Carvin BelAir?:)
Pravidla fóra
Carvin BelAir?:)
ahoj mám takovej speciální dotaz...nepředpokládám že někdo z vás přišel do styku s aparáty Carvin, ale přesto se ptám! hrozně mě překvapil poměr cena/vybavenost tohoto aparátu, koukal jsem se na stránky Carvin, četl si příspěvky amerikánů kteří si ho pořídili a slyšel jsem takovou chválu že jsem z toho až trochu přepadlej, říkaj jak je úžasný, jak krásně hraje a že je to nejlepší celolampový kombo ve své kategorii...jsem z toho jelen pánové prosím vás nemá někdo zkušenost s tímto aparátem? popřípadě s Carvin nomad? moc mě zajímá, vypadá opravdu luxusně a s tou výbavou předčí daleko ostatní dražší konkurenty:D
http://www.guitarshop.cz/CZ/product.asp ... gory=70000
http://www.guitarshop.cz/CZ/product.asp ... gory=70000
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
no problém je že fakt nevim kde v čr si na něj zahrát...jo, píšou krémový zvuk a tak, ale americký rockeři se stackem MESA za zadkem si ho taky slušně chválili, mate to:)...chtěl bych si na to určitě zahrát!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
wow odpoveď na můj tak starej příspěvek a ještě ho psaly jemné dívčí prstíky
Holka přeju Ti, aby Ti to moc pěkně hrálo. Ohledně Tvého názoru s Tebou naprosto souhlasím! Napiš potom, jak to šlape! M 
ale pozor - neunáhluj se s hodnocením;) samozřejmě sem byl nadšenej už od začátku, ale našel jsem si všechen svůj zvouček asi po 2 měsících
- bylo to lepší a lepší:D i když u vintage aparátu, kde je mín čudlíků to bude pochopitelně jednodušší...určitě to je dobrá volba!
S tím unáhlením si nedělám starosti, má ho totiž můj učitel/kapelník, ke kterému chodím cca rok a půl
Jasně, má tam nastavený svůj zvuk, nicméně, kromě toho, že ten zvuk se mi líbí a vyhovoval by mi, to beru i z toho pohledu, že on se v branži pohybuje déle než já a pod rukama mu prošlu hodně aparátů(i na veletrzích, atd.) a tak ví co je dobrý... Heh, neboj, já si taky nedělám iluze o tom, že bych si ten "svůj" zvuk našla hned 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přímo s tímhle modelem zkušenost nemám, ale hrával jsem na tranzistorovýho SX-200 - 200W 2x12" repro, j to hodne dobrý kombo. Hlasitostí se ten tranz. skoro vyrovnal lampám. Carvina bych se nebál, ale chce to vyzkoušet
Hraju na kytary a mašinky
No určitě jsi myslel novou JVM serii tak to je absolutni mazec jak zvukove tak uzivatelsky. Lze nastavit 12 uzivatelskych presetu, ovladani pres MIDIDark Axel píše:méně je více - viděli jste už tu novou čtyřkanálovou "věc" od Marshalla?![]()
co vic si muze kytarista prat? Akorat ta cena 2000EUR je trochu mazec ale kdyz si vezmu ze za ty penize je pouze zanovni bugina tak to neni tak hrozny
Ty jsi na to hrál? novým marschallům nevěřím ani to, že v nich sou pomalu lampy, natož zdigitalizovanejm 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
mi-lan: jo, myslel...už jen na pohled mi to přijde hrozně složitý, méně je více, ne? 
já bych těch 12. presetů využil jen pokud bych měl více kapel odlišných stylů, jinak bych si nastavil jeden clean, pak nějaký menší overdrive a pak prostě zkreslení (měkčí-tvrdší, podle stylu) a stačí
pro mě spíše "méně je více" ale pokud to někdo využije, ať si to koupí a užívá 
já bych těch 12. presetů využil jen pokud bych měl více kapel odlišných stylů, jinak bych si nastavil jeden clean, pak nějaký menší overdrive a pak prostě zkreslení (měkčí-tvrdší, podle stylu) a stačí
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No verit nemusis ale hrajou bombasticky, uz TSL serie se moc povedla a soucasnej Vintage Modern a JVM serie jsou naprostej mazec. Bohuzel u Marshallu plati dvojnasob ze komu neni dano tomu to nehraje. A kdyz to hraje je to mazec!!!Maples píše:Ty jsi na to hrál? novým marschallům nevěřím ani to, že v nich sou pomalu lampy, natož zdigitalizovanejm
No dvanact presetu neni az zase tak mocDark Axel píše:mi-lan: jo, myslel...už jen na pohled mi to přijde hrozně složitý, méně je více, ne?
já bych těch 12. presetů využil jen pokud bych měl více kapel odlišných stylů, jinak bych si nastavil jeden clean, pak nějaký menší overdrive a pak prostě zkreslení (měkčí-tvrdší, podle stylu) a stačípro mě spíše "méně je více" ale pokud to někdo využije, ať si to koupí a užívá