Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
...EDGE...

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od ...EDGE... »

Otis píše:
...EDGE... píše:http://leteckaposta.cz/799408582
Tak jsem se taky nahral jak si tak brnkam na svou akustiku, tentokrat posilam svou improvizaci kterou jsem nazval Strašně krutá a temná písnička, je ladena v drop D. Hodnotte a kritizujte.
Strašně krutá temná písnička mi přijde jako název od ego-mastrubátora. :lol: Ale je to v pohodě.Ostatně jako vždy. 8)
To je takova moje recese..:)
huxd

Příspěvek od huxd »

Tak ode mne taková krátká věc, bluesovka,smyčka + sólo, hraná prsty, pouhé 2 stopy. Editovano do pc nějakou předpotopní verzí Reapera+VST pluginy Free Fa3_full a In-Tone pro. http://hudly.aspone.cz/Bleeeus.mp3
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
panedge

Příspěvek od panedge »

Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
wolda

Příspěvek od wolda »

.
Naposledy upravil(a) wolda dne 16.07.2010 12:21, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

wolda píše:Tak přichází další z řady mých strašných nahrávek.Tentokrát si, ale mysli, že by to tak zlý bejt nemuselo.Konečně sem zrpovoznil Line-in takže zvuk je přímo ze snímače.
http://www.box.net/shared/pa4qxnkdbc
zprovozni si ještě hraní v rytmu :wink: ideálně začni samozřejmě s metronomem

některé akordy byly nedomáčknuté, ale spíše doporučuju pracovat na pravé ruce
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
wolda

Příspěvek od wolda »

.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ten "barrák" :lol: jsi bohužel nedomáčknul dobře ani jednou, ani jednou se Ti neozvaly všechny struny, které se ozvat měly, další chyba spočívá v tom, že moc brzy opouštíš daný hmat - pak tam vzniká nežádoucí bordel.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Tubular píše:Tak som skusil nahrat dalsi cover. Opat od Satrianiho - Ten Worlds. Tentokrat uz na novej PRS CE-24.
Co sa tyka zvuku gitary v ukazke, tak som mierne sklamany, ale posudte sami. :|

http://www.ulozisko.sk/265165/ten_worlds.mp3
Super.. asi nemám pořádně co vytknout. Jen hnedka na začátku - v originále se mi zdá, že to Joe hraje ještě o oktávu níž..
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
wolda

Příspěvek od wolda »

.
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

to wolda-tvůj problém je,že si hledáš výmluvy tam,kde by si měl uznat že děláš chyby :!: sorry za upřímnost
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
wolda

Příspěvek od wolda »

.
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

Spíš je to tím,že když hraješ ve více lidech,tak spoustu chyb prostě nemůžeš slyšet.Anapříklad ty nedomáčknutý tony slyšíš těžko.Když se učíš baréčka tak právě dost pomáhá to nedrbat,ale zrát to pomalu,sjíždět trsátkem jednu strunu po druhé a poslouchat co zní a co nezní.
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

Atkins píše:Je to velmi dobré - některá místa mi připadla až vynikající a u některých věcí se mi moc líbil zvuk.
to patrilo mirostratovi?kdyz ano tak dik moc.a wolda prosimta ked hrajes s kapelou je to ok a ked sam takti to nejde.moja rada,ked hras s kapelou je to jak v praci kdyz jeden nestiha ostatni potahnou zanho preto je to lepsie ale tebe to musi hrat dobre hlavne samemu a o to to bude s kapelou lepsi a mozes ty potahnout za nekoho slabsiho.kdyz hrajou dobre vsetci je to poznat hlavne na zvuku a nemusia hrat zrovna vypalovaky,to je rozdiel medzi profi a amatermi.ZVUK.
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Woldo... ty jsi tragéd... kolik ti je? ;) Tvoje objektivní "zalhávání" skutečnosti je dosti úsměvné :D ...

Tubular: Příjemné potěšení. Moc se mi to líbilo.
Naposledy upravil(a) MLorenzo dne 24.02.2010 18:37, celkem upraveno 1 x.
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

wolda píše:nehledám si výmluvy, vim, že hraju nijak dobře, ale když hraješ s kámošema a barráky ti jdou jak po másle a na nahrávky ti to nejde, tak za to nemůžu.
Jasně, za to může ten kámoš, protože když tam asi není, tak se zmenší tlak v místnosti a tím pádem se hůř mačkají struny... :D
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Woldo: Poradím Ti, tak na půl roku se vykašli na fórum, cvič a pak se vrať s nějakou ukázkou.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

fixja píše:se zmenší tlak v místnosti a tím pádem se hůř mačkají struny
twl tys na to konečně přišel :lol: :lol: :lol: a my nýmandi tady týden řešíme,proč mu to nejde :mrgreen:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

wolda: kdo za to muze kdyz ne ty?
wolda

Příspěvek od wolda »

.
Naposledy upravil(a) wolda dne 16.07.2010 12:22, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

wolda píše:no ten refrén jsem vzal klasickým pionýrákem a sloky hraju jako originál.Ještě by to asi chtělo ty přízvuky na sudý doby.nedomáčknutý jsou zřejmě ty fiska v můstku, někdy ten barrák zmačknu dobře a občas ne. Jinak posledních pár dní nedělám prakticky nic jinýho, než, že cvičim s metronomem.
v tom případě jde asi o docela progresivní písničku, místy mi tam tak nějak nesedí noty do 4/4 taktu :-D jinak hraním v rytmu jsem fakt nemyslel hraní podle rytmických předloh zezadu z já písničky :?

a jak říká Atkins - to barré jsem tam asi dobře domáčknuté neslyšel

nemysli si že mě odpálkuješ nějakým zamlouváním - když už jsem se pustil do hodnocení tak se na to nehodlám vykašlat. Ať to bereš z jaké strany chceš - musíš cvičit :-) to, že posledních několik dní hraješ s metronomem je jen dobře! jen tak dál, rytmicky mi to připadá lepší než předchozí nahrávky (jen je třeba nepřestávat pracovat, vždy je co zlepšovat)

od jistého kytaristy jsem se tu n fóru naučil, že stromek je třeba ohýbat dokud je mladý a že pokud onen stromek není hloupý, tak se nad tím zamyslí. Takže díky, Pavle68 :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“