Zdravím,
mám Epiphope - Les Paul standart a nedávno mě začal blbnout snímač blíž ke krku.
Když mám přepnutý na snímač ke kobylce, tak to funguje jak má, ale jak přepnu na snímač blíž ke krku, tak nehraje a po cca 5-10 vteřinách hraní se rozezní. (když dám přepínač do prostřední polohy, tak to snímá blíž ke kobylce a po chvíli už oba). A když přepínám, tak se ozve "šramot" (kvůli přepínači).
Chci si to opravit (pokud to nebude nic složitého) a nechci do toho sahat, když nemám žádné zkušenosti.
Díky
Les Paul blbne snímač blíž ke krku
Pravidla fóra
Les Paul blbne snímač blíž ke krku
tady hraju teď KOSMONOPOL
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Les Paul blbne snímač blíž ke krku
Co znamená, že se snímač "rozezní"? Pokud ti dělá neplechu přepínač, tak to bude pravděpodobně tím, že je už jetý, stačí ho vyměnit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- fundametalista
- Kontaktovat uživatele:
Mno asi že nehraje a začne hrát až po těch 5-10 sekundách... Jinak já jsem měl podobnej problém s kobylkáčem, občas hrál slabě, vypadávalo to, tak jsem se kouknul dovnitř a drátek k přepínači visel na "vlásku", tak jsem to pořádně připájel a zatím pohoda...
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Prostě někde to nebude dobře připájené, nejspíš na přepínači a nebo bude už špatnej přepínač, i zmetky se najdou...Prvně bych se podíval na všechny spoje od toho snímače, popř. přepájel a když by to dělalo dál tak to bude přepínač s největší pravděpodobností, nebo budou třeba ulámaný drátky v snímači, ale prvně bych vyřadil ze hry ty první dvě možnosti...
oukej tak jsem to myslel. Díky moc.
Tak to zkusím přepájet.. mám tu kytaru rok z kytar.cz a nechce se mi ji reklamovat... tak to zkusím přepájet.. uvidím
Tak to zkusím přepájet.. mám tu kytaru rok z kytar.cz a nechce se mi ji reklamovat... tak to zkusím přepájet.. uvidím
tady hraju teď KOSMONOPOL
Na tom není co zkazit, hlavně si neodpájej všechny dráty najednou
to bys z toho měl mišmaš, vím o čem je řeč 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
U kytar.cz máš v rámci 3 leté záruky i servis, takže by ti případně tohle mohli taky opravit, kdybys to nezvládl sám.Eizor píše:oukej tak jsem to myslel. Díky moc.
Nicméně opravdu to bude jen věc elektroniky a jejího propájení.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008