Kytara - ztišování zvuku

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
magg0t

Kytara - ztišování zvuku

Příspěvek od magg0t »

Nazdar, mam malej problemek se zvukem...Nekdy se mi stava (jako ne nejak casto) ze se me ztisi sam od sebe zvuk, jak doma tak ve zkusebne. Ale...doma mam asi problemek s volume koleckem, prze kdyz se mi to ztisi a tuknu trosku do toho kolecka, tak je to pak OK. Ale ve zkusebne se mi to ztisi a po chv zase samo zesili...netusite cim by to mohlo byt? Jestli kabelem?? Kytarou nebo snimacema doufam ne :roll:... dik za odp. :?

Jo a jeste jedna vec se mi "nekdy!" stava...kdyz mam na kytare volume jakoze na max, tak nekdy dobry, ale nekdy to proste zacne tak jaksi piskat, ale tohle uz neni jenom muj problem, druhe kytare to nekdy dela taky...To je to nejak pretizeny bo co?
megadik :)
J.J.
Rádce

Re: Kytara - ztišování zvuku

Příspěvek od J.J. »

A to volume kolecko (potenciometr) myslíš na kytaře nebo na aparátu?

K druhýmu odstavci, najdi si tady příspěvky ke zpětné vazbě.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
magg0t

Příspěvek od magg0t »

Ajo jsem zapomel dodat...no volume na kombu, ale ono to dela ai ve zkusebne prave, kam svoje kombo nenosim, coz je divny...
woro90

Příspěvek od woro90 »

Načatý kablík v kytaře, odcházející/špinavý poťák, kabel na cestě do pekel nebo máš strata a šťoucháš si do volume rukou :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“