problém s vyřešením ef. smyčky s 2 aparáty
Pravidla fóra
Re: problém s vyřešením ef. smyčky s 2 aparáty
Tak mám koupeno dneska jsem ho ještě nechal přelampovat lampamy peavey a ted hraju a jsem z toho celej posranej
a je to 3 měsíce starej orange rockereverb 50 tomu zvuku se odolat nedalo
koupil jsem si k tomu ještě tube screamera na sola a je to fakt pecka ještě si musim koupit pořádnej box ted mám doma dělanej 1x 12 celestion v30. A časem až nešetřim prachy tak koupim ten předzesilovač od ENGLA asik za 13k a prodám všechny zkreslovací krabky, ale jednu si asi nechám 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak blahopřeju k parádní koupi
Tak ať to hraje k maximální spokojenosti.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To je strašnej nářez a ten ts tomu ještě dá do těch sol takovou štávu prostě bomba, ale ještě musim pořešit box nevim jestli 4x 12 nebo 2x 12
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30