USB mixy
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
USB mixy
Co mě vždy zajímalo je to, jak fungují převodníky na těch USB mixech. Dás e nahrátkaždýkanál zvlášť, nebo je tam klasika stereo na masteru?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: USB mixy
Už se to tu párkrát řešilo - nedá. Alespoň neznám žádný pult s USB, který by to uměl. Na rozdíl od FW pultů je zde možnost pouze těch dvou stop (stereo bus).
P.
P.
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Přesně tuhle otázku jsem pokládal zde:
mixazni-pulty/usb-mixpult-t15687.html
mixazni-pulty/usb-mixpult-t15687.html
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
Já mám doma Alesis multimix 16 USB 2.0 a ten umí nahrávat každou šavli zvlášť.
Teoreticky až 16 stop, ale s preampy na trojkolík jich je pouze 8. Což mi ale na nahrávání bicích krásně stačí. Na celou kapelu naráz bohužel ne, ale to stejně pak není ono.
Teoreticky až 16 stop, ale s preampy na trojkolík jich je pouze 8. Což mi ale na nahrávání bicích krásně stačí. Na celou kapelu naráz bohužel ne, ale to stejně pak není ono.
ať to šlape!
Nektere nahravaji i stopy, ale v 95% pokud maji USB interface, tak je to jen stereo stopa (maximalne stereo in a stereo out). A je to tak i u drahych mixu Mackie nebo Soundcraft 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus