Kombo do cca 15k

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Rehmen

Kombo do cca 15k

Příspěvek od Rehmen »

Zdarec,

nezabijte mě za zakládání asi miliontého vlákna na toto téma, ale ostatní jsem pročetl a na úvod musím říct, že nehraju metal (narozdíl od ostatních z podobných témat).

Hraju v zábavové kapele, takže všehochuť od dechovky přes bigbít až po disko (ale ne metal či hardrock). Hrajeme od středních hospod přes tělocvičny po taneční sály. Složení - basa, bicí, 1 - 2 kytary, trubka, koryto, hoboj, někdy i ságo a samozřejmně zpěv.

Momentálně mám Hocke 200 (kupoval jsem si ho nové asi tak před 10 roky). Momentálně chci zainvestovat cca 15k a nechce se mi nic z bazaru. Klasická otázka asi bude 1x 15 nebo 2x 10. Překvapili mě negativní názory na Laney, ptže jsem hrál na nějakou starší RB6 a v porovnání s tím Hocke mi to přišlo o dost lepší, takže nadhazuji:

Laney RB 6
Laney RB 8 - to je ale těžká kráva s blbě řešeným úchytem a to je, ať to hraje jak chce, velké mínus
ASHDOWN Basové kombo MAG s preampem evo II MAG-C115-300EVO2
Gallien-Krueger MB 115

Laney RB 7
Gallien-Krueger Backline 210

Jo a nesouhlasím s prohlášením, že 200W kombo je leda tak do zkušebny a na pořádný hraní je třeba nejlépe 999W :D , protože mě ta 200W od Hockeho hlasitostí víc než bohatě stačila.
Rehmen

Re: Kombo do cca 15k

Příspěvek od Rehmen »

Jo a je mi jasný, že co ucho to názor a není jediný aparát, který by vyhovoval všem. Akorát si chci předvybrat pár kusů a pak si je jít někam odzkoušet a sám porovnat.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Rehmen

Příspěvek od Rehmen »

Teda cekal jsem vic reakci nez jen jedinou :(
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Za 15k můžeš mít box a hlavu, tak proč nejít do toho? Sice to bude bazar, ale rozhodně do budoucna budeš mít více možností jak sestavu vylepšit.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
rene

Příspěvek od rene »

Rehmen píše:Teda cekal jsem vic reakci nez jen jedinou :(
Divíš se? Takovejch témat je tu tuna a i když jsi uvedl, žes pročetl všechny témata, tvůj dotaz je stejnej jako ty ostatní co už se řešili.
Máš nějakej důvod proč nechceš bazar?Většina včetně mě ti ho doporučí.
Jinak za 15k bys na bazaru mohl mít ojetej Gallien Krueger sérii RB, což je mnohem vejš než Backline.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Fodera
Bandzone: http://bandzone.cz/maybedifferent

Příspěvek od Fodera »

...
Naposledy upravil(a) Fodera dne 20.03.2010 16:42, celkem upraveno 1 x.
Rehmen

Příspěvek od Rehmen »

rene píše:
Rehmen píše:Teda cekal jsem vic reakci nez jen jedinou :(
Divíš se? Takovejch témat je tu tuna a i když jsi uvedl, žes pročetl všechny témata, tvůj dotaz je stejnej jako ty ostatní co už se řešili.
Máš nějakej důvod proč nechceš bazar?Většina včetně mě ti ho doporučí.
Jinak za 15k bys na bazaru mohl mít ojetej Gallien Krueger sérii RB, což je mnohem vejš než Backline.
Já mám nějak z bazarů obavu - špatný zkušenosti. Teda ne s kombama, ale obecně....ale nad tím GK za 15k popřemýšlím.
Rehmen

Příspěvek od Rehmen »

Fodera píše:Zdravím,
mohu nabídnout kombo by Hughes Kettner ( http://www.hughes-and-kettner.com/produ ... rod&id=101 , http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1008 , http://www.musiccenter.cz/Hughes-Kettne ... y/:3:30586 )
Mám doma dva aparáty a tohle kombo už tolik nevyužiji, je hrané pouze ve zkušebně a hrálo jen na jednom koncertě. Pokud by zájem stačí s ozvat :) (Philip.Kasztura@gmail.com)
Je to podle mě hodně univerzální kombo, hrál jsem na tom od pop, jazz, funk až po rock. Teď hraji i na ashdown300W a plánuji přesedlat na markbass, takže tohle kombo už tolik nevyužiju. Je minimálně použivané.
A za kolik by bylo?
rene

Příspěvek od rene »

Rehmen píše:Já mám nějak z bazarů obavu - špatný zkušenosti. Teda ne s kombama, ale obecně....ale nad tím GK za 15k popřemýšlím.
Tak je to na tobě že jo, ale pokud se při bazarový koupi ujistíš o tom, že je ta věc funkční, tak by neměl přece bejt problém. Bazar ti tady skoro každej doporučí, zvlášť když za 15k tam seženeš parádní věci ne?
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Rehmen

Příspěvek od Rehmen »

Fodera píše:PC: 16.000kč nyní za 13.000kč a při rychlem jednání se můžem domluvit na případné slevě.
vždyť za 13k je nový...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Promazal jsem OT
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
permooon

Příspěvek od permooon »

kolem 15000 se da dobre sehnat hartke 3500.sice 4*10 a ta vaha bude kolem 40kg ale co je velice univerzalni a hodi se da se rict vsude.v tyto cenovy relaci myslim neni lepsi
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“