Tak sh*t to není, zas tak ošklivý bych vůči tomu aparátu nebyl, ale prostě tomu ty mesácké koule, hutnost a plnost tónu chybí... Aspoň podle mých ušisek...
Kvitek: o ty módy a kanály ani tolik nejde. Spíš jsem měl na mysli Spongy/Bold a Tube/Diode switche, které zvuku rozhodně nepomůžou, jestli s ním vůbec něco (z větší dálky a ve vřavě kapely) slyšitelného dělají. Navíc u těch módů mi přijde, že rozhodně nedostaneš 6 kvalitních zvuků.
MESA BOOGIE Stiletto
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: MESA BOOGIE Stiletto
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- citizen.one
taky zalezi na kytare, napr moje SG ma tak tlustej zvuk, ze to hrne az moc...u marku nebo recta, takze mam radsi aparaty ktery tolik nekopou...
podleme sponge a podobny vychytavky jsou hlavne do studia kde se to uplatni pri vrstveni kytar. maji to na nejakem krame? pristi tyden snad pojedu do prahy tak bych si na to brnknul 
Dnes jsem si byl oskoušet Kranky na prodejně Music City a viděl jsem ho tam , maj ho schovanýho vzádu mezi Line6 a Marshally.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty jo, tak to se jim tam bude válet už opravdu hodně dlouho 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
povalovat se tam bude jeste nejakej ten pááátek 
kombo za 65k
kombo za 65k
Jackson RR 24 emg 81 pouze metal,2xthiele box,Bugera 6260 cajk,