Jimi Hendrix

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jimi Hendrix

Příspěvek od Red Bull »

V mém přehrávači má Hendrix jakási svoje sentimentální místo. Když jsem hledal hudbu na procházku podzimním Brnem, tak vyhrál Hendrix Best of.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Fire Strat

Příspěvek od Fire Strat »

Zdary, přesně tak, když je nějaká mimořádná chvíle pouštím J.M.Hendrixe, dal hře na kytaru genetickou formuli, která je dále rozvíjená.
Jen škoda když jsem se zde na foru asi tak před rokem snažil všem otevřít oči, že J.M.H. byl sprostě zavražděn, že jsem byl za největšího BLBA.... dostal jsem od některých foristů vičiněno....
Co vše ještě mohl složit.
Jediné co mu je nutno vyčíst, je ten fakt, že urazil Bohy kytar, když je ničil...
I přes tento fakt zůstává velikým hráčem a je dobře, že má příznivce i mezi mladou generací, což dokladuje jeho hudební nesmrtelnost.
Fire Strat
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Fire Strat píše:Zdary, přesně tak, když je nějaká mimořádná chvíle pouštím J.M.Hendrixe, dal hře na kytaru genetickou formuli, která je dále rozvíjená.
Jen škoda když jsem se zde na foru asi tak před rokem snažil všem otevřít oči, že J.M.H. byl sprostě zavražděn, že jsem byl za největšího BLBA.... dostal jsem od některých foristů vičiněno....
Co vše ještě mohl složit.
Jediné co mu je nutno vyčíst, je ten fakt, že urazil Bohy kytar, když je ničil...
I přes tento fakt zůstává velikým hráčem a je dobře, že má příznivce i mezi mladou generací, což dokladuje jeho hudební nesmrtelnost.
Fire Strat
Přesně tak!! Byl zavražděn a to dost nevybíravým způsobem!! Kdy už se konečně přestane lhát, že se udusil vlastními zvratky!? To je nesmysl!!
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Vy víte o něčem něco konkrétního? Stejně dobře může Pepa Vomáčka tvrdit že nesmysl je to, že je to nesmysl. Jediné, co můžem v téhle chvíli udělat je přijmout několik teorií podle různých zdrojů. Když nějakou z nich přijmeme za pravdu, je to naše věc ale přesvědčovat ostatní je bláhové.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Habala
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/habala

Příspěvek od Habala »

Teda, že by byl zavražděn slyšim poprvý (ale nezpochybňuju vám to, ono to s tou jeho smrtí fakt neni jistý)... Můžu se zeptat, jak a proč a kdo ho podle vás zabil?
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

mtmccox píše:Vy víte o něčem něco konkrétního? Stejně dobře může Pepa Vomáčka tvrdit že nesmysl je to, že je to nesmysl. Jediné, co můžem v téhle chvíli udělat je přijmout několik teorií podle různých zdrojů. Když nějakou z nich přijmeme za pravdu, je to naše věc ale přesvědčovat ostatní je bláhové.
Z plic se mu valilo nadměrné množství červeného vína, přičemž v krvi měl minimum alkoholohu, což tedy znamená že dobrovolně ho v žádném případě nepil! To je prostě nemožné! - Podle doktora který ho pitval, Jimi Hendrix utunul! UTUNUL, ok? - Slyšel si už o někom, kdo by se sám utopil ve víně? -
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Já jsem nežádal další příval argumentů, já sám toho o odchodu JH vím jen naprosté minimum. Snažil jsem se jen říct, že ať už máte jakékoli argumenty, přesvědčovat ostatní, že právě ta vaše pravda je jediná pravda, nemá cenu :)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Habala píše:Teda, že by byl zavražděn slyšim poprvý (ale nezpochybňuju vám to, ono to s tou jeho smrtí fakt neni jistý)... Můžu se zeptat, jak a proč a kdo ho podle vás zabil?
Manažer...Jimi od něho chtěl odejít a soudil se s ním...Zemřel jen krátce předtím kdy měl proti němu svědčit...Okrádal ho přímo neuvěřitelným způsobem...Navíc po jeho smrti dostal 2 milióny, jako pojistku...
Umíš anglicky? Na youtube zadej: Hendrix 24 last hours
jacqueline
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacqueline »

Tak to je drsný, jak tak koukam tak těch verzí jeho smrti je hodně. Je to smutný, že takovej velikán umřel vinou někoho jiného, který v klidu žil dál...
Homo sapiens se vyvinul nad všechny druhy tvorstva - je už schopen sám sebe jako druh vyhubit. http://rlv.zcache.com/guitar_player_evo ... 0i_400.jpg
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

jacqueline píše:Tak to je drsný, jak tak koukam tak těch verzí jeho smrti je hodně. Je to smutný, že takovej velikán umřel vinou někoho jiného, který v klidu žil dál...
Ten hajzl měl zemřít rok poté při havárii letadla, ALE hodně lidí je přesvědčených o tom, že to byla kamufláž a on pláchl i s Hendrixovými penězi...

P.S: Ten parchant býval v tajných službách a měl kontakty na mafii...Byla to svině, která znepříjemnovala Jimimu život...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tyhle naivni reseni smrti mrtvych me vzdycky bavi, obzvlast u Hendrixe :) co by z toho jako kdo mel kdyby ho zabili? vetsi prodeje desek? lol :)¨jeffrey mel 0 zajem na tom aby ho zabil, nehlede na ostatni. co sjem videl par rekonstrukci je nasnade ze to proste byla blba nahoda, vykaleny si vzal nejaky prasky (nepremyslel u toho) a hlavne spal na zadech - spousta opilcu takto umira ;)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Kinx píše:tyhle naivni reseni smrti mrtvych me vzdycky bavi, obzvlast u Hendrixe :) co by z toho jako kdo mel kdyby ho zabili? vetsi prodeje desek? lol :)¨jeffrey mel 0 zajem na tom aby ho zabil, nehlede na ostatni. co sjem videl par rekonstrukci je nasnade ze to proste byla blba nahoda, vykaleny si vzal nejaky prasky (nepremyslel u toho) a hlavne spal na zadech - spousta opilcu takto umira ;)
+1
Nechci se nikoho dotknout, ale nepříjde vám to úsměvné? Je to vždy stejné, zemře někdo slavný a už to jede. Cobain- prej ho zastřelil někdo jinej, přitom nechal dopis na rozloučenou(jak dlouho trvalo než uznali sebevraždu), Hendrix- prášky, alkohol = zvracení, udušení (udajně ho někdo zabil), Jackson - starej se spoustou bolestmi =spousta léků na bolest, předávkování(prý ho zabil doktor). A tak dále a tak dále. Prostě vždy je někdo kdo to chce na někoho hodit a nedokáže si přiznat, že prostě i ti slavní jsou jen smrtelní lidé.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jo, mně zase bubeník vykládal o Hendrixovi, že ho zavraždili Černí panteři... :D
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Kinx píše:tyhle naivni reseni smrti mrtvych me vzdycky bavi, obzvlast u Hendrixe :) co by z toho jako kdo mel kdyby ho zabili? vetsi prodeje desek? lol :)¨jeffrey mel 0 zajem na tom aby ho zabil, nehlede na ostatni. co sjem videl par rekonstrukci je nasnade ze to proste byla blba nahoda, vykaleny si vzal nejaky prasky (nepremyslel u toho) a hlavne spal na zadech - spousta opilcu takto umira ;)
Co by z toho měl? Prachy ti nic neříkají?

A že se udusil zvratky řekl kdo? Lékař, který ho pitval řekl jasně, že utunul! Tečka!
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Se vší úctou k Jimimu, způsob jakým píšeš slovo utonul mi připadá hodně směšný :) Skoro to zní, jako by utuhnul,
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

:D :D :D :D vic argumentu prosim :D :D :D :D
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Eh, utonul :D Písmenko sem, písmenko tam. :D

Argumenty došly! :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Jirka-N píše:
mtmccox píše:Vy víte o něčem něco konkrétního? Stejně dobře může Pepa Vomáčka tvrdit že nesmysl je to, že je to nesmysl. Jediné, co můžem v téhle chvíli udělat je přijmout několik teorií podle různých zdrojů. Když nějakou z nich přijmeme za pravdu, je to naše věc ale přesvědčovat ostatní je bláhové.
Z plic se mu valilo nadměrné množství červeného vína, přičemž v krvi měl minimum alkoholohu, což tedy znamená že dobrovolně ho v žádném případě nepil! To je prostě nemožné! - Podle doktora který ho pitval, Jimi Hendrix utunul! UTUNUL, ok? - Slyšel si už o někom, kdo by se sám utopil ve víně? -
:twisted:
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Asi se budu muset vrátit na základku! No náhodou, bývaly to fajn časy! :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

UTUNUL rulez :-D

každopádně tyjo lidi... kolik vám je? Chce si to trochu uvědomit, že KAŽDÝ umře a KAŽDÝ může umřít klidně i svou blbostí. Ani ikony nejsou bezchybné. Když zítra Gilmour zemře proto, že opilý strčí vidličku do zásuvky, taky tu nezačnu vykřikovat, že je to konspirace a že by to nikdy neudělal sám...

Navíc - tyhle konspirační teorie jsou moc hezké... vy to tu podáváte tak, že Hendrixův manažer ho zabil aby dostal peníze - to je jak kdyby si ho někdo najal

a teĎ do mě... potvrďte, že si ho někdo najal! prosím :lol:

se mi zdá, že tu už jen chybí informace, že vražda Hendrixe byla jedna z prvních událostí, které vyvrcholily 9/11 shozením dvojčat americkou vládou
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“