zatim jsem hral jen " taborove pisnicky " ale urcite bych rad k tomu pridal v budoucnu i nejake rockove ci popove pisnicky - podle toho tema je na to lepsi urcite westernova-akusticka kytara, chci se tedy zeptat jestli jde zahrat taborove songy, pisnicky od greenday jako je napriklad Wake me up nebo Boulevard of Broken Dreams aj. i na spanelku - predstavuju si ze spanelka bude mit " jiny zvuk " tak jestli to nebude ty rockovy pisniky moc kazit.. na yt vetsinou vidim acoustic verze.
Do kytary jsem ochotny investovat tak 3-5tisic i kdyz radsi bych byl kdyby to byla kytara kolem 3,5tis. 5 tisic uz jsou pro me celkem velky prachy a tak chci radsi kytaru o neco levnejsi kterou bych se nemusel tolik bat vzit na vodu. V obchode mi prodavac radil ze na akustickou kytaru musi hrac " dozrat " a tim si u me nejsem jisty ani z 50%.. a take rikal ze bych nemusel zvladat kovove struny... takze vas chci poprosit o radu jestli radsi vzit akustiku a postupne se vyhrat a nebo klasickou kytaru a pak nekdy dyl koupit akustickou...
ze spanelek me asi nejvice zaujala kytara Oscar Schmidt OC11 viz - http://viva-musica.cz/sort/acguits.php .. hrajete tu na ni nekdo? jste spokojeni?
a kdyz jsem premyslel o akustice/elektroakustice tak se mi libila Marris D220M i kdyz 3.5k na elektroakustiku mi prijde zase malo...
kdyztak prosim napiste i svuj nazor jakou kytaru z tohoto shopu by jste si vybrali vy - jak z akustic tak spanelek ... diky moc Honza...