ahoj, rád bych si vyrobil svůj stojan na klávesy, ale pořádně ještě nevím jak na to, má už někdo nějáké zkušenosti nebo zkoušel někdo něco na ten způsob? Mělo by to unést moje staré delicie fenix (30kg) a taky rozkladatelné pro převoz na koncerty autem. dík za rady a názory
Vašík
diy stojan na klavesy
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: diy stojan na klavesy
IMHO šetření na nepravém místě. Ale budiž. Za sebe bych doporučil pro tuto váhovou kategorii stojany typu "Z" (dělá například Hercules - www.herculesstands.com).
Ale pokud jde čistě o princip a finanční stránka věci do toho moc nemusí mluvit, tak OK ,koníček je koníček
nicméně bych se aspoň stejně zaměřil na ten "Z" typ (lepší vlastnosti v porovnání s "X" typy, aspoň jsem to už povětšinou zaslechl)
P.
Ale pokud jde čistě o princip a finanční stránka věci do toho moc nemusí mluvit, tak OK ,koníček je koníček
P.
-
nevimnevim
tak o prachy az tak moc nejde i kdyz je pravda ze 1500 se mi za to zrovna davat nechce,ale dik za priblizne info
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ne - jako když má člověk známý řemeslníky, co mu to udělaj "za flašku", tak možná proč ne. Ale jinak se to IMHO nevyplatí.
P.
P.