No uhlazeneji hraje, ale jinak to stejne stoji za pytel, ted nevim presne jak greenback, ten jsem uz delsi cas neslysel, ale ty novy urcite sycej taky...
ono se ten zvuk dost blbe popisuje, ale je to takovy to co ani tak neleze ze zesilovace, ale proste si to ty repraky sami pridaj, dost jsem to resil a i EVM12S uz tam tyhle naznaky melo, naopak u AlNiCo repraku jsem se s tim vubec nesetkal...
ale zase je to dost o tom na kterym zesilovaci jsem to zkousi, ja tak nejak testoval vsechno na caliberu, a to tam mam vejsky fakt stlaceny, presence nekde na 2-3 myslim...
nicmene vseobecne kdyz si poslechnes skoro jakoukoli moderni nahravku, ktera neni nejak fakt dotazena (a ze to teda neni az na par vyjimek zadna), tak je v hornim pasmu kytary.
dobre je to slyset napriklad tady
http://www.youtube.com/watch?v=9acguJjsgDg
V30 tam ma ten bzukot jakoby nad tim hlavnim zvukem, ostatni uz citelne o dost min, ale porad...a to to evidentne nejni nastaveny na nejaky peklo...samozrejme na clean to slyset neni, nebo to aspon ja neslysim...
Ale je dost mozny ze ty stary repraky to tolik nedelaj, mam tu stary G12/75 a ty nesycej ani zdaleka tak...