Jo je stejný, jsou to jen obchodní značky jako Hárlejbenton atd... a světe div se i ten Randál má stejný design, akorát horenohamawolf píše:mas recht....ja si to splet se znackou Stinger....ten design je uplne stejnej.....
http://www.proelgroup.com/proel/en/musi ... 9091262240
Koupe noveho aparatu do 12K
Pravidla fóra
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupe noveho aparatu do 12K
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Souhlasím, pro hutnější zvuk je rozhodně lepší volbou V50.McKozias píše:aparat je to fjan, ale naka pila se ztoho taha hodne spatne i s krabickou..
..dle tveho avatara a kytar predpokladam, ze si spise pres rezniciny, tak bych ti tudle kombinaci nedoporucoval...mel jsem primo crate V18 212 a jsem rad ze se mi jej podarilo vymenit za crate V50, ktery sice dokresluju krabickou ale zase ztoho leze fakt hutny higain...to zte V18 nevytahnes ani omylem
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no tak oka v tom bych teda mel jasno xD ale ted krabu? Muj ML2 metal core uz me tezce nudi...co ten Linepod....Slysel jsem ze je to chytra kraba....ale zase na moje snimace jestli by nebylo lepsi proste nakou metlos krabu a cus...
Kytara: ESP VIPER CAMO, LTD 600 VIPER
Aparat: EVH 5150 III 100W, Mesa Boogie oversized 4x12
Efekty: ???
BS HT-DUAL 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
HT-Dual je výborné zkreslovadlo, taky jsem nad ním chvilku uvažoval, když jsem měl V33.
Já jen ještě ktomu randallu,mám hlavu v kombinaci s bednou HB 212 V30, a já si teda nemůžu stěžovat,za ty prachy super.Kupoval jsem to na slepo s tím že to můžu do třiceti dnů bez udání důvodu vrárit(KYTARY.CZ),ale nevrátil,prostě spokojenost.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ano, mam kombinaci crate v50 a HT duala...zvukovych moznosti jak nasranych...uz jen na pedalu mas charakter zvuku UK-US a ktomu jsou na crate v50 tlacitka jako presence, nebo boost, ktery ti ztoho udela krasnou vystredenou kytaru na metalcore/HC...mozna by ti ale misto HT duala stacil "jen" blackstar dist-x, ktery ma myslim ten samy sound jen je to jednokanal..to uz je na tobe..samozrejme, stacila by ti i nejaka levnejsi krabka, precen za ty blackstary je to celkem palka, ale je to super zvuk v hodne odolne krabici(a pronese se:D) myslim ze tma kde crate v50 strada tam to dohani tne blackstar
Když se dá od 2500,- sehnat na bazaru, tak to za ty peníze stojí.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak to stoprocentne!Bummer píše:Když se dá od 2500,- sehnat na bazaru, tak to za ty peníze stojí.
ja myslel na krame..
- ibanezdx170
Cau Skypas jestli muzu poradit tak bych sel do nejakyho marshala do dvanacti tisic koupis na bazaru paradniho a na metal sou tyto komba proste delany se podivej na jakoukoliv kapelu a na co hrajou na marshala
uz je to tak jestli ale uvazujes o tom peavey valve kingu tak si ho napred poslechni protoze to jeho zkresleni neni az takova slava na trash, death, black se moc nehodi musis si k nemu proste sehnat nejakej efekt. Jinak uplne nejlepsi rada asi existuje jen jedna a to aby si proste obesel obchody, kamose a td a proste si ty komba poslechl na zivo tak nejlepe poznas co ti sedi.
Aparatura : Marshall JCM2000 TSL60 +BOX JCM800 - 4 x G12T75, Peavey Valve king 212, a nej Roland Cube 15X
Kytara : Ibanez GRG 170 DX + Seymour duncan SH8, Randy Rhoads Black Flying V + EMG, Dean FBD Dimebag Tribute
Efekty a ostatní : MXR M116 Fullbore Metal, POD Studio UX1, H4N zoom, wah MXR ZW45, Overdrive MXR ZW44, TC Electronic Polytune a nově Rocksmith 2014 - určitě doporučuju skvělé vyblbnutí
Kytara : Ibanez GRG 170 DX + Seymour duncan SH8, Randy Rhoads Black Flying V + EMG, Dean FBD Dimebag Tribute
Efekty a ostatní : MXR M116 Fullbore Metal, POD Studio UX1, H4N zoom, wah MXR ZW45, Overdrive MXR ZW44, TC Electronic Polytune a nově Rocksmith 2014 - určitě doporučuju skvělé vyblbnutí
Teď by mě moc zajímalo, jakého Marshalla jsi měl na mysli (vlastně, myslím, že vím, ale nechám si to pro sebe).
- ibanezdx170
Aparatura : Marshall JCM2000 TSL60 +BOX JCM800 - 4 x G12T75, Peavey Valve king 212, a nej Roland Cube 15X
Kdepak, na tvůj dotaz jsem vůbec nemířil. Jen mě zajímalo, jakého že Maršála bys za těch 12k doporučil.
marshala xDDD no na nej si necham zajit chut hele xD Velve King nekupuju nevim co od nej cekat a spis lidi rikaj ze je to bida a bidu ja nechci xD Nakej odkaz na poradnou krabu ? xD
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Podívej se na cokoli od Blackstar, třeba. Ty jsou teď hodně oblíbené 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Teorge
Z té rady usuzuji,že si HT-Dual asi nechávášNero píše:Podívej se na cokoli od Blackstar, třeba. Ty jsou teď hodně oblíbené
Blackstar dcela levnota xD umi to aspon i varit ? Ten od DigiTechu Metal Master se me docela libi.....spravnej prasopal
-
Teorge
No by Blackstar pedály se občas dají koupit bazarové za dobrou cenu 
Ad. Marshall, jasně, Marshall je to nejlepší, protože to má kde kdo známý...
To víš, že jo, ale kdekdo hraje na Marshally jiné cenové kategorie.
On totiž jinak hraje Marshall MG a jinak Marshall JCM800 třeba.
Skypas: Přišetři a pořiď si Engla Thundera, (jak bylo přemaršalováno, pak přemesorectováno, tak teď zase fičí Engly.) univerzální aparát, skvělý zvuk, ty věci od Marshallu, které ti asi chtěl doporučit pán zašlape do země a spoustu dalších aparátů v podobné cenové relaci taky.
Zajímavé by mohly být i Blackstary.
To víš, že jo, ale kdekdo hraje na Marshally jiné cenové kategorie.
Skypas: Přišetři a pořiď si Engla Thundera, (jak bylo přemaršalováno, pak přemesorectováno, tak teď zase fičí Engly.) univerzální aparát, skvělý zvuk, ty věci od Marshallu, které ti asi chtěl doporučit pán zašlape do země a spoustu dalších aparátů v podobné cenové relaci taky.
Zajímavé by mohly být i Blackstary.
tak engl neni univerzalni ani nahodou, stejne jako neni univerzalni marshall ani mesa
me prijde ze doba englu byla tak pred +- osmi rokama, kdy bylo velke halo ohledne "evropske mesy z nemecka" a ty aparaty staly stejny penize jako ta mesa. no od te doby vsechno zlevnilo a dneska neni problem kolem dvacky koupit plejadu englu, v ty dobe se pod 30 clovek nedostal.
je to profi aparat ale nic prevratnyho, je dost specifickej a kazdymu to uplne nesedne. kazdopadne engly hrajou strasne konkretne protoze maji sikovne vyresene orezavani basu pred zkreslenim, takze i na neuveritelny kopec gainu je porad vsemu rozumet a neni potreba pred to davat TSko.
je to profi aparat ale nic prevratnyho, je dost specifickej a kazdymu to uplne nesedne. kazdopadne engly hrajou strasne konkretne protoze maji sikovne vyresene orezavani basu pred zkreslenim, takze i na neuveritelny kopec gainu je porad vsemu rozumet a neni potreba pred to davat TSko.