Kombo za 1500,-(max 2500,-)
Pravidla fóra
-
Cheaterboy
Kombo za 1500,-(max 2500,-)
Ahoj hledám nějaké dobré bazarové (nové asi neseženu za 1500
) kombo s výkonem od 60W a výš. Mám pěti strunnku takže kdyby to šlo tak i doporučit třeba nějaké dobré kombo kde Hčko vyzní
díky
Re: Kombo za 1500,-(max 2500,-)
Za ty peníze zkus sehnat kombo s 15" reprákem, ale obávám se že za tyhle peníze nic neseženeš. A když už ano, tak určitě ne 60W. Rači přišetři a zkus sehnat galliena kruegera backline 110 (70W) (odkaz ZDE )Cheaterboy píše:Ahoj hledám nějaké dobré bazarové (nové asi neseženu za 1500) kombo s výkonem od 60W a výš. Mám pěti strunnku takže kdyby to šlo tak i doporučit třeba nějaké dobré kombo kde Hčko vyzní
díky
-
Cheaterboy
no řekněme to takhle jsem student - nevydělávám, máma s přítelem nevydělávají zrovna velký finanční obnos tudíž 6.000 za kombo je docela pálka... No o to by nešlo dá se na to naspořit ale mám tu teď krizi potřebuju rychle sehnat něco do zkušebny kde jsou dvě kytarové komba: Laney 60W, Marshall 200W(bedna), a elektrický bicí tak když už tak tak kolik je minimální výkon basového ampu s kterým budu slyšet?
(Hraju teď na basový kombo který mám pučený od kytaristu, kterej to kombo za měsíc vrací a já mám doma jen KUSTOM 16W
... Kombo na který tam hraju je Behringer 120W)
EDIT: Galien Krueger je skvělý kombo se skvělým zvukem hrál jsem na něj a je to takový už finančně výš ale zas hraje dobře spíš hledám nějakýho šmejda ale ne prosím Stagg
(Hraju teď na basový kombo který mám pučený od kytaristu, kterej to kombo za měsíc vrací a já mám doma jen KUSTOM 16W
EDIT: Galien Krueger je skvělý kombo se skvělým zvukem hrál jsem na něj a je to takový už finančně výš ale zas hraje dobře spíš hledám nějakýho šmejda ale ne prosím Stagg
Tvrdí se, že basové kombo by mělo kvůli tomu, že hraje nižší frekvence , mít dvojnásobný výkon než kytarové...
Tudíž ideál by byl minimálně 120W:
Něco sem pohledal : http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=levne
Přímo stímto kombem nemám zkušenost, pouze s jeho kytarovým "bratříčkem" a ten hraje za ty peníze velice hezky, tudíž si myslím, že ten basovej by měl být taky dobrej
Za mě dobrá koupě ....
BTW: má v nadpisu překlep, to kombo má 150W ne 120, je tam 12" repro, to by ty hlubší frekvence mohlo stíhat
Tudíž ideál by byl minimálně 120W:
Něco sem pohledal : http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=levne
Přímo stímto kombem nemám zkušenost, pouze s jeho kytarovým "bratříčkem" a ten hraje za ty peníze velice hezky, tudíž si myslím, že ten basovej by měl být taky dobrej
Za mě dobrá koupě ....
BTW: má v nadpisu překlep, to kombo má 150W ne 120, je tam 12" repro, to by ty hlubší frekvence mohlo stíhat
Naposledy upravil(a) JohnyWM dne 12.08.2010 17:31, celkem upraveno 1 x.
-
Cheaterboy
Dóoprčic jen za 3600? TO beru!!:D hlavně at me to nikdo nevyfoukne diky za radu
!!!
Nemáš zaco, mám z toho radost, když někomu pomůžuCheaterboy píše:Dóoprčic jen za 3600? TO beru!!:D hlavně at me to nikdo nevyfoukne diky za radu!!!
EDIT: pro příště malá rada : hledat, hledat, hledat
Koukám, že jdu trochu pozdě.
Doufám, že ti ten kup vyjde. Jinak za 2500,- prostě 100W kombo neseženeš. Dalo by se občas narazi na zesilovač Tesla a k tomu home made bednu. To by se dalo do 3000,- sehnat a výkonově to bude stačit. Ovšem pokud tohle koupíš tak byl jsi měl být v pohodě.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801