nová kytara - výběr z CORT +-4000
Pravidla fóra
Re: nová kytara - výběr z CORT +-4000
Jen černá není. Opravdu je puntíkovaná. Asi to tam jen není vidět. Pokud bys chtěl v zásadě stejnou, jen úplně černou, tak mrkni na EVL Z4.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
nakonec jsem to vyřešil takto:
http://www.audiotek.cz/product-28648-cort-z64-bk
díky všem za komentáře a pomoc
http://www.audiotek.cz/product-28648-cort-z64-bk
díky všem za komentáře a pomoc
Epiphone Les Paul Custom / Cube 15X
No tos vyřešil dobře. 
Pak napiš recenzi.
Pak napiš recenzi.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
tak kytara mi přišla včera a úplnou radost teda nemám,
vypadá super, hraje super, ale buď někde po cestě z asie do čr nebo z prahy ke mně musela dostat velkou ránu na krk, protože hned za lepeným spojem jsou 3 veliký praskliny v laku... a sranda je, že přesně kvůli tomuhle jsem nechtěl bazarovku,
jsem přesvědčenej, že se k tomu na kytary.cz postavěj soudružsky a vymění mi ji, ale i tak je to nepříjemný,
na druhou stranu koupit takhle bazarovu tak si nedovedu představit jak bychom se dohadovali, všem doporučuju zásadně osobní předání a důkladnou kontrolu
vypadá super, hraje super, ale buď někde po cestě z asie do čr nebo z prahy ke mně musela dostat velkou ránu na krk, protože hned za lepeným spojem jsou 3 veliký praskliny v laku... a sranda je, že přesně kvůli tomuhle jsem nechtěl bazarovku,
jsem přesvědčenej, že se k tomu na kytary.cz postavěj soudružsky a vymění mi ji, ale i tak je to nepříjemný,
na druhou stranu koupit takhle bazarovu tak si nedovedu představit jak bychom se dohadovali, všem doporučuju zásadně osobní předání a důkladnou kontrolu
Epiphone Les Paul Custom / Cube 15X
Pro kytaru jediné osobně. 
S kytary.cz problém určo nebude, taky už jsem vracel a v pohodě
, jinak je to ale smůla 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hned zítra jim brnkni a domluv vrácení nebo výměnu zboží. Bude to bez problémů... Tohle je prostě problém, když hudební nástroj cestuje na vlnách ČP nebo PPL, jim to je jedno, jak to omlátí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008