Metallica
Re: Metallica
Souhlas...Za mě ještě Turn the page, So what, Astronomy a Loverman
So What je tak dokonale ujetýVarach píše:Souhlas...Za mě ještě Turn the page, So what, Astronomy a Loverman
-
dfleischer
ten text je fakt dokonalejDurin píše:So What je tak dokonale ujetýVarach píše:Souhlas...Za mě ještě Turn the page, So what, Astronomy a Loverman
And I've fucked a sheep, I've fucked a goatdfleischer píše:ten text je fakt dokonalejDurin píše:So What je tak dokonale ujetýVarach píše:Souhlas...Za mě ještě Turn the page, So what, Astronomy a Loverman
I rammed my cock right down its throat
So what, so what
Ale vsadil bych se, že kdyby to někdo zpíval takle česky, tak budete nadávat co to je za sprostý neumělecký kabáty...
Přesně! To mi štve. Máš různé songy, které jsou celosvětovými hity, ale třeba skoro vůbec nedávají smysl nebo je tam nějaký hluboký filosofický smysl, ale kdybys je přeložil do češtiny a zpíval to tady, tak tě s tim každej pošle někam, jak je to hrozný.
Kopec srandy toto

ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
-
John M. William
Asi tak, není to ale pravidlo nu.. Je ale hodně songů, co má text pěkný a dávají smysl.Durin píše:Přesně! To mi štve. Máš různé songy, které jsou celosvětovými hity, ale třeba skoro vůbec nedávají smysl nebo je tam nějaký hluboký filosofický smysl, ale kdybys je přeložil do češtiny a zpíval to tady, tak tě s tim každej pošle někam, jak je to hrozný.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Zdá se mi to, nebo zmizelo cca. 30 stránek z tohodle topicu? 
-
John M. William
Těžko říct..r0nn!e píše:Zdá se mi to, nebo zmizelo cca. 30 stránek z tohodle topicu?

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Nezdá, Red Bull to promazával..
- Skořepný Šokátor
Vono to bylo hodně důležitý, protože každej novej co sem příde, tak pročítá od první do stodvacátý stránky všechno 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mizí, Red Bull se činí - a informovalo se o tom v sekci HudebníForum.cz jakožto o výsledku několika problematických diskuzí o tomto threadu. Ale neboj, mizí jen OT nebo flame.r0nn!e píše:Zdá se mi to, nebo zmizelo cca. 30 stránek z tohodle topicu?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
SO FUCKING WHAT?
Tak jak to tady vypadaj??
Nejvíc! Het největší grázl kterýho včera pustili z vězení, Jason nejvíc vobří gorila, škoda že nemá to svý libový postranáchvyholený hárko. První záběr na Kirka čumim co to má na hlavě? Jak dredáč vypadá
Nejvíc krutě. No a Lars s hárem to je lahoda.
Tenhle Hetfieldův look je nejkruťáčtější
Tak jak to tady vypadaj??
Tenhle Hetfieldův look je nejkruťáčtější
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak - je čistých prvních 11 stran a metallica pocouvala o více jak 25 stran. Tvé příspěvky pokud nejsou flame, kde bojuješ proti nefanouškům většinou zůstávají. Hlavně se to maže pro to, aby zmizely ty flamewary, které tu byly. Mělo by zůstat téma plné informací. Hlavně se nedivte, mizí Vám i příspěvky, já o nějaké přišel, i DA i Nero, ty atp.r0nn!e píše:Zdá se mi to, nebo zmizelo cca. 30 stránek z tohodle topicu?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Ano, Kirk měl vážně dredy na hlavě, vypadal jak Vartecký
A pak se ostříhal 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
(Dobrá práce lidi)Red Bull píše:Je to tak - je čistých prvních 11 stran a metallica pocouvala o více jak 25 stran. Tvé příspěvky pokud nejsou flame, kde bojuješ proti nefanouškům většinou zůstávají. Hlavně se to maže pro to, aby zmizely ty flamewary, které tu byly. Mělo by zůstat téma plné informací. Hlavně se nedivte, mizí Vám i příspěvky, já o nějaké přišel, i DA i Nero, ty atp.r0nn!e píše:Zdá se mi to, nebo zmizelo cca. 30 stránek z tohodle topicu?
EDIT: sorry Bulle, myslel jsem, že i Nero se podílí, nicméně, jeden si myslel a po*ral se, že? Takže dobrá práce Bulle
Nero ale taky odvádí dobrou práci, sice ne v tomdle topicu, ale i tak, dobrá práce Nero!
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 11.10.2010 9:13, celkem upraveno 1 x.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dělám to pouze já, takže oslovení lidi, není přesné 
"MOJO" kills modern music...
Tohle musíte vidět....
...takhle žhavé publikum Metallica neměla nejméně od dob, kdy byla naposledy v Asii.
Japonsko - Tokyo, Saitama Super Arena - 26.9.2010 - PUPPETZ!
...takhle žhavé publikum Metallica neměla nejméně od dob, kdy byla naposledy v Asii.
Japonsko - Tokyo, Saitama Super Arena - 26.9.2010 - PUPPETZ!