Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Re: Jaké používáte trsátko???
zlutenj dunlpo zelva..uz dva roky jedu jenom je..a to sem is prosel extramama jako 2mm trsadla i vic a nebo zas ultra mekky....
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Njn, che to čas než si najdeš to pravé, mně trvalo skoro rok než jsem si ho našel a taky jsem jich prostřídal až až, teď se mi válí doma nepořetná hromádka trsátek, které nevyužijuMartin656 píše:zlutenj dunlpo zelva..uz dva roky jedu jenom je..a to sem is prosel extramama jako 2mm trsadla i vic a nebo zas ultra mekky....
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Dejme tomu 2 tydny aktivniho hrani.Bummer píše:Pánové, jak dlouho vám tak vydrží trsátko? Začal jsem si teď kupovat ty Ibanez 1mm Sand Grip...
...a mají super zvuk, tvar a nekloužou, ale je hned po nich.
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost se stonepicks (trsatka z polodrahokamu) ?? Je pravda, ze neklouzou nebo je to jen nejaky "reklamni tahak"? Nechtel jsem zakladat nove tema, tak se ptam tady...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Hraju, na ně více než půl roku, jak jsem psal, jiné už nechci. Z jiného fora si stěžoval akorát jeden člověk kterému se externě potí ruce, že mu při hře klouže.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
hele, kde se to prosímtě dá koupit? můžes hodit nějaký link?feki píše:Hraju, na ně více než půl roku, jak jsem psal, jiné už nechci. Z jiného fora si stěžoval akorát jeden člověk kterému se externě potí ruce, že mu při hře klouže.
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade bych se rad zeptal jake pouzivas (tloustka) predem diky za odpovedfeki píše:Hraju, na ně více než půl roku, jak jsem psal, jiné už nechci. Z jiného fora si stěžoval akorát jeden člověk kterému se externě potí ruce, že mu při hře klouže.
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Nejaky jsou na Boogiestanu (ted uz jich moc nemaj, danny mi dnes posilal aktualni nabidku) jinak lze koupit take naAmid píše:hele, kde se to prosímtě dá koupit? můžes hodit nějaký link?
Kód: Vybrat vše
http://www.stonepicks.com/apicks.htmlNepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Díky. Za tu cenu bych to asi neriskoval kupovat jen tak naslepo, přeci jenom co když mi ten šutr nesedne...
Škoda, že bydlím v takové prdeli, kde mají jenom stupidní Dunlop Nylon, takže trsátka, které používám musím objednávat z netu...
Škoda, že bydlím v takové prdeli, kde mají jenom stupidní Dunlop Nylon, takže trsátka, které používám musím objednávat z netu...
To vyzkoušej někde někde v obchodě. Myslím, že jsem je viděl v Hodoníně u Jedličky nebo to byl Lidl Music v Brně. Už si to nepamatuju, ale někde to bylo.
Nemám kde to vyzkoušet a do Ostravy(kde to možna ani mít nebudou) se mi kvůli tomu jet nechce.speed8 píše:To vyzkoušej někde někde v obchodě. Myslím, že jsem je viděl v Hodoníně u Jedličky nebo to byl Lidl Music v Brně. Už si to nepamatuju, ale někde to bylo.
Můžeš si je koupit u Danyho na : http://www.boogiestan.com/index.php?prislusenstvi.
Já je mám příno od : http://www.stonepicks.com/apicks.html kde se domluvilo více lidí a udělala se velká objednávka, vyšlo 75 Kč jedno.
Já je mám příno od : http://www.stonepicks.com/apicks.html kde se domluvilo více lidí a udělala se velká objednávka, vyšlo 75 Kč jedno.
Jé, LarryColl to už napsal :_)
Hmmm, to není vůbec špatný nápad, kdyby se 4, nebo 8 lidi domluvilo na objednávce. Do toho bych klidně šel. Edit: Akorát by potom byl problém s doručením trsátek pro všechny zájemce.
Inu jestli to bude náhodou objednávat někdo od Plzně a okolí, jdu do toho. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Nebo neexistuje náhodou nějaká levnější alternativa? Například trsátko ze skla, nebo z jiného syntetického materiálu, který je vlastnostmi podobný tomu achátu? 
Momentálně hraji s Brain 0,73 (ale to se velmi často mění, jak značky tak velikosti)

Nebylo by od věci zkusit si nájít nějaký "kámen" někde v terénu mám to v plánu.Amid píše:Nebo neexistuje náhodou nějaká levnější alternativa? Například trsátko ze skla, nebo z jiného syntetického materiálu, který je vlastnostmi podobný tomu achátu?
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
Taky mě napadlo zajít si do nějakého krámu s bižuterii a s podobnými cetkamiDante píše:Momentálně hraji s Brain 0,73 (ale to se velmi často mění, jak značky tak velikosti)
Nebylo by od věci zkusit si nájít nějaký "kámen" někde v terénu mám to v plánu.Amid píše:Nebo neexistuje náhodou nějaká levnější alternativa? Například trsátko ze skla, nebo z jiného syntetického materiálu, který je vlastnostmi podobný tomu achátu?
http://www.svetkamenu.cz/cz/maloobchod/ ... -p540.html
-
Teorge
Kdybyste se na ty trsátka skládali, tak bych se asi taky přidal. Mohl bych si to případně od tebe vzít osobně v Havru, jezdím tam na lekce.
Já sem to myslel tak že najít něco opravdu podobného trsátku a maximálně upravit špičku , ale je jasný že to bude chtít delší čas to hledání.Amid píše: a ''nádobičko'' na broušení opravdu nemám
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0