peavey 450 tour
Pravidla fóra
peavey 450 tour
Nevíte tu někdo jak na peavey 450 tour naladit zvuk ala Fieldy z Korn?? díky
Naposledy upravil(a) Nero dne 9.08.2010 19:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: oraven název
Důvod: oraven název
Re: peyvey 450 tour
Hlavní věc, co máš za basu? Za druhé možná to s tímhle ani nejde dokázat, hraje na Messu což je trošku někde jinde+K5 a spoustu divných hračiček k tomu...je to složitý zrovna s jeho specifickým zvukem
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... 
Re: peyvey 450 tour
Se zesilovačem peyvey nenapodobíš zvuk žádnej. S Peavey by jsi se o to mohl pokusit 
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Re: peavey 450 tour
Děláš jak kdyby jsi se nikdy nepřeklik
Srandisto, navíc pokud to chceš zkusit ještě si zjisti co přesně používá za efekty má toho napsanýho celkem dost, ale to mi spíš přijde jako co už všechno používal a něco se nedá ani sehnat, ale neříkám, že i bez toho se tomu nemůžeš přiblížit. Takže hodně trpělivosti 
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... 
Pepe jiank nic proti tobě, jen jsem si tak musel trošku taky š´touchnout 
V pohodě, klidně si štouchni, jenže já tu tvojí první reakci vůbec nepochopil. Asi patří do jinýho topicu ne?Makis píše:Pepe jiank nic proti tobě, jen jsem si tak musel trošku taky š´touchnout
Já jsem ze školy zvyklej si všechno radši 2x přečíst než něco vypustim.
Jinak k tématu. Tenhle zesák tu kdysi mÍval uživatel s nickem Nomak. Sice sem už asi nechodí, ale kontaktovat ho a zkusit se ho na něco poptat bys mohl. Mohl by ho ještě mít a pěl tu na něj samou chválu...
Naposledy upravil(a) Pepe dne 13.08.2010 14:49, celkem upraveno 1 x.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
On ten zesák někomu jenom umýval? Nebo i vlastnil?Pepe píše:V pohodě, klidně si štouchni, jenže já tu tvojí první reakci vůbec nepochopil. Asi patří do jinýho topicu ne?Makis píše:Pepe jiank nic proti tobě, jen jsem si tak musel trošku taky š´touchnout![]()
Já jsem ze školy zvyklej si všechno radši 2x přečíst než něco vypustim.![]()
Jinak k tématu. Tenhle zesák tu kdysi mýval uživatel s nickem Nomak. Sice sem už asi nechodí, ale kontaktovat ho a zkusit se ho na něco poptat bys mohl. Mohl by ho ještě mít a pěl tu na něj samou chválu...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
No neřšme už ten název topicu
, jinak s peavím, který není USA made nemám dobrý zkušenosti. Ale to je jen můj osobní názor. Ale ty USA jsou bomba
Ok díky za všechny rady a já se podívám co používá za efekty a basu mam Ltd f-404
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
Tak už ho nemám, ale vzpomíky na něj jsou takové, že je to dobrý zesík pro metal, je hodně tvrdý a ani snad nedokáže hrát měkce-proto hodně lidem podle mě nesedí, jinak ten zvuk... eq do V, přidat basy a výšky, ten čudl contour tak před půlku, bright zapnout-pokud by to bylo už moc výšek tak ne... a hlavně to chce basu, nejlépe Ibanez K5, nebo SR505, tam na aktivce přidat basy a výšky a jen trochu středy, vyvážení snímačů trochu na přední...
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,