Thrash - vox ad50vt xl

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
veso21

Thrash - vox ad50vt xl

Příspěvek od veso21 »

Takze dostal som ponuku na vox ad50vt xl. Celkom sa mi toto kombo paci ale nie som si isty, aky zvuk by to malo s efektom Electro Harmonix Micro Metal Muff...Hram thrash metal...Vedel by mi niekto poradit ci je to vhodne kombo na thrash ?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Thrash - vox ad50vt xl

Příspěvek od Bummer »

Tipuju, že to bude digitál, takže s kreslící krabkou před ním můžeš mít problém - prostě se může stát, že to bude znít hnusně. Nicméně je to modelingová hračka, kde si v těch nastavitelných simulacích určitě najdeš i něco na tvrdší hudbu.

Jinak - nehrál jsem na to, takže pouze teoretizuju. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
axi12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axi12 »

Bummer píše:Tipuju, že to bude digitál, takže s kreslící krabkou před ním můžeš mít problém - prostě se může stát, že to bude znít hnusně. Nicméně je to modelingová hračka, kde si v těch nastavitelných simulacích určitě najdeš i něco na tvrdší hudbu.

Jinak - nehrál jsem na to, takže pouze teoretizuju. :)
+1 .. taky jsem nehrál, ale mám zkušenost s jiným ampmodelingovým kombem - roland cube - a ten si s kreslítkama vůbec nerozuměl :)
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Roland Cube si s většinou kreslítek docela rozumí. Narozdíl od toho Voxe, který si neorzumí skoro s ničím, co se před něj píchne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Taktak. Vox Valvetronix řada si s kreslítky rozhodně nerozumí. S Guv'norem můj AD60VT zní ... vynechám sprostý popis...
axi12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axi12 »

Nero píše:Roland Cube si s většinou kreslítek docela rozumí. Narozdíl od toho Voxe, který si neorzumí skoro s ničím, co se před něj píchne.
No... tak já nevím, mě se zas tak nezdálo :)
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Holajs

Příspěvek od Holajs »

mam voxe vt30w a efekt boss od2 a pri najitim cisteho kanalu funguje skvele ale jinak muzu rict ze ani neni nejak potreba skutecne se tam da najit hi-gain kanal
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

axi12 píše:
Nero píše:Roland Cube si s většinou kreslítek docela rozumí. Narozdíl od toho Voxe, který si neorzumí skoro s ničím, co se před něj píchne.
No... tak já nevím, mě se zas tak nezdálo :)
He, Cube jsem dostal domů asi před 5 lety, na chalupě se mi válí pořád, měl jsem před ním dlouhou dobu DS-1 a MT-2, vyzkoušel jsem si ho i s Ratem a Metal Muffem nebo kopií TS. A rozhodně si s nima rozuměl (na čistém zvuku, samozřejmě), dost bez problémů. Přimíchávat to do zkreslení je samozřejmě blbost, jakožto u tranzistoru. Vox se v tomto ohledu fakt může jít zahrabat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“