metal muff problém

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
petrvach

metal muff problém

Příspěvek od petrvach »

Čaute mám metal muffa toho velkýho a když sem ho ted předchvilkou píchnul do comba tak hraje jak overdrive a to to mám na max a když ho vypnu tak skoro nepropouští signá nevědl by někdo co stim muže bejt?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: metal muff problém

Příspěvek od Disasterpiece »

Zkus jinej kabel.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

zkusil jsem všechno dal jsem tam i jinej efekt a ten hrál to musí bejt v tom muffovi
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Máš ho na baterku, nebo adaptér?
petrvach

Příspěvek od petrvach »

adapter a kabel od baterky mam zaizolovanej
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

petrvach píše:adapter a kabel od baterky mam zaizolovanej
někde ti tam de signál nazem bych řek... zkus ho na baterku..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

skusil jsem ale to samí
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Tak servis.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

a nevíte o někom kdo se vtom vyzná jsem z CB ale jestli to bude odjinud neni problem
Buchtic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtic »

Zdravím,mám úplně stejnej problém,bylo to v servise ale přišlo mi to zpátky stejně posraný jako předtím,nikdo mi s tím neporadil...za Muffa jsem dal necelé 1500v bazaru a do dneska leží ve skříni,nepřišel jsi na to,čím to je?moc by mi to pomohlo,chtěl jsem si koupit nového ale když máš stejnej problém tak nechci aby mi pak leželi 2nepoužitelný efekty
Chtěl bych mít soundsystém a dodávku plnou drog, ale jenom těch pozitivních, co nejsou po nich žádný špatný sny. A holky dredatý, střídají se za volantem, patřej nám všem dohromady, mám na mysli reprobedny !!!!!!Czechtek;)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Pokud už jsi stím byl i v servise a nic ti neporadili, tak bych řekl, že nemáš co ztratit. Zkus jej rozmontovat a proměřit kabely zda nějakej nejde do skaratu nebo je to dobře ukostřené. Měl jsem podobný problém u kabelu, na třikrát jsem ho předělával a stále zněl jak když je tam jen půlka signálu, kabel byl uplně nový (proel). Pak se zjistil, že mi prodali ve čtvrtině zlomenej ten kabel.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Buchtic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtic »

Kabely jsem vyměnil kompletně...dokonce 2x...pořád bez výsledku....je na to nějaký speciální servis?zajímalo by mě jestli to ten borec se stejným problémem nakonec rozchodil nebo ne a případně co s tím měl...
Chtěl bych mít soundsystém a dodávku plnou drog, ale jenom těch pozitivních, co nejsou po nich žádný špatný sny. A holky dredatý, střídají se za volantem, patřej nám všem dohromady, mám na mysli reprobedny !!!!!!Czechtek;)
petrvach

Příspěvek od petrvach »

A nenapadá vás jako co by to zhurba mohlo bejt když dám zkreselní hraje to jako overdrive a když ho vypnu tak to nehraje (malinko)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Buchtic píše:Kabely jsem vyměnil kompletně...dokonce 2x...pořád bez výsledku....je na to nějaký speciální servis?zajímalo by mě jestli to ten borec se stejným problémem nakonec rozchodil nebo ne a případně co s tím měl...
Asi jsi mě špatně pochopil, nebo jsem to polopatě napsal. Zkus prohlédnout elektroinstalaci uvnitř muffa. Jestli jsou kabely v pořádku uvnitř a jeslti mají sgnál, jen je proměřit.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

co přepínač?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Rozebral jsem ho nic tam neni vidět přepínače fungují jak mají. Řekl bych že to bude ten šváb na zesilovači vstupním ale nejsem si jistej. Jelikož se to tady stalo taky kolegovi tak si myslim že to bude náka vyrobní vada nebo špatný součátky, přece se nemužu 3/4 roku starej muff jen tak rozbít bez důvoudu (kdybych já vůl nevihidl ty papíry :( ). Asi bych si pořídil něco new nechce se mi zakládat další téma tak bych prosil o rady něco podybnýho jako je muff ten boost tam bejt nemusí max. cena je tak cca 3000 koukal jsem se na dunlop dime, ale nwm neznám :lol:
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Pošli to Zdenkovi Janotovi, nebo Tomášovi Matouškovi a víc toho radši nezkoušej. Taky by ses moh poptat tam kdes to koupil: ze zákona musejí zajišťovat servis po dobu 5 let.
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

U Metalmuffa se vstupni svab neprojevi na cistym signalu. Ten jde pres samostatny FET. Pokud i cisty zvuk nehraje, spis to vypada, ze to dostalo nejakou elektrickou tafku (treba napajenim) a FET je v kopru. Pokud to dela na bypassu i zkreslenym, tak je toho v hajzlu asi vic a zasluhuje si to IMHO technika se schematem, merakem a schopnosti najit zavadu.
Obrázek
Mišo
Bandzone: Miso93

Příspěvek od Mišo »

zdravim tak co podarilo se vam problem vyresit ??? ja mam ten samej problem taky s metal muffem :/ cistej zvuk propousti potichu a skresluje nahovno... napajeni kabely vsechno sem skousel a uvazujem nad servisem jen nevim jestli se to vyplati... zarucak nemam
Jirka Bobek
Nový uživatel

Příspěvek od Jirka Bobek »

Zdarvím všechny,tak jsem zrovna vstoupil do clubu podělaných Metal Muffů.Všechny porblémy co tady uvádíte se mi včera začaly dít.Na čistý signál úplně slabounce a distortion nekreslí a navíc to lehce hučí.Napíšete někdo jak jste dopadli,jestli vám to někdo opravil?Dík,taky se mi to nechce vyhazovat. :D
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“