Pokud začínáš (já taky, hraji teprv 5. měsíc) tak si myslím že by pro tebe bylo dobrý třeba Hair Rock to se mi líbí a navíc je to úplně primitivní.
Ať se vede
Velice pěkná ta int. konzervatořFlajtr píše:Henych je docela zabírák, já bych spíš doporučil internetvou konzervatoř na idnes.cz, je to brané opravdu jednoduše a i já se tak naučil naprosté základy...
Tady jsou všechny díly seřazeny kdyby byl zájem http://www.milosnemec.cz/clanek.php?id=163
To vypadá docela dobře. Škoda, že jsem to neobjevil o pár let dřív.Flajtr píše:Henych je docela zabírák, já bych spíš doporučil internetvou konzervatoř na idnes.cz, je to brané opravdu jednoduše a i já se tak naučil naprosté základy...
Tady jsou všechny díly seřazeny kdyby byl zájem http://www.milosnemec.cz/clanek.php?id=163
To je otázka. Jako naprostej samouk jsem vždycky hledal něco v češtině, ale kde nic, tu nic. Na co jsem doma přicházel hodiny a hodiny neustálým zkoušením, to je v tom videu za půl minuty vysvětlený...Atkins píše:Proč? Myslíš, že bys neuměl lépe?
O tom to jeMirdaPr. píše:Někdy omelu to nic co jsem se za těch pár dní naučil a někdy se naučím nějákou drobnost.Zatím toho nejvíc dělám ve spolupráci s guitar pro.
Tak to je super!martinw píše: 18.07.2018 12:59 Zdravím, před jedenácti lety jsem založil tuto diskusi. Před rokem a půl jsem si koupil kytaru.Po třech měsících jsem zahrál první písničku před lidma. Teď lituju, že jsem nezačal hrát dřív. Ale všechno má asi svůj čas.
![]()
Tak to jsi na tom jako já. Mě je 48 a ve 44. jsem taky koupil kytaru. Drží mě to do dnes. Akorát po roce jsem přešel k elektrice. Od táboráčků jsem přešel na rock a metal z mého mládí. Tak si doma hraju. Myslim, že nějakej pokrok jsem udělal. Jo, lituju, že jsem začal pozdě. Protože ty koule, když Ti je 15 a nic neumíš a klidně vlezeš před lidi ( třeba i jen kamarády ) nemamZdenek73 píše: 13.08.2018 11:16 Ahoj hudební nadšenci. Přidám se k oživení vlákna.
Po několika životních lekcích přišel čas si začít plnit i své sny. Je mi 44 let a půlku života poslouchám hudbu kde kytara hraje prim. Rock, blues, jazz a folk. Nedávno jsem se vrátil z náročné hřebenovky a padlo konečné rozhodnutí. Sedl jsem k pc a hledal vhodný nástroj pro začátečníka. ....