wah na metličku
Pravidla fóra
wah na metličku
Caw potřeboval bych poradit s kvákadlem který se bude hodně přebuzovat a nic jinyho než dunlop asi nechci koukal sem na youtube, ale tam je to na každym videou jinak.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Re: wah na metličku
Slash, 535, obamají boost
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Píšeš "nic jiného než dunlop asi nechci", takže si dovolím navrhnout Mark Tremonti Power Wah - funkci boost to má také. Používám ho v metalu a pohodička...petrvach píše:Caw potřeboval bych poradit s kvákadlem který se bude hodně přebuzovat a nic jinyho než dunlop asi nechci koukal sem na youtube, ale tam je to na každym videou jinak.
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Můžu doporučit Dunlop CryBaby From Hell DB01
http://kytary.cz/dunlop-crybaby-wah-ped ... /HN073781/
http://kytary.cz/dunlop-crybaby-wah-ped ... /HN073781/
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Já ale nepotřebuju aby tam bylo zkreslení jako je na slashově já potřebuju aby se pri kvákání na metalovej zvuk přebuzovalo( nebo nwm jak to jinak popsat
) a protože mám zlomenou hnátu tak se jen tak nikam nedostanu
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Nemyslíš wah s fuzzem ?
já vubec nepotřebuju žádný zkreslení na něm potřebuju aby se při kvákání slo do hodně vysoký frekvence
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Cry Baby 535? Nebo aspoň řekni, kolik na to máš peněz...
(Jinak ten Morley Tremonti Wah je parádní - ale když chce tazatel Dunlopa, tak mu ho nebudu vnucovat...)
(Jinak ten Morley Tremonti Wah je parádní - ale když chce tazatel Dunlopa, tak mu ho nebudu vnucovat...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
jako jestli to kvakadlo bude stat 2k nebo 6K je mi jedno pokud bude dobrý a ještě sem se chtěl zeptat na clyde nikdy sem na to nehrál jo jo a ten boost a tyhle veci tam můžou i nemusí bejt
zdar nechci zakládat nový téma když se ptám skoro na to samý. Jak sem tak projížděl net a koukal co bych moh hrít tak se mi zalíbíla kvákadla. Potřeboval bych radu jaký si mam koupit. nechci nic světobornýho jenom tak na vyhrátí. bohužel mě limitijou peníze strop mam cca 1k kč ale při přesvědčivých argumentech i připlatim
. Tak házejte tipy
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Hoši kamoš mi nahral na kameru v pragu naky kvákadla a už sem se asi rozhodl pro dimebaga, ale ještě uvažuju nad kirkem tak dík všem.
Čau chtěl bych se tě zeptat jestli to je tvuj 1. efekt protože si nemyslim že se jako 1. vyplatí kvákadlo. A kdyz bys na tom kvákadle trval tak si myslim že 1k je málo to se ti nevyplati budeš mít nákýho plastovího behringra když něco levnějšího tak třeba http://kytary.cz/morley-classic-wah/HN084231/ http://kytary.cz/dunlop-crybaby-origina ... /HN004954/vorech6 píše:zdar nechci zakládat nový téma když se ptám skoro na to samý. Jak sem tak projížděl net a koukal co bych moh hrít tak se mi zalíbíla kvákadla. Potřeboval bych radu jaký si mam koupit. nechci nic světobornýho jenom tak na vyhrátí. bohužel mě limitijou peníze strop mam cca 1k kč ale při přesvědčivých argumentech i připlatim. Tak házejte tipy
tak já všechny jiný efekty, který využiju mam už v kombu takže bych dokupoval jenom tok kvákadlo. no tak já našetřim a asi pudu do toho dunlopa.
OK ten dunlop nebude špatnej 
a eště k zěm behringer efektům-to bude asi něco jako kytary stagg že jo?
Hele behringery maj uplný shity ale i super věci za malý prachy např. mám odnich bedny do studia a jsou fakt super. Měl sem asi na 1měsíc V-amp na domácí hraní jinak na ho.... a ty jejich efekty jsou docela dost špatný ikdyž se dá obačas něco najít.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
petrvach píše:Hoši kamoš mi nahral na kameru v pragu naky kvákadla a už sem se asi rozhodl pro dimebaga, ale ještě uvažuju nad kirkem tak dík všem.
Tohle je více méně už jen o osobních preferencí. Jestli máš možnost porovnat zvuk, tak si sám rozhodni, co je lepší. Z hlediska kvality to bude totéž...
Nebo třeba ty levné Voxíky nekvákají špatně.petrvach píše:Čau chtěl bych se tě zeptat jestli to je tvuj 1. efekt protože si nemyslim že se jako 1. vyplatí kvákadlo. A kdyz bys na tom kvákadle trval tak si myslim že 1k je málo to se ti nevyplati budeš mít nákýho plastovího behringra když něco levnějšího tak třeba http://kytary.cz/morley-classic-wah/HN084231/ http://kytary.cz/dunlop-crybaby-origina ... /HN004954/vorech6 píše:zdar nechci zakládat nový téma když se ptám skoro na to samý. Jak sem tak projížděl net a koukal co bych moh hrít tak se mi zalíbíla kvákadla. Potřeboval bych radu jaký si mam koupit. nechci nic světobornýho jenom tak na vyhrátí. bohužel mě limitijou peníze strop mam cca 1k kč ale při přesvědčivých argumentech i připlatim. Tak házejte tipy
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
a jen tak ty levný voxy to je plast?
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
bože nééé!!! a behringerský kvákadlo je špatný..petrvach píše:a jen tak ty levný voxy to je plast?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
kouknu dík za tipNero píše:
Nebo třeba ty levné Voxíky nekvákají špatně.