Výběr nové kytary do 7 000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
tmazal

Výběr nové kytary do 7 000

Příspěvek od tmazal »

Dobrý den,
chtěl bych rady odborníků, chci si kupovat novou kytaru. V současnosti mám druhou. První byla starší Jolana, v současnosti mám stratocaster od Behringera, trošku upraveného - předělané snímače - místo původních 2x single je tam jeden aktivní single snímač. Nicméně chci novou - tato je moc těžká váhově, chtěl bych nějakou lehčí, a pasivní, v kombinaci s efektem to vyrábí především na koncertech takový noise. Hraji asi 6 let, stylově je to punk-rock říznutý vším možným, trochu metalem, trochu i takový folkový feeling. Efekty používám kombinovaně vestavěný z komba Laney 65R, pak multiefekt Zoom + krabička Ibanez Distortion. Hraji jak dost zkresleně tak i na clean - dle songů.

Takže teď ty rady:
Jakou značku si vybrat? Cenový limit tak 6 nebo 7 tisíc.
LP nebo Strato? Potřebuji spíše užší krk, mám menší ruce. U LP mi také možná bude vadit
rozložení ladících kolíků.
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr nové kytary

Příspěvek od tadeasp »

Jestli užší krk tak za ty prachy sledovat bazar a vzít nějákou ibanezku, teď jich je tam hodně z RG serie za slušné prachy a mají i vyměněné snímače
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Pauli

Příspěvek od Pauli »

zdravím
prvně bych se omluvil za offtopic ale nechci kvuli tomu zakladat nove tema protože tady toho je už spousta. Chci si koupit novou kytaru a povetsinou doporucujete u tech levnejsich kytar znacku cort ... ale do oka me padla jedna kytara od FOKUSu http://www.fokuskytary.cz/fokus/kytara.csp?!CP1,8,!P,77 a zajimalo by mě jestli ma lepsi zvuk v porovnani s kytarami cort aj. v teto cenove kategorii, dekuji za odpovedi a jeste jenou se omlouvam za offtopic
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Fokus je kus od kusu, takže se to musí zajet vyzkoušet.Já bych šel asi do Cortu je to přeci jen spolehlivější značka. A nebo se kouknout na bazar
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“