seymour duncan mt signature vs. emg

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
volfi4499

seymour duncan mt signature vs. emg

Příspěvek od volfi4499 »

zajímalo by mě co si myslíte o těch snímačích kerý vám příjdou lepší nebo jestli ste je měli možnost vyzkoušet
Joey01

Re: seymour duncan mt signature vs. emg

Příspěvek od Joey01 »

Zdravím, jsem vlastníkem seymour duncan AHB-1, řekl bych, že ten zvuk bude totožný s mickovými. SD jsou krasné, vyrovnané, šílená pila a i ten clean je v pohodě. Emg jsou dobré, ale takové "na jedno brdo", že třeba, když zapneš aparát, tak už víš jaký zvuk tě čeká. Takže běž do SD :D
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

no já přesně ty sdčka neznám ale skoušel sem náky aktivní a neměli vubec žádnou štávu oproti 81
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Joey01 píše:Zdravím, jsem vlastníkem seymour duncan AHB-1, řekl bych, že ten zvuk bude totožný s mickovými. SD jsou krasné, vyrovnané, šílená pila a i ten clean je v pohodě. Emg jsou dobré, ale takové "na jedno brdo", že třeba, když zapneš aparát, tak už víš jaký zvuk tě čeká. Takže běž do SD :D
Ono spíš jde o to, že ty EMG jsou hrozně zprofanovaný a oposlouchaný, proto dopředu víš, co z nich poleze za zvuk. A někomu třeba zrovna tenhle zvuk sedne, tudíž př vybírání SD vs. EMG radil klasické - utíkej vyzkoušet, at slyšíš, jak to zní...

Btw, Joey, nevíš, jestli jde ty Duncany připojit na 18V a případně jaké to má výsledky?
volfi4499 píše:no já přesně ty sdčka neznám ale skoušel sem náky aktivní a neměli vubec žádnou štávu oproti 81
Slabá baterka? :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Hele nero nevím, určitě to půjde koupit tu přípojku, ale bál bych se, že to nevydrží ty snímače :D

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak technicky to vyřešit samozřejmě není problém, prostě tam sériově hodíš dvě devítivoltovky. Jde mi právě o to, jak na to reagují ty snímače - u EMG se to vcelku běžně dělá a většina uživatelů to hodně chválí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

To jsem už slyšel no, myslím, že Zakk to tak má. Ale já bych se toho bál, když to nikdo na blackoutech nezkusil :D

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Právě bych se divil, že to někdo nezkusil. Kdyby mě to hodně zajímalo, tak budu googlit, ale zas tak mě to nebere, tak jsem se právě ptal, jestli jako jejich uživatel nemáš zkušenosti nebo tě to aspon něnapadlo.

PetrPeter 1975 - 2008
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Tak jako napadlo mě to, ale jelikož jsem s tím zvukem spokojený, tak to nějak neřeším :)

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“