Jaké používáte trsátko???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Martin656

Re: Jaké používáte trsátko???

Příspěvek od Martin656 »

zlutenj dunlpo zelva..uz dva roky jedu jenom je..a to sem is prosel extramama jako 2mm trsadla i vic a nebo zas ultra mekky....
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Amid

Příspěvek od Amid »

Martin656 píše:zlutenj dunlpo zelva..uz dva roky jedu jenom je..a to sem is prosel extramama jako 2mm trsadla i vic a nebo zas ultra mekky....
Njn, che to čas než si najdeš to pravé, mně trvalo skoro rok než jsem si ho našel a taky jsem jich prostřídal až až, teď se mi válí doma nepořetná hromádka trsátek, které nevyužiju :)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Bummer píše:Pánové, jak dlouho vám tak vydrží trsátko? Začal jsem si teď kupovat ty Ibanez 1mm Sand Grip...
Obrázek
...a mají super zvuk, tvar a nekloužou, ale je hned po nich.
Dejme tomu 2 tydny aktivniho hrani.
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Chtěl bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost se stonepicks (trsatka z polodrahokamu) ?? Je pravda, ze neklouzou nebo je to jen nejaky "reklamni tahak"? Nechtel jsem zakladat nove tema, tak se ptam tady...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Hraju, na ně více než půl roku, jak jsem psal, jiné už nechci. Z jiného fora si stěžoval akorát jeden člověk kterému se externě potí ruce, že mu při hře klouže.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Amid

Příspěvek od Amid »

feki píše:Hraju, na ně více než půl roku, jak jsem psal, jiné už nechci. Z jiného fora si stěžoval akorát jeden člověk kterému se externě potí ruce, že mu při hře klouže.
hele, kde se to prosímtě dá koupit? můžes hodit nějaký link?
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

feki píše:Hraju, na ně více než půl roku, jak jsem psal, jiné už nechci. Z jiného fora si stěžoval akorát jeden člověk kterému se externě potí ruce, že mu při hře klouže.
V tom pripade bych se rad zeptal jake pouzivas (tloustka) predem diky za odpoved :)
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Amid píše:hele, kde se to prosímtě dá koupit? můžes hodit nějaký link?
Nejaky jsou na Boogiestanu (ted uz jich moc nemaj, danny mi dnes posilal aktualni nabidku) jinak lze koupit take na

Kód: Vybrat vše

http://www.stonepicks.com/apicks.html
Akorat na Boogiestanu jsou docela drahe, 500 za kus oproti tomu na te webovce te vyjdou 4 trsatka za 350
Amid

Příspěvek od Amid »

Díky. Za tu cenu bych to asi neriskoval kupovat jen tak naslepo, přeci jenom co když mi ten šutr nesedne...
Škoda, že bydlím v takové prdeli, kde mají jenom stupidní Dunlop Nylon, takže trsátka, které používám musím objednávat z netu...
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

To vyzkoušej někde někde v obchodě. Myslím, že jsem je viděl v Hodoníně u Jedličky nebo to byl Lidl Music v Brně. Už si to nepamatuju, ale někde to bylo.
Amid

Příspěvek od Amid »

speed8 píše:To vyzkoušej někde někde v obchodě. Myslím, že jsem je viděl v Hodoníně u Jedličky nebo to byl Lidl Music v Brně. Už si to nepamatuju, ale někde to bylo.
Nemám kde to vyzkoušet a do Ostravy(kde to možna ani mít nebudou) se mi kvůli tomu jet nechce.
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Můžeš si je koupit u Danyho na : http://www.boogiestan.com/index.php?prislusenstvi.
Já je mám příno od : http://www.stonepicks.com/apicks.html kde se domluvilo více lidí a udělala se velká objednávka, vyšlo 75 Kč jedno.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Jé, LarryColl to už napsal :_)
Amid

Příspěvek od Amid »

Hmmm, to není vůbec špatný nápad, kdyby se 4, nebo 8 lidi domluvilo na objednávce. Do toho bych klidně šel. Edit: Akorát by potom byl problém s doručením trsátek pro všechny zájemce.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Inu jestli to bude náhodou objednávat někdo od Plzně a okolí, jdu do toho. ;)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Amid

Příspěvek od Amid »

Nebo neexistuje náhodou nějaká levnější alternativa? Například trsátko ze skla, nebo z jiného syntetického materiálu, který je vlastnostmi podobný tomu achátu? :?
Dante

Příspěvek od Dante »

Momentálně hraji s Brain 0,73 (ale to se velmi často mění, jak značky tak velikosti)
Amid píše:Nebo neexistuje náhodou nějaká levnější alternativa? Například trsátko ze skla, nebo z jiného syntetického materiálu, který je vlastnostmi podobný tomu achátu? :?
Nebylo by od věci zkusit si nájít nějaký "kámen" někde v terénu mám to v plánu. :mrgreen:
Vztek, zkreslení.
Obrázek
∞=0
Amid

Příspěvek od Amid »

Dante píše:Momentálně hraji s Brain 0,73 (ale to se velmi často mění, jak značky tak velikosti)
Amid píše:Nebo neexistuje náhodou nějaká levnější alternativa? Například trsátko ze skla, nebo z jiného syntetického materiálu, který je vlastnostmi podobný tomu achátu? :?
Nebylo by od věci zkusit si nájít nějaký "kámen" někde v terénu mám to v plánu. :mrgreen:
Taky mě napadlo zajít si do nějakého krámu s bižuterii a s podobnými cetkami :D , ale pochybuji, že zrovna tam najdu nějaký ten šutr, který se tvarově podobá trsátku a ''nádobičko'' na broušení opravdu nemám :)

http://www.svetkamenu.cz/cz/maloobchod/ ... -p540.html
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Kdybyste se na ty trsátka skládali, tak bych se asi taky přidal. Mohl bych si to případně od tebe vzít osobně v Havru, jezdím tam na lekce.
Dante

Příspěvek od Dante »

Amid píše: a ''nádobičko'' na broušení opravdu nemám :)
Já sem to myslel tak že najít něco opravdu podobného trsátku a maximálně upravit špičku , ale je jasný že to bude chtít delší čas to hledání.
Vztek, zkreslení.
Obrázek
∞=0
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“