A eště dvě věci:
-nevíte někdo jak udělat na bedně zároveň vstup (speakon) a výstup (speakon) ?
-když do té bedny co má 800W / 4 Ohm dam vyhybku 400W /8 Ohm nebude to jinak vadit ?
jestli das + na - tak ti ty repraky v druhy bedne budou hrat do vnitr . dej + na + a - na pinusJohny Nebster píše:Při sérii ( aby se odpory a výkony sčítaly.... + na - a - na + ?

no zase takovej pruser by to nebyl hralo by to akorat blbě. ale mohlo byse za nakej cas stat ze by ty repraky odeslyJohny Nebster píše:Jo to by byl pruser, kdyby litaly naopak, me nenapadlo :/ Díky !!!

maslis jako aby mela kazda bedna 8ohm nebo aby leli dohromady 8ohm když zapojis 2 paralelne a 2 paralelne a pak je spojis do serie tak budes mit 8 ohm a když to samy udelas v druhej bedne to samy a pak ty bedny zapojis paralelne tak budes mit 4 ohmyJohny Nebster píše:JJ díky moc, ale ted priichazim s pekne blbym dotazem, na kerej sem se mel zeptat hnedjak mám napojit 8 8Ohmovych repraku aby to melo4 omy, tusim ze to bude naky serio- paralelni zapojeni ne ?
Naky schematko by se hodilo prosím![]()

....tu som Ti to písal.....Johny Nebster píše:JJ díky moc, ale ted priichazim s pekne blbym dotazem, na kerej sem se mel zeptat hnedjak mám napojit 8 8Ohmovych repraku aby to melo4 omy, tusim ze to bude naky serio- paralelni zapojeni ne ?
Naky schematko by se hodilo prosím![]()
garde píše:....basáky zapojíš po pároch do série a dve dvojičky zase paralelne....to budeš mať štyri basáky a k tomu výškač a výhybku na 8 ohmov....toto bude kvázi polovica bedne.....alebo jedna 4x10" podľa toho sa rozhodneš.....ak to dáš predsa do tej jednej tak druhú polovicu spravíš rovnako a dve tie polovice zapojíš zase paralelne....a dostaneš 800W4ohmový box.....do 8 ohmov to nezapojíš....ak máš možnosť kontaktovať Betarona tak sa s ním skontaktuj, bude Ti určite nápomocný aj pri konštrukčných riešeniach.....je to macher.....a veľa šťastia.....