Podivnej zvuk v jednom videu
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podivnej zvuk v jednom videu
A ještě jedna věc ... Jak hraje celou dobu, to je dobrej zvuk tý kytary, co to je? Clean to asi nebude ... a zkreslení určitě ne ... A ještě takový další, třeba je hodně skupin a zvuků kytar co si řikám "to mít" . A určitě to neni overdrive, nebo nějakej divnej. Například
http://www.youtube.com/watch?v=hlq6IcMXyn4
To je nějakej efekt, nebo jen dobrá aparatura, nebo co?? Ten zvuk je prostě úžasnej
To je nějakej efekt, nebo jen dobrá aparatura, nebo co?? Ten zvuk je prostě úžasnej
- LukyTukySpeky
2:14 whammy od digitechu?
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
-
charliealpha
To je otázka pro skalní Hendrixoznalcejakub.kubaaa píše:A ještě jedna věc ... Jak hraje celou dobu, to je dobrej zvuk tý kytary, co to je? Clean to asi nebude ... a zkreslení určitě ne ... A ještě takový další, třeba je hodně skupin a zvuků kytar co si řikám "to mít" . A určitě to neni overdrive, nebo nějakej divnej. Například
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Fuzz efekt se staženým volumecharliealpha píše:To je otázka pro skalní Hendrixoznalcejakub.kubaaa píše:A ještě jedna věc ... Jak hraje celou dobu, to je dobrej zvuk tý kytary, co to je? Clean to asi nebude ... a zkreslení určitě ne ... A ještě takový další, třeba je hodně skupin a zvuků kytar co si řikám "to mít" . A určitě to neni overdrive, nebo nějakej divnej. Například
To je nějakej efekt, nebo jen dobrá aparatura, nebo co?? Ten zvuk je prostě úžasnejOstatně, rasomaso ti jistě rád odpoví jak vyždímat ten správnej seventies sound.
LukyTukySpeky - nejspíše
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
Teorge
Když je to video od Rasomasa, tak by se mohl rovnou zeptat na fóru jeho 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
JJ, tohle je Whammy. Zajímavá hračka to jeLukyTukySpeky píše:2:14 whammy od digitechu?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
No jasný ... a ten zvuk tý kytary z toho prvního, to je taky nějakej efekt, nebo prostě dobrý kombo a clean?
clean to není, obyčejný overdrive, který zní neobyčejně dobře díky kvalitnímu zesilovači a kytařejakub.kubaaa píše:No jasný ... a ten zvuk tý kytary z toho prvního, to je taky nějakej efekt, nebo prostě dobrý kombo a clean?
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
To je overdrive? Ty jo, tak to mám fakt tu kytaru i kombo totální vrak ... to akorát tak furt bručí, neni to takhle čistý a když brnku na dvě struny tak to hned ... hřmí? jak to popsat ... no hrůza ... tak to je hustý
Tak se pochlub, my ti řeknem, co vyměnitjakub.kubaaa píše:tak to mám fakt tu kytaru i kombo totální vrak
-
woro90-1
Tak si tu kytaru nalaď, seřiď, přepni na kobylkovou mezipolohu a trochu zatáhni tónovou clonu, a pak si hraj s nastavením korekcí na aparátu. Co máš za kombo?jakub.kubaaa píše:To je overdrive? Ty jo, tak to mám fakt tu kytaru i kombo totální vrak ... to akorát tak furt bručí, neni to takhle čistý a když brnku na dvě struny tak to hned ... hřmí? jak to popsat ... no hrůza ... tak to je hustý
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Na mezipolohu hraju ... ale stejně to je prostě divný ... mi to přijde moc čistý ten zvuk v tom videu ... mě to zní spíš jak .... já nevim. Jinak kytara je jakási vcelku stará kopie strata .. a kombo ... noo ... to snad ani radši .... stagg ... 15Wattovej vrak
-
woro90-1
jakub.kubaaa píše:a kombo ... noo ... to snad ani radši .... stagg ... 15Wattovej vrak

- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Já za to nemůžu
. Tu kytaru sem si koupil jen tak že jí kámoš prodával a ještě sem tak nějak nevěděl jestli vůbec na to budu hrát, aby třeba po dvou týdnech nezkončila ve skříni ... A beztak sem si na hraní pořídil akustiku, protože mě nebaví hrát doma, tak radši venku ...
-
woro90-1
Kytaru neřeš, ta se dá naučit znít slušně, ale to kombo s rozběhem vyhoď z okna (a pokud to přežije bedýnka, pošli mi ji - bez střev
). To nikdy nebude hrát slušně. Horší krám je snad jen kombo z nejlevnějšího setu od Washburnu, a to má proti tomu Staggu ještě celkem slušný clean.