Hrajou pouze 3struny
Pravidla fóra
Hrajou pouze 3struny
Zdravim mam problem, vcera jsem prisel a jako kazdy den chtel hrat ale hraly mi pouze tri struny a to jeste hodne potichu a tlumene, nema nekdo prosim tuseni v cem je problem? Jinak mam ibanez 170DX
Naposledy upravil(a) Nawen dne 30.08.2010 11:29, celkem upraveno 1 x.
Re: Hrajou pouze 3struny
A teď babo raď!
Rozveď to trochu. Co máš za kytaru? Má tremolo?
Edit: Ibanez GRG 170. Takže má tremolo. Primarně bych hledal problém právě zde.
Rozveď to trochu. Co máš za kytaru? Má tremolo?
Edit: Ibanez GRG 170. Takže má tremolo. Primarně bych hledal problém právě zde.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
proc ale v tremku? jakoze by neco ty struny tlumilo?...nawen tobe se ty struny chvejou normalne?
Nemáš nějakého mladšího sourozence, který by si aktivně mohl hrát se šroubovákem a vyšroubovat ti pólové nástavce (magnety) ze snímačů?
Už jen ta představa
Jinak je to teda dobrá halda takový problém. Nehrály ti jen nejtenčí tři? Že by někde byl špatný kontakt a žralo to určité frekvence, nebo tak?
To mě zajímá co z toho vypadne
To mě zajímá co z toho vypadne
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Hrajou pouze 3struny
No hrajou mi jen ty nejtenci tri, ale nejak divne jak by je nekdo strcil pod deku a jinak se chveji vsechny vporadku opravdu netusim co s tim 
Hele, tak ti to blbne když hraješ přes aparát, nebo to se to projevuje i když hraješ na sucho(kytara není zapojena)?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
za chvilu chceme menit snimac tak uvidime...ale aby mu nejely secky tri snimace takhle to je pitomost...bude to asi nekde v elektronice
No naprazdno je to vpoho vsechno normalne se chveje vpohode....ale jak to zapojim tak nic jen slaby zvuk z tech vysokych tri.
Nemá jen staženou tónovku, nebo volume?
A jasně že to bude elektronika. Někde je stuďák, nebo skoro-odpadlej kontakt a žere to zvuk. Prohřej spoje a cajk
Není možná jinak.
Naposledy upravil(a) Demilich dne 30.08.2010 11:46, celkem upraveno 1 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to ybch ho zabil:DDemilich píše:Nemá jen staženou tónovku?
Špatný kontakt v propojovacím kabelu, nebo v elektronice kejtry. Zkus schválně zatočit volume potenciometrem, jestli to náhodou něco neudělá. Nemáš náhradní propojovací kabel? Ještě mě napadlo, že by to mohlo být v jackové samici.
Ne ne tonovka i volume sou dobre
mozna ty spoje, ale dival sem se a vypadaly dobre, jeste to zkusim si s nima pohrat no. A kdyz tocim potenciometrem tak se nic nedeje....sotva jde ten zvuk slyset.
Jaký máš kabel? Nějaký levný za cca 200Kč?
Nn kabel mam kvalitnejsi(700cca) a tak mesic stary myslim ze tam chyba nebude ale i to vyzkousim samozrejme.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak jo chyba byla v kabelu
ale porad mi nejde do hlavy jak muze prehravat jen 3 struny
Proboha, co s tím kablem dělal? Měsíc starý kvalitní kabel takhle ho dolamat! Ty ty ty!
Beztak po něm přejížděl křeslem na kolečkách, takhle mi pošel ten můj starý Stagg
Beztak po něm přejížděl křeslem na kolečkách, takhle mi pošel ten můj starý Stagg
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo, kdybys byl u nas na akci....divim se ze jeste mame kde hrat 
Amid píše:Beztak po něm přejížděl křeslem na kolečkách, takhle mi pošel ten můj starý Stagg
Doporučuju tenhle kablík. Mám ho stejně dlouho jako kytaru (tj. víc jak rok a půl). Jediná závada byla, že se mi urval drátek od konektoru a musel jsem to odšroubovat a spájet. Jinak ale po něm jezdím židlí a šlapu pravidelně (nechce se mi ho uklízet) a celou tu dobu funguje bez praskání nebo dokonce vynechávání. A nemá ani své oblíbené struny. A 6 metrů musí IMHO stačit vážně skoro všude.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
real_dead_one
To bydlíš v tělocvičně, ne?real_dead_one píše:6m možná tak na doma
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410