CORT EVL-Z4 na metal / rock?
Pravidla fóra
CORT EVL-Z4 na metal / rock?
Čao, chtěl jsem se zeptat jestli je CORT EVL-Z4 vhodná pro kytaristu který hraje 2 roky, ale pouze na akustiku. Rád bych s ní hrál především metal/rock.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: CORT EVL-Z4 na metal / rock?
Pokud mu sedne do ruky, potom vhodná je.Richie píše:chtěl jsem se zeptat jestli je CORT EVL-Z4 vhodná pro kytaristu který hraje 2 roky, ale pouze na akustiku.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Já si koupil podobnou a to jsem předtím na nic strunnýho nehrál.
Vyzkoušet a jestli bude ok a pokud ti nevadí její vzhled, tak ber.
Vyzkoušet a jestli bude ok a pokud ti nevadí její vzhled, tak ber.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já si teda myslim, že vzhledově rozhodně metalově vypadáKamahl píše:pokud ti nevadí její vzhled, tak ber.
Tak to skankopádně, ale bude ještě třeba za půl roku odvařenej z metalu? Bude se mu ještě ta kytara líbit? Není teda ta extravagance spíš na škodu?Wocass píše:Já si teda myslim, že vzhledově rozhodně metalově vypadáKamahl píše:pokud ti nevadí její vzhled, tak ber.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To už je věc druhá. Ale než vzhled by mě znepokojovali ty EMG tam, ale tak někomu to třeba sedí.Kamahl píše:Tak to skankopádně, ale bude ještě třeba za půl roku odvařenej z metalu? Bude se mu ještě ta kytara líbit? Není teda ta extravagance spíš na škodu?Wocass píše:Já si teda myslim, že vzhledově rozhodně metalově vypadáKamahl píše:pokud ti nevadí její vzhled, tak ber.
EMG-HZ H4? Ty mi nepřijdou zase tak hrozný... Já bych je teda taky nechtěl, ale já nevalim metlal.Wocass píše:To už je věc druhá. Ale než vzhled by mě znepokojovali ty EMG tam, ale tak někomu to třeba sedí.Kamahl píše:Tak to skankopádně, ale bude ještě třeba za půl roku odvařenej z metalu? Bude se mu ještě ta kytara líbit? Není teda ta extravagance spíš na škodu?Wocass píše:Já si teda myslim, že vzhledově rozhodně metalově vypadá
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Oni vlastně jsou tyhle pasivní co? Tak to zase tak hrozné není no
(rozhodně lepší než moje Inf 3 inf 4
)
Všem dík za rady, nebojte z metalu nejsem odvařený už 7 let 
U těchto levnějších kytar bych vzhled až tak nebral v úvahu. Zde jde přeci spíše o funkčnost a hratelnost.
Samozřejmě. Musíš ten thread vždycky číst od začátku a ne od konce.Amid píše:U těchto levnějších kytar bych vzhled až tak nebral v úvahu. Zde jde přeci spíše o funkčnost a hratelnost.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pasivní jsou, ale rozhodně ne žádný zázrak. Mě hrozně nebavily, ten zvuk - no já nevím, na nudné metalové bušení možná, ale nějaká barva, charakter? Ee.. Zlaté INFy...Wocass píše:Oni vlastně jsou tyhle pasivní co? Tak to zase tak hrozné není no(rozhodně lepší než moje Inf 3 inf 4
)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Mam a je to bezvadna kytara za ty penize... byl jsem mile prekvapen. Pasivni EMG se mi docela libi, trosku jiny charakter oproti EMG 81 na který jsem zvykly (v kladnem slova smyslu). A da se z nich vytahnout i relativne pekny cisty zvuk...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Tak tak...LarryColl píše:Mam a je to bezvadna kytara za ty penize... byl jsem mile prekvapen. Pasivni EMG se mi docela libi, trosku jiny charakter oproti EMG 81 na který jsem zvykly (v kladnem slova smyslu). A da se z nich vytahnout i relativne pekny cisty zvuk...
Na hard rock a nějakej ten metal to je dost dobrá kejtra, na blues to teda není, ale za ty prachy luxus...
-
Mr.Freeman
Dřív sem se ke kompu nedostal:o)
jo mam ji doma. Bezva kytara všechno v kladném... a když ktomu zapíchneš ještě boss MT-2 tak budeš na větvy:o)
jediné mínus které bych na tom shledal je že je černá jak uhel... - když na ni hraju vtěhle vedrech tak to ze slunce pálí natolik ,že nato pak ani zahrát nemůžeš:o) ( ale neber mě vážně trochu přehánim)
jo mam ji doma. Bezva kytara všechno v kladném... a když ktomu zapíchneš ještě boss MT-2 tak budeš na větvy:o)
jediné mínus které bych na tom shledal je že je černá jak uhel... - když na ni hraju vtěhle vedrech tak to ze slunce pálí natolik ,že nato pak ani zahrát nemůžeš:o) ( ale neber mě vážně trochu přehánim)
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti