Na Marine Band se mi líbí její klasický zvuk, to je prostě ta harmonika, která to všechno začala. A Big River má také celkem klasický zvuk, na té se mi zase líbí že je MS a že bude vždy těsnit díky plastovému korpusu. U Marine Band se trochu bojím těch hřebíků, aby mi třeba po pádu ze stolu nezačala profukovat. U Big River mi ale přišlo, že ten plastový korpus trochu žere výšky. Blues Harp mám v A, na zbylé dvě jsem hrál v obchodě, ale ne ve stejný den, takže nedokážu posoudit rozdíly (i když Blues Harp bych asi poznal). Pomůžete někdo?
Big River Harp vs. Marine Band classic?
Pravidla fóra
-
woro90-1
Big River Harp vs. Marine Band classic?
Zdravím foukačkáře, nemáte někdo obě dvě? Potřeboval bych popsat rozdíly mezi nimi, budu si pořizovat novou bluesovku (zase jedna dosloužila, navíc nevím jestli si nepořídit ještě jednu áčkovou s trochu jiným zvukem) a tam, kde obě dvě prodávají, mě nenechají fouknout, že bych nakazil další zákazníky - a nepomáhá slíbit jim pouze tahané tóny
Případně pokud byste někdo byl schopný porovnat to ještě s Blues Harp (která z nich je jí blíž).
Na Marine Band se mi líbí její klasický zvuk, to je prostě ta harmonika, která to všechno začala. A Big River má také celkem klasický zvuk, na té se mi zase líbí že je MS a že bude vždy těsnit díky plastovému korpusu. U Marine Band se trochu bojím těch hřebíků, aby mi třeba po pádu ze stolu nezačala profukovat. U Big River mi ale přišlo, že ten plastový korpus trochu žere výšky. Blues Harp mám v A, na zbylé dvě jsem hrál v obchodě, ale ne ve stejný den, takže nedokážu posoudit rozdíly (i když Blues Harp bych asi poznal). Pomůžete někdo?