kde sehnat kytarový vrut?
kde sehnat kytarový vrut?
Ahojte mám dotaz ohledně krku kytary. Stavím krk a nevím kde sehnat (nevím jak se tomu říká) takový ten vrut do krku. Hledám jak hledám nemůžu ho najít díky moc za odpověď ;o) Benny
Re: kde sehnat kytarový vrut?
Myslíš vrut na připojení kytary k tělu, nebo výztuhu krku? (to druhý bys kdyžtak bez problémů měl najít pod tímhle názvem, vruty na připojení k tělu nejspíš i v železářství)
no práve že právěže vrut kterým se štěluje ohnuntí krku myslím teda
( ten co vložím do vyfrézováne drážky pod hmatníkem)
nevíš kde? nebo odkaz?
jo dík a jaký je rozdíl mezi obouzvratnou a standartní?
...kazdy to svoje.Sadam.S píše:Jinak tady ještě link na prodejce v ČR
http://www.bachmusik.com/kytarovy-hardware/vyztuhy-krku
LP+VHT
ok dík, a nevýš aspon jakou délku výstuhy krku mám použít když delám napodobeninu krku starocaster?
moc ste mi pomohli děkuju vám ;o)
Na strata sa dáva jednozvratná výztuha myslím 440 mm. A čo sa týka rozdielu medzi jednozvratnou a dvojzvratnou výstuhou, tak jednozvratná pri napínaní pôsobí proti ťahu strún - vyrovnáva luk hmatníka, no a dvojzvratná robí pri napínaní to isté, ale pri povolovaní pôsobí opačne- zväčšuje luk hmatníka. Druhý hlavný rozdiel je v tom, že obojzvratná sa umiestňuje do rovnej drážky a jednozvratná do oblúkovej, čo je náročnejšie na výrobu. Skús popozerať nejaké videá na youtube atď.
-
woro90-1
Nacpi tam bi-flex, bude se ti to lépe dělat. A pokud to chceš do detailu, ten pruh tmavého dřeva tam můžeš udělat i tak.
dík za radu