Rada ohledně nové kytary
Pravidla fóra
Rada ohledně nové kytary
Potřeboval bych poradit...Mám stagg stratocastra jednoho z nejlevnějších(prosím neukamunejte mě
) a hraju přes digitech RP55 a nemám kombo ... ovšem stagg je stagg a už mi přestává stačit
(kdo by se divil že
) a chtěl bych přejít na les paula a tak se chcu zeptat jestli má vůbec cenu kupovat kombo nebo raději naštetřit na new kytaru ... Jinak doma hraju přes 10w zesilovač takový starý tesla ještě 5ti pin
a ve skušebně máme 200w subwoofer.. Díky za rady 
Re: Rada ohledně nové kytary
Kolik máš na to peněz?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
No právě peníze sou problém... proto se ptám .. protože kombo to by byly další peníze :DA jestli vůbvec má smysl takovou shitaggu píchat do komba , protože to kombo už musí trošku hrát ať ho můžu vzít do zkušebny
Divej se jestli nemáš ani rámcovou představu o tom kolik na to budeš mít peněz tak je těžké radit ohledně kytary i komba
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
JO jasně mě šlo jen o to jeslti má cenu kupovat to kombo nebo rovnou nějakou lepší kytaru a lepší kombo...a rovnou se můžu zeptat jestli se vyplatí do takové kytary rvát nový snímač.. rád bych si tam dal nějaký humbucker
tak když píšeš, že už ti stagg nestačí tak asi bys měl koupit novou kytaru. Určitě se vyhni levným epiphonům nejsou to LP. Spíš bych se díval na bazar tam se občas naskytnou LP za solidní prachy. To je tak asi všechno co ti mohu říct když nenapíšeš kolik peněz seš ochotný do té kytary vecpat.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Jo jo díky za radu
Ale ještě tady je otázka k tomu staggu... on by mu klidně nějakej lepší snímač mohl pomoct, pokud jsi na tom s penězma špatně - pokud se dá seřídit tak, aby ladil, trochu to ladění drží, a celkově se ta kytara nerozpadá, můžeš za pár desítek až stovek koupit stock snímač z nějaký lepší kytary a dočasně to tak vyřešit... pokud ovšem máš možnost schrastit nějaký 3-4000, s tím už se něco na bazaru vymyslet dá (ale chce to opravdu ty kytary zkoušet)
Já být tebou tak si kytaru ještě chvilku ponechám a koukám se spíš po nějakým kombu
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Nebo tak... za předpokladu, že nemá takový nedostatky, jaký jsem psal
koukni na můj podpis, koukni na můj podpis, koukni na můj podpis, koukni na můj podpis, koukni na můj podpis
koukni na můj podpis, koukni na můj podpis, koukni na můj podpis, koukni na můj podpis, koukni na můj podpis
to sadam.s : jo dneska sem seřizoval oktávy a šlo to
, to ladění moc dlouho nevydrží no ale jinak drží pohromadě 
Tak ti můžu udělat nabídku, ale fakt nevim, jak dopadne její poslední část 
Jak vidíš v tom podpisu, prodávám CRATE FW15r - cenu bych si představoval kolem 1300, za 1500 bych ho klidně prodal i s poštovným a kobylkovým snímačem z GRX70ky - sice to není zrovna zázrak, ale hraje
Problém je, že nevím, kdy se dokopu koupit si snímač novej, takže ani to, kdy bude ten starej k mání
(a samozřejmě nevím, jestli tam humbucker dostaneš)
Jinak jsem absolutně přístupnej dohadování, takže pokud by byl nějakej náznak zájmu, klidně pmkuj
Jak vidíš v tom podpisu, prodávám CRATE FW15r - cenu bych si představoval kolem 1300, za 1500 bych ho klidně prodal i s poštovným a kobylkovým snímačem z GRX70ky - sice to není zrovna zázrak, ale hraje
Problém je, že nevím, kdy se dokopu koupit si snímač novej, takže ani to, kdy bude ten starej k mání
Jinak jsem absolutně přístupnej dohadování, takže pokud by byl nějakej náznak zájmu, klidně pmkuj
Jo obávám se že 15w mi asi do skušebny stačit nebude ne?
Jinak dík za rady až se budu někdy nudit tak se vyhledam nějaky ten snímač a podívám co se dá udělat abych ho tam narval 
No, to nejspíš ne... ale nezkoušel jsem to 
(já osobně bych si ho doved ve zkušebně představit, ale v kapele o hlučnosti evy a vaška
)
(já osobně bych si ho doved ve zkušebně představit, ale v kapele o hlučnosti evy a vaška
Chtěl bych si koupit levorukou kytaru kytaru s dvouzvratným tremolem... co říkáte na tuhle kytaru ?
http://viewitem.eim.ebay.cz/Alpine_Whit ... 24492/item
http://viewitem.eim.ebay.cz/Alpine_Whit ... 24492/item
Kopie Ibanezky (asi JEM7V) rovnou z Číny? Jestli chceš kytaru, kde si budeš jistý, že na to půjde hrát, vybírej jinde.
Netvrdím, že to bude hrát špatně, ale důvěru to ve mě nevzbuzuje.
Netvrdím, že to bude hrát špatně, ale důvěru to ve mě nevzbuzuje.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Projectill: Hele, takovýhle témat jsou tu mraky. Tak aspon upřesni, jaké peníze do toho můžeš vrazit, protože jinak je to téma zralé na locknutí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008