Metallica
Re: Metallica
Fakt by mě zajímalo, co v tom karavanu používají za aparáty...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Sakra jak tam podepisuje Kirk hned po Roboj tomu kudrnatýmu chlápkoj tak jsem myslel, že je to Lars.
Jsem si říkal, sakra co dělaj? Jsou ujetý?
:D
-
dfleischer
ale jo,na první pohled fakt vypadá jak Lars 
-
dfleischer
Naposledy upravil(a) Nero dne 6.07.2010 17:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzura - nejsme warez forum
-
dfleischer
Nero píše:Naposledy upravil Nero dne 6.07.2010 18:42, celkově upraveno 1
-
kirkhammett62
To jsem nepochopil proč je tento příspěvek cenzurován?dfleischer píše:Nero píše:Naposledy upravil Nero dne 6.07.2010 18:42, celkově upraveno 1
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Protože pod tím, co vidíte, bylo napsáno ještě něco, co už tak košér nebylo. Pokud bych cenzuroval a nechával příspěvek v původní verzi, tak by to asi moc smysl nemělo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Neco bylo na youtube nevim jestli to je ono nebyl sem tam 
BaCH sg ----> Digitech Rp250 ------> Stagg 20GA R
Možná je to blbost a pochopí mě asi jenom ti blázni do Metly jako já, ale zajímalo by mě jestli máte v nějaky pisničce svoji oblíbenou pasáž, při který vám jde mráz po zádech a chcete aby to trvalo věčně
nesmějte se mi
Já třeba když si pouštím FWTBT tak se z celý písničky teším nejvíc na ten konec...Ale ani tak ne na studiovce, jako v live podání kdy tam Kirk vyvádí ty prasárny s tremolem
To mám vždycky ušní orgasmus
A v Milovicích jsem si řikal doprdele já sem ten nejstastnejsi clovek na svete 
Anebo Whenewer I may Roam jak je Kirkovo sólo, tak ta pasáž od 4:29 - 4:44...Tam ta kytara zpívá skoro na oskara..
Doufám, že Vy normální, nepostiženi tutou chorobou jste se pobavili
a Vy, bratři a sestry pište jak to máte... 
EDIT:Zpívá na Slavíka, ale nechám to...
Já třeba když si pouštím FWTBT tak se z celý písničky teším nejvíc na ten konec...Ale ani tak ne na studiovce, jako v live podání kdy tam Kirk vyvádí ty prasárny s tremolem
Anebo Whenewer I may Roam jak je Kirkovo sólo, tak ta pasáž od 4:29 - 4:44...Tam ta kytara zpívá skoro na oskara..
Doufám, že Vy normální, nepostiženi tutou chorobou jste se pobavili
EDIT:Zpívá na Slavíka, ale nechám to...
Mě naskakuje celkem pravidelně husina u Creeping death v sólu ani nevím proč 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Mě jako totální dokonalost příjde začátek z písničky Ride The Lightning
Ty bicí a kytara...
Pak ještě v Fade to Black 3:55 ta kytara.
No a naposled bych uvedl Suicide & Redemption - ten riff mezi 0:29 - 0:40 - dokonalost. To bych mohl drtit nakytaru věčně, hrozně mě baví a neomrzí.
Pak ještě v Fade to Black 3:55 ta kytara.
No a naposled bych uvedl Suicide & Redemption - ten riff mezi 0:29 - 0:40 - dokonalost. To bych mohl drtit nakytaru věčně, hrozně mě baví a neomrzí.
Taky mám "nej" pasáže, ale jejich u Metallicy tolik, že nevím kterou vypíchnout.
Třeba Trapped Under Ice intro s tím vstupem do sóla, nebo Blackened main riff před druhou slokou, kdy je podpořen vydatnou sérií dvojšlapky, Fight Fire With Fire úvodní riff a ukončení harmonie s přechodem do "pauzy kytar né však bicích," Outlaw Torn a Jamesovy hrátky s volume potem - takové sólo a tak...
Je toho moc, todle takové hlavní, co mě teď napadly...
Třeba Trapped Under Ice intro s tím vstupem do sóla, nebo Blackened main riff před druhou slokou, kdy je podpořen vydatnou sérií dvojšlapky, Fight Fire With Fire úvodní riff a ukončení harmonie s přechodem do "pauzy kytar né však bicích," Outlaw Torn a Jamesovy hrátky s volume potem - takové sólo a tak...
Je toho moc, todle takové hlavní, co mě teď napadly...
Jednoznačně To Live Is To Die to Kirkovo sólo, pak ten Outlaw Torn také, začátek Bleeding Me, Sloky v Memory Remains, Suicide and Redemption ta Kirkova Delay vyhrávka, sólo v Holier than Thou atd....
A vše taky na kytaru "miliónkrát" omývám
EDIT:
Nemohl jsem, jak to v Milovicích začal na tu akustiku hrát.
EDIT:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
ty jo tak to ani nevím že Fade to black hraje James na akustiku....Joey01 píše:Jednoznačně To Live Is To Die to Kirkovo sólo, pak ten Outlaw Torn také, začátek Bleeding Me, Sloky v Memory Remains, Suicide and Redemption ta Kirkova Delay vyhrávka, sólo v Holier than Thou atd....A vše taky na kytaru "miliónkrát" omývám
EDIT:
Mě to taky v Milovicích překvapilo
Já miluju Jasonův hlas! "Its Fucking WHIPLASH!"
Já miluju Jasonův hlas! "Its Fucking WHIPLASH!"
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
- VratikSlayer
Ten koncert z Mexico City je dost možná můj nejoblíbenější živák. Tehdy ještě James uměl zpívat... 
- ultra-violence
Jamesův hlas z té doby je opravdu nepřekonatelný...však to jde tady na těch videiích dost zhusta slyšet 
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
ultra violonce - máš recht, ale myslím, že Joey myslel Newsteda