GUITAR RIG 4 HORKYZE SLIZE

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
nemsek

GUITAR RIG 4 HORKYZE SLIZE

Příspěvek od nemsek »

Prosim vas

Ma tu nikto tento program a hra tam horkyze slize ?? ak ano prosim povec te mi na akom efekte lebo nemozem dojst na to aky efekt nasavit abi mi to hralo presne ako im dakuejm
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: GUITAR RIG 4 HORKYZE SLIZE

Příspěvek od McKozias »

horkyze hrajou pres mesiny, tak to zkus vykroutit pres gratifier, nebo misto zesilovace tam dej distortion sansamp a tam si nastav neco mezi british a california soundem...je tma hodne moznosti jak to nastavit, musis se votm pokopat
bjjz

Příspěvek od bjjz »

vyuziju trochu tohle tema k malemu ot: je v normalnich lidskych silach za predpokladu dobre zvukovky vytahnout takovej zvuk? http://www.youtube.com/watch?v=Y5u6Nvmn91E zhruba od minuty.. nechtel bych primo tenhle ale pokud s takovou kvalitou tenhle program zvlada takovy hi gain ocekavam ze i ostatni soundy budou na vysoke urovni.. je tak? :D
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Dá se říci, že je. Nečekel ale, že to bude znít, jako když stojíš před apecem, kór s bedýnkama Genius za dvě kyla.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

bjjz: uplne vklidu...
bjjz

Příspěvek od bjjz »

nee chlopi blbe sem to napisal.. necu to nechat rvat pres bedny ide mi ciste o nahravani.. kdyz to hodim trebas do cubasa tak jestli pak zteho bude nahravka v take kvalite.. ptze natom videu jim to zni krasne a kdyz to srovnam s levnyma studiama kde je to jen take chrchlani tak bych nevahal a resil bych to takhle
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

bjjz píše:nee chlopi blbe sem to napisal.. necu to nechat rvat pres bedny ide mi ciste o nahravani.. kdyz to hodim trebas do cubasa tak jestli pak zteho bude nahravka v take kvalite.. ptze natom videu jim to zni krasne a kdyz to srovnam s levnyma studiama kde je to jen take chrchlani tak bych nevahal a resil bych to takhle
vytahnes ztoho takovy zvuk, kdyz to ma z 3, tak z rigu 4 stopro..jestli chces muzu ti tu nahodit jake higainy sem ztoho dostal ja, neni to ten samy sound, ale tam ta nabasovan svina ztoho poleze tez :)
bjjz

Příspěvek od bjjz »

per to dome :D mi tamta nahravka prijde supa a kdyz si poslechnu na bandzone kapelky co nahravej vtech mistnich studiich tak jim ztoho leze proste jen ten chrchel.. tohle by mohla byt dobra alternativka za drazsi studia .)
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Hej zvukově je to dost dobrý a na vysoký úrovni. Jde ale o ten pocit při hraní. Mě se na to prostě hraje o dost jinak, než na apec a inspiruje to k jiným věcem, než na aparátu. Ta dynamika tak samo je, ale prostě ne skutečná, je to "jen jako". Samo asi s lepší zvukovkou to může bejt jiný, ale prostě jen podotýkám, že to není samospásný.
bjjz

Příspěvek od bjjz »

nie nie jak sem pravil de mi ciste o nahravani kde se ten pocit jestli stojim pred zesikem ci nie smaze.. ted poslucham cim dal vic nahravek a prijde mi to bomba.. http://www.youtube.com/watch?v=jqP96i1m55k tady to nahral nejspis vsecko pres naky ty programky (yehh neorientuju se vtym vubec :D )) a ta kvalitka mi prijde luxusni - i co se tyce bubnu ikdyz ta cina mu tam zni hrozne a par veci bych pomenil ale co sem se docet tak je tak siroke nastaveni kazdeho bubinkuu ze moznosti sou skoro zvukove neomezene.. a kejtra mi prijde ze zni krasne ziva.. tuz ted vam musim polozit otazku.. cemu se vtych levnejsich studiach na nahrani kejtry nepouziva guitar rig kdyz to zvukove predci stokrat? :o pokud nekdo ce svuj zvuk tak si ho nakrouti i natom rigu.. nebo nahravani pres rig ztraci ve finale nekde na kvalitce? .))))))))))))
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

hele, neřeš teorii, kup(*) to a máš to. Mě se přes to prostě hraje dobře. Ale dobře je za 3.
bjjz

Příspěvek od bjjz »

frenki zaparomaa ty mna nechapes :D jde mi ciste o zaznam kejtry z rigu.. ale to uz banan stahnu demicko a snad tam pude vykouzlit naka relevatnejsi nahravka podle kere usoudim ze to stoji zato kupit :D pojedeme zkratkou je to sice delsi ale oto horsi cesta : kuk
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

urcite to zkus, zvlast pokud si ktomu pripadne koupis tu verzi s pedalama, tak mas vystaranos nahravanim
nemsek

Příspěvek od nemsek »

LUDIA ja by som chcel niekoho kto to tak pouziva a pomoze mi to tak nastavit na hranie slizov lebo som to tam skusal seliako a stale nic a nic

VOPRED dakujem
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

nemsek píše:LUDIA ja by som chcel niekoho kto to tak pouziva a pomoze mi to tak nastavit na hranie slizov lebo som to tam skusal seliako a stale nic a nic
VOPRED dakujem
Hmm, a nemám to za tebe aj zahrát ? Nechápu proč má někdo potřebu přesně kopírovat Slíže... jednak už z principu a druhak na tom zvuku není nic extra (dříve, než byli vykradeni, používali komba Laney)
Vytáhni si uši z podprdele, nalaď kytaru a hraj... Není zač...

Dále malé zamyšlení:
IMHO je Guitar Rig nahofno, lepších výsledků se dá dosáhnout s free pluginama - třeba NickCrow nebo LePou a s impulzama třeba od Catharsis se to určitě nedá zkazit...

Další věc je nahrávání doma a ve studiu. Na homemade demíčko klidně simulace z PC, pokud pak zvládneš udělat celý mix aby za něco stál...
Studio je ale podle mě uplně o něčem jiném - tím studiem nemám namysli někoho v garáži oplácené platy od vajec, co posbíral moudra na fórech, koupil si zvukovku, mikrák a mix se třema vstupama a hraje si na zvukaře... Třeba bicí jsou ve zvuku rockové/metalové apod. kapely daleko důležitější než kytary a jejich nahrávání je dost alchimie a živý bubeník je živý bubeník... Jestli má ale někdo potřebu se pochválit něčím co nezahraje je věc jiná ;-)
No a že někomu přijde zvuk GuitarRigu bomba a diví se proč to lidi nepoužívají .... z toho vyrosteš :-)
Na závěr - ten zvuk dělá hlavně kytarista, na co hraje je vlastně podružné. Že jsou na bandzone s****y je hlavně proto že lidi hrají s****y. Amen.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Rain: lepe bych to nenapsal. Plný souhlas.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“