Máš pravdu, ale Nirvana se neposlouchala kvůli geniálního hlasu Cobaina, ale kvůli geniálně skloubenému všemu v té kapele.Prejdák píše:Zkusím to dát dohromady ještě jednou...
Takže: Hudba Nirvany je primitivní technicky, ale dobře se poslouchá (vždyť jsem ji taky poslouchal, tak snad vím), díky jedinečnému hlasu od Kurta Cobaina. Odeberte kapele hlas Kurta a už vás tak nezaujme. A teď mi řekněte, že nemám pravdu...
K tomu coveru: Blbě se mi poslouchá to, co si můžu poslechnout u jakékoliv... pop-punkové kapely (instrumentální část je v tom stylu). A těžko to rozsáhle hodnotit, když je to jednoduchoučké (co hodnotit na pár kvintách v jedné minutě a pár vteřinách...). A chybí tomu hlavní výrazový prvek hudby Nirvany, hlas Kurta Cobaina, který je nenahraditelný a bez něj to prostě není ono.
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Prejdáku napiš ještě něco vo hlasu Kurta Cobaina!
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
2 Tubular
Hraješ opravdu moc dobře. Obě poslední nahrávky se mi hodně líbily.
Hraješ opravdu moc dobře. Obě poslední nahrávky se mi hodně líbily.
http://www.youtube.com/watch?v=hsG7WOb0TJQ
Dalsi cover, .. musim priznat ze ty "cisty" casti nejsou moc povedeny..
Dalsi cover, .. musim priznat ze ty "cisty" casti nejsou moc povedeny..
ESP-LTD EC-1000, Peavey 6505+, Harley Benton 2x12
SIGHTS: http://facebook.com/sightsofficial
SIGHTS: http://facebook.com/sightsofficial
Neni moc dobrý si dávat jako podklad původní skladbu, zní to pak dost blbě..
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
-
real_dead_one
ono by stačilo si to naladit nebo chytat to pořádně jestli to naladěné je.. jinak nevim co by se dalo na takovéto skladbě pokazit 
prosil bych o zhodnocení první minuty a půl
http://www.box.net/shared/ptvhqina7q
btw už tu něco takovýho asi bylo
tubular: technicky je to skvělý, akorát trochu nudný
btw už tu něco takovýho asi bylo
tubular: technicky je to skvělý, akorát trochu nudný
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
to rasomaso: bylo, ale třeba mi osobně to vůbec neva, jen houšť
Líbí se mi ta kombinace kdy současně s rytmickou kytarou zní i melodie, výborný feeling, zkreslení je tak akorát, už se těším na další kousek v podobném duchu 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
raso-tak to je bomba!skvělej riff a parádní zvuk,úplně jsem si tě představil v nějaký cool anglický kapele,tenhle sound mám strašně rád!
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
hehe díky
ani se nedivim s tim zvukem, je to ta AC30 kapesní verze 
rasomaso píše:hehe díkyani se nedivim s tim zvukem, je to ta AC30 kapesní verze
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- ...EDGE...
Ty Castles na konci jsou paradni a to jakoze fakticky
rasomaso: Ten zvuk pri tych "kilach" je fantasticky. Ako a cez co si to nahraval? Chcem ten zvuk tiez. 
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
Kup si Vox AC30 nejlépe!a nebo 20 krát levnější Vox Amplug,Raso to nahrával přes nějTubular píše:rasomaso: Ten zvuk pri tych "kilach" je fantasticky. Ako a cez co si to nahraval? Chcem ten zvuk tiez.
http://kytary.cz/vox-amplug-ac-30/HN097424/
jj je to dobrá věc
mě se teda ten zvuk těch kil až tolik nelíbí, možná mít na to něco s HB tak by to bylo lepší, každopádně dnes jsem na tom docela obstojně natočil něco podobnýho jako Edge sound
s DD2 a screamerem na minimum do čistýho voxe přes kompa do ohulený věže, fakt maso 
A teď si představ vytavenýho Voxe AC30rasomaso píše:jj je to dobrá věcmě se teda ten zvuk těch kil až tolik nelíbí, možná mít na to něco s HB tak by to bylo lepší, každopádně dnes jsem na tom docela obstojně natočil něco podobnýho jako Edge sound
s DD2 a screamerem na minimum do čistýho voxe přes kompa do ohulený věže, fakt maso
to by mě sousedi umlátili trestním oznámením prosimtě
neblbni 
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
lustifon
caute toto sme nedavno nahrali v bratislavskom studiu pesnicka sa vola roksana a viac sa dozviete na stranke lustifon http://www.mkmb.sk/lustifon/#wallet
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
uhh.. kdyz slysim tenhle zvuk v nakym songu okamzite vypinam .) ale jelikoz ted sem to chvili vydrzel tak mozu konstatovat ze ten riff zni vcelku aj dobre .)