde bych stáhl třeba nastavení zvuku kytary / krabiček na konkrétní song, Ediie, Edge, Zakk prostě obecně.
Jak ho také můžu vložit do Amplitube??
Díky
Milan
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
jo, jo, výrobky z prefabrikátů, předžvejkaný hamburgery, to jste tak líný nebo hluchý si ten zvuk "nakroutit?"
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Nero
- Rádce
Stáhnout se dají, většinou ze specializovaných fór. Takže zkus pohledat na googlu.
PetrPeter 1975 - 2008
- ais
Díky, budu hledat 
Doporučuju http://www.guitarampmodeling.com, tam je kvalitních přednastavenejch zvuků od uživatelů fakt kopa. Jen se musíš zaregistrovat, abys je mohl stahovat.
Asi jsem uplně vymazaný,ale nikde v Amplitube jsem nenašel,jak nahrávat to, co hraju, případně nahrát do přímo do nějakých backing tracků...přemýšlím že to asi souvisí s tím,že ať točím těma čudlíkama na virtuálním kombu jak chci, nic se nemění,reaguje to jenom na moje kombo.Zvuk jde jenom z jednoho repráku,ale to je prý normální, mě jde jen o to nahrávání