Harley Benton
Pravidla fóra
Harley Benton
Zdravím,
nic moc jsem o této značce nenašel. Na Thomann.de toho mají požehnaně a sháním levnější bas-kombíčko na cvičení doma. Co je to zač? Tipuju nějaká místní německá značka...
nic moc jsem o této značce nenašel. Na Thomann.de toho mají požehnaně a sháním levnější bas-kombíčko na cvičení doma. Co je to zač? Tipuju nějaká místní německá značka...
Re: Harley Benton
Nemám to ověřeno, ale myslim, že je to čínská výroba všeho možnýho pro thomanna - aby tam mohl mít něco levnýho. Takže to funguje stejně jako třeba Stagg. Za mě nebrat - vlastnoručně si vyrobíš lepší 
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
http://bandzone.cz/sunday4
Tak já bych řekl, že to je to jako Behringer. Jsou to věci low end. Ale některé fungují hůř a některé jsou za ty peníze docela dobré. Vím, že se tu docela dost probíral jako dobrý kytarový box 2x12. Ale přesně model nevím. Jak je to s kvalitou bass komb to těžko říct. Na domácí cvičení by to mělo stačit. Do studia bych si to asi nevzal
Ale jak říkám osobní zkušenosti s tím nemám.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Efekty Harley Benton se v ČR prodávají pod značkou Beta Aivin, mají široký záběr od kytar přes krabičky až po aparáty. Hodně asi kopírují, stejně jako Stagg, Behringer apod. Kvalitu tady asi nikdo znát nebude, ceny jsou avšak lákavé. Asi to bude jak co. Kytara za 79€ asi nebude žádný zázrak, u levného komba bych si tou nekvalitou už tak jistý nebyl.
Takovej box 4x12 HB s Celestion V30 za 8 tis. novej s tri letou zarukou neni spatna koupe..ikdyz se jedna o HB, repra nezkopirujou..
JJ tak to je přesně ten box o kterým jsem psal, že se tu dost řešil. Jako zrovna toto může být docela dobrý kup.Gurus píše:Takovej box 4x12 HB s Celestion V30 za 8 tis. novej s tri letou zarukou neni spatna koupe..ikdyz se jedna o HB, repra nezkopirujou..
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Repra nevím ale prázdný box Harley Benton jsem viděl a strašný humus. Je lepený z tenké dřevotřísky spojovaný sponkama. Třeba jsou i lepší ale tohle bylo zadarmo drahé.
Ja jsem do nej orzhodnutej jit, uz jenom kvuli tomu repru, vevntir se to da vzdycky vystuzit nejakym drevem..Kazdopadne je to kytarovej box
nejak jsem prehlid oddeleni kytary - baskytary
...omlouvam se
Jestli se ti ta překliška rozlepí nebo je to z dřevotřísky tak nevyztužíš nic.