Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od mtmccox »

armi píše:BAN BAN BAN
[Тotální sarkasmus]

To zní jako bicí Larse Ulricha na albu St. Anger.

[/Totální sarkasmus]
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
panedge

Příspěvek od panedge »

Nero píše:To jsem rád, že jsi rád - a snad nejsi sám... :wink:
Nero buď klidnej,udělal si naprosto dobře.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

panedge píše:
Nero píše:To jsem rád, že jsi rád - a snad nejsi sám... :wink:
Nero buď klidnej,udělal si naprosto dobře.
+1 ještě by to samé potřeboval Žebrák aby se uklidnil a bylo by tu jako v ráji :mrgreen:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Já teda nevím chlapci, ale mně to připadá trochu jako hon na čarodějnice. Metallicu rád nemám, do topicu o ní jsem párkrát kouknul, ale že by se tam ty příspěvky nějak výrazně lišili od příspěvků v ostatních tématech např. v undergroundu, bych neřekl. Spíš se mi zdá, že to co se tu řeší už je o osobních antipatiích mezi určitýma lidma. Ještě k těm pravidlům. Je mi jasný, že by se neměly používat sprostý slova, ale zas čeho je moc, toho je příliš. Občas jste chlapy papežštější než papež.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tady nejde jen o sprostá slova, nebo o to, že stále se tam mele to samé. Především je to o tom, že poruší pravidla např. teď těma linkama a když to mod z cenzuruje tak začnou urážet a podobně.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

J.J. píše:Já teda nevím chlapci, ale mně to připadá trochu jako hon na čarodějnice. Metallicu rád nemám, do topicu o ní jsem párkrát kouknul, ale že by se tam ty příspěvky nějak výrazně lišili od příspěvků v ostatních tématech např. v undergroundu, bych neřekl. Spíš se mi zdá, že to co se tu řeší už je o osobních antipatiích mezi určitýma lidma. Ještě k těm pravidlům. Je mi jasný, že by se neměly používat sprostý slova, ale zas čeho je moc, toho je příliš. Občas jste chlapy papežštější než papež.
Jenže téma o metallice, nepatří do UG, počítají se tam příspěvky, a nemá to sloužit jako plkárna pro několik lidí. Mluvit sprostě z principu, a takový tu jsou, neuznávám za vhodnou formu komunikace. Cenzuruje se ručně, to co nezachytí filtr, a to co je už opravdu zcela nevhodné. Pokud je na to uživatel upozorněn a dělá to dál, tak je to bráno, jako soustavné porušování pravidel = BAN. Žádná velká věda v tom není.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Wocass píše:Tady nejde jen o sprostá slova, nebo o to, že stále se tam mele to samé. Především je to o tom, že poruší pravidla např. teď těma linkama a když to mod z cenzuruje tak začnou urážet a podobně.
Nevím, který linky myslíš, to mi asi uniklo, ale jestli nějak zásadně porušil pravidla, tak O.K. dejte mu ban. Ale napsat, že by si Žebrák zasloužil ban jen proto, aby se uklidnil, mi přijde trochu přehnaný. Rozhodně nejsem Žebrákův fanoušek, ale už delší dobu tady cejtim takovou "protižebrákovskou" náladu a to pomalu v každý reakci na jakejkoliv jeho příspěvek. A takovejch lidí tady bylo víc, ale většinou sami přestali forum navštěvovat.

Edit: Už vám do toho nebudu plkat. Pojďme se radši bavit o muzice. Já se teď bohužel o muzice kvůli zánětu šlach můžu jen bavit.
Naposledy upravil(a) J.J. dne 4.10.2010 19:59, celkem upraveno 1 x.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

ale od toho ty bany jsou, pokud prudí a víří špatnou atmosféru, tak mu to patří... navíc mě to přijde spíš že on šíří náladu sám proti sobě tím, jak vystupuje...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Žebrák si na protižebrákovské náladě zakládá - proto ji podporuje. Dělá mu dobře. Prostě se s ním ve skutečném světě nikdo nechce hádat, tak to zkouší tady. Až to přežene, dostane ban, jako dfleischer. Pokud to nepřežene, může si protižebrákovské nálady užívat do sytosti.

Mimochodem, Žebráku, sice nejde o organizaci ovlivňující svět, ale jsou tu nějaká pravidla, těmi pravidly se každý při příchodu na fórum zavazuje řídit, a porušení se řeší takto. Pokud si chceš jen tak zanadávat nebo poplkat o ničem, běž na xchat a netahej to do diskusí na určité téma na fóru řízeném určitými pravidly.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Ojej, tady to opět létá v oblacích... jsem "zastáncem tvrdé linie" a tím zdravím podobné příznivce. Otázka udávání banů by měla být rychlou procedůrou, dle mého názoru. Bez těchto divadelních výstupů na veřejnosti, zbytečným plýtváním písmenek i energie. Považte, že to "viselo" ve vzduchu celou tu dobu, ale k rozhodnutí došlo až poté, co se začalo "prát špinavé prádlo". Je to však dobré ponaučení pro příště. Takže, nedebatovat, rychle odhlasovat a výsledek hlasování urychleně vykonat.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Sem rád jak dokážete řešit jeden post támle někde :)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Edit: Já netrpím antipatií k lidem, co semnou nesouhlasí, na to mám moc sebereflexe.
Eh, tak to bylo slovo do sranice, bez urážky...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, mám dojem, že bych se měl této debaty účastnit, ale nějak nevím, co víc k tomu říct. Asi jen to, že je zde evidentně touha po tvrdších postizích pro lidi, co porušují pravidla, a já s tím nemám problém.

Současně zde řešíme lidi, kteří porušují pravidla o warez, on-topic diskuzi a slušném vystupování. To, že se pak staví do role nějakých ublížených nespravedlivě trstaných chudáků, to není můj problém. To že je někdo brání, je sice hezké, ale pořád to neznamená, že pravidla jsou postavená špatně, nebo že bychom měli jejich porušování tolerovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Přesně vystiženo ;)
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Sadam.S píše:Přesně vystiženo ;)
Vlez tam ještě hloubějc :)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

žebrák píše:Vlez tam ještě hloubějc :)
A ty spadni ještě hloub ;)
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

žebrák píše:
Sadam.S píše:Přesně vystiženo ;)
Vlez tam ještě hloubějc :)
Punk jaxvina byt drzy, to si pamatuju jak v pate tride Patrik byl uplne borec kdyz odmlouval, jen jsem si rikal jak chci byt jak on, vychutnej si to ;)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

A já už u ***** ***** dlouho neměl banána,mám hodit komentář jen tak lehce od srdíčka :?:
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 6.10.2010 7:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzura vulgarismů.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

...EDGE... píše:Punk jaxvina byt drzy, to si pamatuju jak v pate tride Patrik byl uplne borec kdyz odmlouval, jen jsem si rikal jak chci byt jak on, vychutnej si to ;)
Když to napíšeš česky, budu ti vděčnej.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

pavel68 píše:A já už u ***** ***** dlouho neměl banána,mám hodit komentář jen tak lehce od srdíčka :?:
No nebudu tě strašit, ale si opakovaný hříšník, platí u tebe za A tvrdší postih, B postih za míň (opakující se věc, není potřeba tolik podmětů k rozhodnutí)

Takže si moc dobře rozmysli, jestli ti za těch pár sprostých slov stojí ten dlouhý ban. To že si podle vlastních slov starý, tě neopravňuje se domnívat, že jsi něco více na tomto fóru.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“