Na chvilku přestalo hrát - díky za rady kolegové!!
Pravidla fóra
-
rampa-kapisto
Na chvilku přestalo hrát - díky za rady kolegové!!
fender deluxe vintage modified
Mám ho cca 6 měsíců (používám cca 10 hodin týdně) Hraju na IBANEZ SA 260 (přes kabel)
Hrál jsem koncert OPEN AIR měl jsem zkreslený kanál na cca 5 a zničehož nič mi přestalo hrát. Počkal jsem do konce písně - a začlo to hrát. Pak to zase vypadlo. Chvliku hrálo chvilku ne. POMOC PROSÍM!!
Díky kolegové!
Mám ho cca 6 měsíců (používám cca 10 hodin týdně) Hraju na IBANEZ SA 260 (přes kabel)
Hrál jsem koncert OPEN AIR měl jsem zkreslený kanál na cca 5 a zničehož nič mi přestalo hrát. Počkal jsem do konce písně - a začlo to hrát. Pak to zase vypadlo. Chvliku hrálo chvilku ne. POMOC PROSÍM!!
Díky kolegové!
Re: Na chvilku přestalo hrát - díky za rady kolegové!!
Mno - začal bych od začátku cesty signálu - tedy tedy samice Jacka na kejtře,Jack v ní,kabel a tak dál.
Aparát týhle kvality pubertálnosti nedělá,tož tak.
Asi jsem to napsal lamácky ale je to praxe starýho psa
Aparát týhle kvality pubertálnosti nedělá,tož tak.
Asi jsem to napsal lamácky ale je to praxe starýho psa
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Pavlem. Prostě si stoupni, brnkni a zkus hejbat všemožně se šňůrou jestli nezačne znovu vynechávat. Přitroše štěstí to tka bude a dáš pár stovek za novej kabel nebo si jej přepájíš.
Tak já mám za sebou stejný problém se stejným kombem. Po stejné zkušenosti kdy jsem musel dohrát kšeft přes mulťák do mixu jsem kombo "dusil" doma víc jak týden a nic se znovu neprojevilo. Když už jsem myslel že je vyhráno, stalo se to znovu ale jen jednou a jen asi na 2-3 vteřiny. Takže jsem kombo (i když taky v záruce) odvezl na servis k firmě HOT (Pavel Horký). Bylo mi totiž jasné že takový typ závady je naprd a když to budu řešit v rámci záručního servisu, pošlou to do Bratislavy což je jediný oficiální servis, tam se to bude měsíc válet a potom to pošlou zpátky s nevyřešeným problémem, protože se jim to třeba vůbec neprojeví..
U firmy HOT asi 14 dnů nic, nešlo nic odhalit. Až potom, v simulované zátěži se problém objevil znovu a následně to zkolabovalo úplně, což byl ideální stav...Zkrátka problém byl u nějaké součástky související s přepínáním kanálů. Něco tam lehce zkratovalo. Nyní po opravě zatím OK.
U firmy HOT asi 14 dnů nic, nešlo nic odhalit. Až potom, v simulované zátěži se problém objevil znovu a následně to zkolabovalo úplně, což byl ideální stav...Zkrátka problém byl u nějaké součástky související s přepínáním kanálů. Něco tam lehce zkratovalo. Nyní po opravě zatím OK.
Kytary: Ibanez JEM7, Fender Stratocaster US, Gibson SG 61 Reissue, LP Studio, LP LTD 1000, LTD FR 450
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
Kluci jsem sice dinosaurus,ale tohle mi VŽDYCKY dělala nějaká s****a - povolenej Jack matinka v kejtře,prošlapaná šňůra (ani profi kabel pět skoků z praktikáblu nevydrží),vždycky nějakej šmuk.
I kopii JCM 800 bass jsem několikrát nechtě poslal střemhlav z bedny 4x12 dolů (šňůra byla krátká bo co) a hrálo to dál...
Se mi nějak nechce věřit že dnešní lampáče jsou háklivý na zakašlání
I kopii JCM 800 bass jsem několikrát nechtě poslal střemhlav z bedny 4x12 dolů (šňůra byla krátká bo co) a hrálo to dál...
Se mi nějak nechce věřit že dnešní lampáče jsou háklivý na zakašlání
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Buď v pohodě, aj mistrům to někdy přetane hrát
nebo
nebo
bubucci..........
A vždycky za to může kabel
A vždycky za to může kabel
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Liquid tension - bože ten Patucci je fakt prasák... Nepochopím, jak může být tak dokonale přesný...
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Jó Patucci - z adopce tím pádem nic nekoukáFade píše:Liquid tension - bože ten Patucci je fakt prasák... Nepochopím, jak může být tak dokonale přesný...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
-
rampa-kapisto
To PAVEL68: TO jsem zkoušel a samozřejmě nic. Mám parádní kabel Tasker s Neutrikama konektorama, ale prostě nic :/
To LUBOS: Takže rada zní: "dát to borci ať se na to mrkne? Neposílat na REKLAMACI? Kolik jsi dal za opravu?
Díky
To LUBOS: Takže rada zní: "dát to borci ať se na to mrkne? Neposílat na REKLAMACI? Kolik jsi dal za opravu?
Díky
Oprava mě stála 1200Kč. JInak samozřejmě netvrdím že musíš mít přesně stejný problém jako já. Popsal jsem jen svůj konkrétní případ. Kdyby kombo prostě přestalo hrát, poslal bych ho jednoznačně na reklamaci ale u tohoto typu závady jsem raději zvolil dražší variantu ale s "osobním přístupem". (Šlo taky o předchozí zkušenost se záruční opravou.)
Navíc vycházím s předpokladu že když už si někdo pořídí lampáč a hraje kšefty, měl by být schopen vyloučit problémy s kabely, kytarou atd.
Já hraju s kapelama nějakých 25 let, pár aparátů od kopií po originály mi rukama prošlo a fakt mám pocit že ty starší aparáty byly nějak poctivěj udělaný. Jak popsal "pavel68" shození Marshallu s bedny, mám stejnou zkušenost. Dokonce s A+B bedny a Marshall po zapojení znovu hrál.
Ale každopádně bych byl rád, kdybys po zdárném vyřešení problému napsal co tomu bylo. Přeji ať se ti to brzy podaří.
Navíc vycházím s předpokladu že když už si někdo pořídí lampáč a hraje kšefty, měl by být schopen vyloučit problémy s kabely, kytarou atd.
Já hraju s kapelama nějakých 25 let, pár aparátů od kopií po originály mi rukama prošlo a fakt mám pocit že ty starší aparáty byly nějak poctivěj udělaný. Jak popsal "pavel68" shození Marshallu s bedny, mám stejnou zkušenost. Dokonce s A+B bedny a Marshall po zapojení znovu hrál.
Ale každopádně bych byl rád, kdybys po zdárném vyřešení problému napsal co tomu bylo. Přeji ať se ti to brzy podaří.
Kytary: Ibanez JEM7, Fender Stratocaster US, Gibson SG 61 Reissue, LP Studio, LP LTD 1000, LTD FR 450