Pružinka pro pákou

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Osios

Pružinka pro pákou

Příspěvek od Osios »

Ahoj

Předem se omlouvám, jestli to tu už bylo, ale chtěl bych se zeptat na takovou drobnost. Pod pákou, resp. v závitu páky (stratocaster tremolo), jsem měl takovou měnší pružinku. Původně jsem jí nepřikládal moc váhu, ale zdá se mi, že postupem času se páka lehce "kynklá". Zřejmě měla vyrovnávat vůli v závitu. Nevíte někdo kde by se dala koupit? Strata mám chvíli tak se ještě neorientuji.

Díky moc

Honza
Fender Stratocaster Highway One USA, Epiphone Les Paul Custom, Epiphone Les Paul Special Model II; VOX AC30 CCH, EHX Deluxe Memory Man, EHX Holy Stain, EHX Worm, Dunlop Cry Baby, MXR distortion III, MXR Stereo Chorus; Dunlop Jimi Hendrix Classic Fuzz, Beta Aivin DD100...a to je asi tak všechno -_-
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pružinka pro pákou

Příspěvek od rotten77 »

Osios píše:Ahoj

Předem se omlouvám, jestli to tu už bylo, ale chtěl bych se zeptat na takovou drobnost. Pod pákou, resp. v závitu páky (stratocaster tremolo), jsem měl takovou měnší pružinku. Původně jsem jí nepřikládal moc váhu, ale zdá se mi, že postupem času se páka lehce "kynklá". Zřejmě měla vyrovnávat vůli v závitu. Nevíte někdo kde by se dala koupit? Strata mám chvíli tak se ještě neorientuji.

Díky moc

Honza
V každejch hudebninách. Stojí tak 5 Kč
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“