Mate radi blues????

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Re: Mate radi blues????

Příspěvek od Farrell »

mmjuz píše: Jinak na blues se dost těžko dá dívat jako na jakýkoli hudební styl, nebo formu, jak píšeš. Takové techno, nebo heavy metal a pod. jsou jakési styly, které může hrát kdekoli, kdokokli a pořád to bude ta populární záležitost, kterou se může bavit mládež na celém světě a je jedno jak si s tím poradí. Ovšem blues je záležitost, která se určitou dobu vyvíjela v určitém místě a etniku. Jinými slovy je to klasický příklad folklóru, ať už se Ti to líbí, nebo ne. Teď se pokusím o absurdní konstrukci: parta eskymáků na Aljašce se zamiluje do moravských lidovek. Nakoupí cimbál, husličky, kaču a začnou to drtit. Dejme tomu, že budou šikovní a pracovití a za pár tejdnů se polární nocí budou ozývat popěvky o bílém vínečku, jakoby Jožkovi Černýmu z břicha vylezly. Bude to ještě pořád moravský foklór? Já myslím že určitě. Ovšem pak přijde chvíle, kdy si nanuci řeknou, že do toho vnesou něco svého, nového. A co to bude pak? A aby to bylo ještě veselejší, tak celou situaci sleduje partička dalších milovníků Slovácka někde na ostrově Kjúšů. A hošíci se na svém www chatu začnou hádat:" ten eskymák u cimbálu vůbec nemá fíling!"... "Ale jo, má, jenže ten houslista to mrví, vždyť to není ani horňácko, ani dolňácko!"... " A co ten zpěv, ty sykavky, vždyť se to nedá poslouchat." A podobně. Přesně v téhle situaci jsme my. Podle mě si blues může hrát kdo chce, ať už černoch, nebo tatar. A je fuk, jestli to bude v New Orleans či v Bukurešti. Když k tomu ten týpek bude přistupovat poctivě, tak to prostě pořád bude blues. Ovšem pokud někdo sype z rukávu muziku podle požadavků trhu, tak to je jakýsi showbussines a prostituce. Klasickými bílými blůzmeny jsou dle mě třeba Tom Waits, nebo Bob Dylan. Ty si táhnou svoji káru a dělaj si muziku podle sebe a přitom to je blues jako poleno. Určitě by se i v našem regionu pár poctivých blůzmenů našlo. Třeba Sketa Fotr, Sváťa Karásek a Pozdravpánbu, Jé Jé Neduha, Hoochie Coochie Band a další. Pořád nechápu, kde vidíš ten rasismus a jsem na tohle slovo dost alergický, tak se uklidni, hudební studente.
Ano, porad se bavis o cernosich se trema strunama u Mississippi a jejich pokracovatelich, coz by se za "folklor" jiste oznacit dalo (to jsme nekde v prvni pol. 20. stol., i kdyz urcite se takovi lidi najdou napric celym stoletim), ovsem nazvat tak modernejsi formy tohohle zanru (hlavne ty elektricky kytarovy, jako treba chicago blues 50. let a dal - Otis Rush, Magic Sam, Luther Allison, Buddy Guy, a kdyz uz jsme se bavili o bilejch, nemuzu nezminit M. Bloomfielda) mi prijde jako seriozni blbost. Kdyz uz jsme u toho co je a neni "komercni", treba takovej Ray Charles byl ve svy dobe komercni jak p*del a ten clovek je pro me doslova a do pismene ztelesneny blues (jeho zanrovy odskoky typu jedno kántry album vynechme - na druhou stranu, rada jeho jazzovejch veci byla taky super, ale nebylo to ono). To, ze se nekdo dobre prodava hned neznamena, ze je to prodejna devka ktera neco dela jen pro penize. A na zaver, ano, blues obecne se opravdu vyvinulo tak, ze to je zanr jako kazdy jiny. "Hudebni uciteli". :lol:
Kinx píše:nikdy bych nerekl ze z prebuzenych bandmasteru muze jit takovy zvuk!

Urcite Bandmastery? Vim ze 68' - '69 hral jak Green tak Kirwan hlavne na Matampy (Orange), ve finalni fazi na Fender Dual Showmana s 15' repro (coz bylo vytaveny absolutne brutalni, nejlepsi priklad toho je slyset v jejich coveru Tutti Frutti na Live at the Boston Tea Party, a vubec na celym tom albu :twisted: )
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Farrell píše:
Kinx píše:nikdy bych nerekl ze z prebuzenych bandmasteru muze jit takovy zvuk!

Urcite Bandmastery? Vim ze 68' - '69 hral jak Green tak Kirwan hlavne na Matampy (Orange), ve finalni fazi na Fender Dual Showmana s 15' repro (coz bylo vytaveny absolutne brutalni, nejlepsi priklad toho je slyset v jejich coveru Tutti Frutti na Live at the Boston Tea Party, a vubec na celym tom albu :twisted: )
soudim z toho ze vsude okolo maj ve videu bedny a hlavy fender :)
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 11.02.2010 19:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena citace do funkčnosti
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Problém je v tom, že Ty si vždy z mého příspěvku vybereš jen co chceš a pak oponuješ za každou cenu. Mám pocit, že se rád hádáš a docela uvažuji o tom, jestli spíš Ty nejsi rasista. Ti se takhle chovají běžně. Pokud nejsi, tak mne omluv.
Každopádně Ray Charles vůbec není klasický představitel blues. Tem měl mnohem blíž k jazzu ( a v tom byl určitě výborný ), klidně by se dalo říci, že koketoval i s rock and rollem, podobně jako Bo Dydley, akorát ten s kytarou, Ray s klavírem. Ale určitě mezi bluesmany by se počítat měl. Mám ho také rád.
No a když je řeč o Chicagu 50.let, tak zase nejsi moc přesný. Tebou zmínění už jsou opravdu představitelé novějšího výrazně elektrifikovaného blues. Ovšem to co se nazývá chicágské blues 50.let je ta předchozí vlna zastoupená hlavně lidmi jako: Muddy Waters, Howlin Wolf, Sonny Boy Williamson či třeba asi nejznámější Lee Hooker. Tohle je ta chicágská scéna 50.let, tzv. rythm and blues, ti Tvoji na ně až navázali. Samozřejmě bychom se mohli hádat kdo byl o kolik starší, kdo kdy se první zviditelnil, či začal nahrávat. Asi bych měl problémy, páč tak dobře se v tom neorientuji. Každopádně i ti mladší vycházejí z těch původních kořenů, to jen technická revoluce jim dala jiné možnosti.
Osobně mi vůbec nevadí, když přijde na svět famózní muzikant s něčím vyjmečným a zbohatne. To bych dokonce vůbec komercí nenazýval. Proč pořád všechno překrucuješ?

A jestli Tom Waits a Bob Dylan jsou černoši se třemi strunami na břehu Mississippi tak já jsem opravdu rasista.

Tenhle bezzubej strejda na břehu Mississippi si poradil: http://www.youtube.com/watch?v=PECpA9a_2zQ
pehve

Příspěvek od pehve »

mmjuz píše:Jinak na blues se dost těžko dá dívat jako na jakýkoli hudební styl, nebo formu, jak píšeš. Takové techno, nebo heavy metal a pod. jsou jakési styly, které může hrát kdekoli, kdokokli a pořád to bude ta populární záležitost, kterou se může bavit mládež na celém světě a je jedno jak si s tím poradí. Ovšem blues je záležitost, která se určitou dobu vyvíjela v určitém místě a etniku. Jinými slovy je to klasický příklad folklóru, ať už se Ti to líbí, nebo ne. Teď se pokusím o absurdní konstrukci: parta eskymáků na Aljašce se zamiluje do moravských lidovek. Nakoupí cimbál, husličky, kaču a začnou to drtit. Dejme tomu, že budou šikovní a pracovití a za pár tejdnů se polární nocí budou ozývat popěvky o bílém vínečku, jakoby Jožkovi Černýmu z břicha vylezly. Bude to ještě pořád moravský foklór? Já myslím že určitě. Ovšem pak přijde chvíle, kdy si nanuci řeknou, že do toho vnesou něco svého, nového. A co to bude pak? A aby to bylo ještě veselejší, tak celou situaci sleduje partička dalších milovníků Slovácka někde na ostrově Kjúšů. A hošíci se na svém www chatu začnou hádat:" ten eskymák u cimbálu vůbec nemá fíling!"... "Ale jo, má, jenže ten houslista to mrví, vždyť to není ani horňácko, ani dolňácko!"... " A co ten zpěv, ty sykavky, vždyť se to nedá poslouchat." A podobně. Přesně v téhle situaci jsme my. Podle mě si blues může hrát kdo chce, ať už černoch, nebo tatar. A je fuk, jestli to bude v New Orleans či v Bukurešti. Když k tomu ten týpek bude přistupovat poctivě, tak to prostě pořád bude blues. Ovšem pokud někdo sype z rukávu muziku podle požadavků trhu, tak to je jakýsi showbussines a prostituce. Klasickými bílými blůzmeny jsou dle mě třeba Tom Waits, nebo Bob Dylan. Ty si táhnou svoji káru a dělaj si muziku podle sebe a přitom to je blues jako poleno. Určitě by se i v našem regionu pár poctivých blůzmenů našlo. Třeba Sketa Fotr, Sváťa Karásek a Pozdravpánbu, Jé Jé Neduha, Hoochie Coochie Band a další. Pořád nechápu, kde vidíš ten rasismus a jsem na tohle slovo dost alergický, tak se uklidni, hudební studente.
ta konstrukce je opravdu absurdní..nic neplatí absolutně a tak to je i v muzice. Jak je možný že Druhá Tráva s Robertem Křesťanem se svým prvotřídním bluegrassem sklízí úspěchy v USA, kde je bluegrass folklorem? Vidíš že na tvoji teorii nemusí sedět na všechno, hudební odborníku.
Nakonec ti dám jednu radu - přestan upozornovat na to kdo je a není hudební student, tim si autoritu nezískáš. Zrovna Farrelova poznámka o tom "rasismu" mi přišla na místě protože tady hodně lidí dělí hudbu na bílou a černou.
To je nanic protože to blues nesvědčí.
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

mmjuz píše:Problém je v tom, že Ty si vždy z mého příspěvku vybereš jen co chceš a pak oponuješ za každou cenu. Mám pocit, že se rád hádáš a docela uvažuji o tom, jestli spíš Ty nejsi rasista. Ti se takhle chovají běžně. Pokud nejsi, tak mne omluv.
Každopádně Ray Charles vůbec není klasický představitel blues. Tem měl mnohem blíž k jazzu ( a v tom byl určitě výborný ), klidně by se dalo říci, že koketoval i s rock and rollem, podobně jako Bo Dydley, akorát ten s kytarou, Ray s klavírem. Ale určitě mezi bluesmany by se počítat měl. Mám ho také rád.
No a když je řeč o Chicagu 50.let, tak zase nejsi moc přesný. Tebou zmínění už jsou opravdu představitelé novějšího výrazně elektrifikovaného blues. Ovšem to co se nazývá chicágské blues 50.let je ta předchozí vlna zastoupená hlavně lidmi jako: Muddy Waters, Howlin Wolf, Sonny Boy Williamson či třeba asi nejznámější Lee Hooker. Tohle je ta chicágská scéna 50.let, tzv. rythm and blues, ti Tvoji na ně až navázali. Samozřejmě bychom se mohli hádat kdo byl o kolik starší, kdo kdy se první zviditelnil, či začal nahrávat. Asi bych měl problémy, páč tak dobře se v tom neorientuji. Každopádně i ti mladší vycházejí z těch původních kořenů, to jen technická revoluce jim dala jiné možnosti.
Osobně mi vůbec nevadí, když přijde na svět famózní muzikant s něčím vyjmečným a zbohatne. To bych dokonce vůbec komercí nenazýval. Proč pořád všechno překrucuješ?

A jestli Tom Waits a Bob Dylan jsou černoši se třemi strunami na břehu Mississippi tak já jsem opravdu rasista.
Reaguju na to, s cim nesouhlasim, a oponuju, to je celkem logicky. Obavam se, ze s tim rasismus nema co delat. Na toho Waitse a Dylana jsem nereagoval vubec.

Co se tyce chicago blues, samozrejme ze ty co jsi jmenoval jsou jeho velci predstavitele (jeste nesmi chybet muj oblibenec Willie Dixon, perfektni basak a skladatel, jehoz skladby hodne z tech ostatnich hralo), ja se jsem ale schvalne zminil tyhle, jelikoz prave oni (jinak, obcas se jim rika West Side Chicago blues - vydavatelstvi jako Cobra atd.) a dalsi kytaristi ze Statu (Tri Kralove (Albert, Freddie, B.B.) :lol: atd.) podle me udelali prvni opravdu poradnej krok aby blues posunuli na "vysluni" coby regulerni a svetovej kytarovej zanr (jednak zvukem, druhak tam v porovnani s tema ostatnima tam proste je slyset urcitej krok dal, i kdyz porad v ramci zanru). A vsichni tihle dohromady samozrejme ovlivnili britsky inteprety 60. let atd. atd., ale to uz se dostavame zase dal.
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Farrell píše:Co se tyce chicago blues, samozrejme ze ty co jsi jmenoval jsou jeho velci predstavitele (jeste nesmi chybet muj oblibenec Willie Dixon, perfektni basak a skladatel, jehoz skladby hodne z tech ostatnich hralo), ja se jsem ale schvalne zminil tyhle, jelikoz prave oni (jinak, obcas se jim rika West Side Chicago blues - vydavatelstvi jako Cobra atd.) a dalsi kytaristi ze Statu (Tri Kralove (Albert, Freddie, B.B.) :lol: atd.) podle me udelali prvni opravdu poradnej krok aby blues posunuli na "vysluni" coby regulerni a svetovej kytarovej zanr (jednak zvukem, druhak tam v porovnani s tema ostatnima tam proste je slyset urcitej krok dal, i kdyz porad v ramci zanru). A vsichni tihle dohromady samozrejme ovlivnili britsky inteprety 60. let atd. atd., ale to uz se dostavame zase dal.
Tak s tímhle samozřejmě souhlasím. Každopádně jsme se ale domotali trochu mimo. To se určitě toho Geryho Moore netýká, protože zrovna u něj mi vadí označení blúzmen a proto jsem se dal do psaní.

pehve píše:ta konstrukce je opravdu absurdní..nic neplatí absolutně a tak to je i v muzice. Jak je možný že Druhá Tráva s Robertem Křesťanem se svým prvotřídním bluegrassem sklízí úspěchy v USA, kde je bluegrass folklorem? Vidíš že na tvoji teorii nemusí sedět na všechno, hudební odborníku.
Nakonec ti dám jednu radu - přestan upozornovat na to kdo je a není hudební student, tim si autoritu nezískáš. Zrovna Farrelova poznámka o tom "rasismu" mi přišla na místě protože tady hodně lidí dělí hudbu na bílou a černou.
To je nanic protože to blues nesvědčí.
Tomuhle ale nerozumím. Uniká mi smysl Tvého příspěvku, Pehve.
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 11.02.2010 19:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveny citace do funkčnosti
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Pro odlehčení - nejlepší definice blues, s jakou jsem se setkal:

Blues je :

...feeling good about feeling bad

.. asi proto se tak (aspoň mě) dobře hraje.. ten pocit
I´m wheels... movin´wheels
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Měl bych prosbu. Do školy máme mít prezentace na různé hudební styly. Vybral jsem si blues. A říkal jsem si, že bych ho pojal netradičně. Místo ukázek bych vzal kytaru a sám něco zahrál na přiblížení bluesu. Samozřejmě k tomu budu mít nějáké texty, obrázky atd v prezentaci, ale místo ukázek bych rád zahrál a třeba ukázal na nějáké typické bluesové riffy... Jelikož se až tak v bluesu nevyznám prosil bych o radu, jaké písně vybrat (Ne celé, jen ukázky, popřípadě pár typických sol...) Tak 5, víc ani ne. Od každého zásadního interpreta něco...

Pro začátek jsem jako ukázku texaského bluesu vybral SRV - Pride and Joy. Dál nevím jak pokračovat, proto kdybyste mi napsali co je jasná bluesová píseň byl bych rád.
(Nemám namysli abyste mi napsali E, A, E, H, A, E,... Ale písně definující blues, žádné základní akordy. Aby se k tomu dal popřípadě stáhnout backing track...)

Díky za pomoc. :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Taky jsem to takhle minulý rok vyřešil :)
Akorát, že jsme hráli dva improvizaci.

Taky to tak můžeš zkusit.
Lehké jsou tyto akordy...

exxxxxx
h 5 5 7
g 6 5 7
D 5 4 6
A 0 5 7
Exxxxxxx

Nejdřív 1. -> 2. -> 1. -> 3. -> 2. -> -"-
A do toho soluj. Tzn hoď tam ten akord, je jedno jak a kolikrát... a vyjeď nějaké solíčko. Můžeš tím vyplňovat mezeru i mezi akordy.
Když se to naučíš, tak budeš schopen zahrát blues s docela bohatým zvukem bez doprovodu...

K těm riffům (jednoduchým): Jimi Hendrix- Hey Joe; ... něco ještě vymyslím. Trpělivost.
Gary Moore- Still got the blues (tohle asi není klasické blues... )
fixja

Příspěvek od fixja »

Díky, nemohl bys mi hodit ukázku, jak tu improvizaci hraješ ty? Jen tak orientačně....

Hey Joe už tak orientačně umím, to je fajn, asi se doučím i solo.
Toho Moorea se taky naučím, nic těžkého koukám.

Díky, ještě něco tě nenapadá? Třeba od BB Kinga, jeho tvorbu moc neznám, ale četl jsem někde, že hraje nějákou pro něj specifickou dvanáctku. Nebo něco podobného?
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

http://ulozto.cz/3955682/aa.mp3
Nelekni se, zahral jsem to fakt strašně :D Navíc jsem to přebudil :D
--> Jo holt hrát přes kombo tak vykloudím něco lepšího a asi se víc snažím...
Rychlokvaška...

Ale snad to trochu pobereš.
Dvanáctku nevím jakou hraje, ale klasicky dvanáctka je

1. 4x první pozice (tónika)
2. 2x druhá pozice (subdominanta)
3. 2x první pozice (tónika)
4. 1x třetí pozice (dominanta)
5. 1x druhá pozice (subdominanta)
6. 2x první pozice (tónika)
7----- zase ----

Asi jsem to špatně pojmenoval.
Tónika --> hraješ to třeba od E
Subdominanta --> jdeš o 4 tóny výš (A), nebo o 5 tónů níž (a)
Dominanta --> jdeš o 5 tónů výš (H), nebo o 4 níž (h)

nevím, jestli se to počítá i dolů...

Dvanáctka je IMHO to nejlepší pro jam ve skupině. Na tom není co zkazit.
A navíc to zní dobře... Boogie, apod.
Jinak BBho neznám... A u ostatních si nejsem jist jestli to zvládneš, nebo jestli to je blues...
fixja

Příspěvek od fixja »

Jo, díky, to je fajn věc.
Jasně, ale tuším že to bylo tady co jsem asi před rokem četl nějáký pro něj specifický akordy, v tý době jsem tam ty prsty poskládat nemohl, teď bych to možná zvládl, zkusím to najít.

Tak dyštak ty ostatní prosimtě napiš co tě napadne a uvidím jestli to zvládnu, či tak. Díky. :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Mne tak nenapadá teď nic... Projdi si Erica Claptona, či Stevieho Raye Vaughana...
Co třeba Little Wing od Jimiho Hendrixe?
Ten song není nejlehčí, ale jde zjednodušit a zní pěkně :)
Pseudohendrix - Vietcong soundtrack - Rudé kostry
fixja

Příspěvek od fixja »

Prejdák píše:Mne tak nenapadá teď nic... Projdi si Erica Claptona, či Stevieho Raye Vaughana...
Claptona a SRV mám naposlouchaný hodně. Ten Vietcong zní fajn, od Hendrixe asi jen toho Joea, nechci je zahrnout 10 písněmi od jednoho interpreta a jednou improvizací.
Od Claptona ještě nevím co tam dát, ale Hey Hey (Převzato od Big Bill Broonzyho) a třeba Old Love, Before You Accuse Me (Ten začátek určitě), to si ještě promyslím. Jinak dík moc.
EDIT: Ještě jsem zapomněl na Dire Straits: Money for nothing, úžasný riff.

Ještě spíš jestli někdo jiný neposlouchá víc "bluesovější" blues typu BB King, JJ Cale, Muddy Waters, Albert Collins, Big Bill Broonzy,... Tak jestli od podobných starších autorů neznáte něco co by se hodilo?
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Lucille ? Intro by na ukazku mohlo stacit..
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

fixja píše:
Prejdák píše:Mne tak nenapadá teď nic... Projdi si Erica Claptona, či Stevieho Raye Vaughana...
Claptona a SRV mám naposlouchaný hodně. Ten Vietcong zní fajn, od Hendrixe asi jen toho Joea, nechci je zahrnout 10 písněmi od jednoho interpreta a jednou improvizací.
Od Claptona ještě nevím co tam dát, ale Hey Hey (Převzato od Big Bill Broonzyho) a třeba Old Love, Before You Accuse Me (Ten začátek určitě), to si ještě promyslím. Jinak dík moc.
EDIT: Ještě jsem zapomněl na Dire Straits: Money for nothing, úžasný riff.

Ještě spíš jestli někdo jiný neposlouchá víc "bluesovější" blues typu BB King, JJ Cale, Muddy Waters, Albert Collins, Big Bill Broonzy,... Tak jestli od podobných starších autorů neznáte něco co by se hodilo?
Hendrix, Dire Straits ani Moore (ja vim, ale nemuzu si pomoct :lol:) mi do prezentace o blues teda moc nesednou, ale budiz... Doporucuju kouknout treba All Your Love (I Miss Loving) od O. Rushe http://www.youtube.com/watch?v=oMdn0EKH7Ys (pokud z toho chces jen usek tak treba od 1.20, je tam hezka ficurka :lol:), pak treba nejaky drzy mollovy blues a la Watching You od Luthera Allisona pro nejakou tu variaci, a od Vaughana bych bral spis neco zvlastniho (jako treba Life by the Drop, akusticka, je takova sva)... A pak treba Sugar Mama v podani starejch Fleetwood Mac - http://www.youtube.com/watch?v=ZYKV3Yy1ZuI, nebo spoustu dalsich veci od nich :)
fixja

Příspěvek od fixja »

Farrell píše:Hendrix, Dire Straits ani Moore (ja vim, ale nemuzu si pomoct ) mi do prezentace o blues teda moc nesednou, ale budiz... Doporucuju kouknout treba All Your Love (I Miss Loving) od O. Rushe http://www.youtube.com/watch?v=oMdn0EKH7Ys (pokud z toho chces jen usek tak treba od 1.20, je tam hezka ficurka ), pak treba nejaky drzy mollovy blues a la Watching You od Luthera Allisona pro nejakou tu variaci, a od Vaughana bych bral spis neco zvlastniho (jako treba Life by the Drop, akusticka, je takova sva)...
Z "čistýho" bluesu si tam dám klasický ukázky, poslouchám ty tvoje a ten Allison asi vede, aby byl slyšet i zpěv... Za to bych hrál Hey hey, before accuse me, Toho BB - Lucille, od Vaughana Pride and Joy (Ne, že bych tu tvou radu ignoroval, ale to už umím a do čtvrtka se ještě musím doučit ostatní písně) Pak přejdu na na rockovější blues, kde zahraju toho Hnedrixe a Rudé kostry... Možná někam vpasuju toho Moora, Dire Straits asi ne, pravda. Nesmíme to přehánět.
No a když se vše podaří tak můžu jako přídavek dát Old Love... :D

Díky za rady, jinak tady je ta dvanáctka BBho, jak jsem o ní mluvil.
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Tak jedem dal :D

To solo zeru (teda, zeru to cely :lol:) :) Skoda jen spatny zvukovy kvality...
Naposledy upravil(a) Farrell dne 28.02.2010 14:08, celkem upraveno 1 x.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tak tohle je hodně fajn... :)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Tu jeho otriskanou kejtru uplne zeru:D
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“