Carvin BelAir?:)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Carvin BelAir?:)

Příspěvek od Maples »

ahoj mám takovej speciální dotaz...nepředpokládám že někdo z vás přišel do styku s aparáty Carvin, ale přesto se ptám! hrozně mě překvapil poměr cena/vybavenost tohoto aparátu, koukal jsem se na stránky Carvin, četl si příspěvky amerikánů kteří si ho pořídili a slyšel jsem takovou chválu že jsem z toho až trochu přepadlej, říkaj jak je úžasný, jak krásně hraje a že je to nejlepší celolampový kombo ve své kategorii...jsem z toho jelen pánové prosím vás nemá někdo zkušenost s tímto aparátem? popřípadě s Carvin nomad? moc mě zajímá, vypadá opravdu luxusně a s tou výbavou předčí daleko ostatní dražší konkurenty:D
http://www.guitarshop.cz/CZ/product.asp ... gory=70000
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

no vypada pekne, ale asi nic moc na moderni tvrdy veci. to vintage tam bije do oci (myslim vzhled, nikdy sem ho neslysel). a bylo by asi pekne na dlouho na neho cekat. ty dostupnosti na telefonicky....
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no problém je že fakt nevim kde v čr si na něj zahrát...jo, píšou krémový zvuk a tak, ale americký rockeři se stackem MESA za zadkem si ho taky slušně chválili, mate to:)...chtěl bych si na to určitě zahrát!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Rommy

Příspěvek od Rommy »

Mno, tak já do budoucna(snad v rozmezí 1-2 měsíců, prostě co nejdřív) plánuju zakoupit Carvin Vintage 16, je menší než Nomad, ale s mým nástrojem si rozumí, je to lampa(jak jinak u Vintage, že? :D Navíc, co se týče mě-JEDINĚ LAMPU!!!!) a myslím, že s ním budu spokojená.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

wow odpoveď na můj tak starej příspěvek a ještě ho psaly jemné dívčí prstíky 8) Holka přeju Ti, aby Ti to moc pěkně hrálo. Ohledně Tvého názoru s Tebou naprosto souhlasím! Napiš potom, jak to šlape! M 8)
Rommy

Příspěvek od Rommy »

:) Děkuju, pokud myslíš všeobecně, tak Ti samořejmě přeju aby to moc pěkně hrálo i Tobě, a pokud se to týká hlavně toho komba tak jsem si téměř jistá, že bude pro mě to pravé :) Jasně že napíšu, ale až se trochu nabažím té dynamiky, hřejivosti a barevnosti lampového aparátu......sakra já už ho chci mít doma!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

ale pozor - neunáhluj se s hodnocením;) samozřejmě sem byl nadšenej už od začátku, ale našel jsem si všechen svůj zvouček asi po 2 měsících :oops: - bylo to lepší a lepší:D i když u vintage aparátu, kde je mín čudlíků to bude pochopitelně jednodušší...určitě to je dobrá volba!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

méně je více - viděli jste už tu novou čtyřkanálovou "věc" od Marshalla? :D :roll:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Rommy

Příspěvek od Rommy »

S tím unáhlením si nedělám starosti, má ho totiž můj učitel/kapelník, ke kterému chodím cca rok a půl :wink: Jasně, má tam nastavený svůj zvuk, nicméně, kromě toho, že ten zvuk se mi líbí a vyhovoval by mi, to beru i z toho pohledu, že on se v branži pohybuje déle než já a pod rukama mu prošlu hodně aparátů(i na veletrzích, atd.) a tak ví co je dobrý... Heh, neboj, já si taky nedělám iluze o tom, že bych si ten "svůj" zvuk našla hned :lol:
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Přímo s tímhle modelem zkušenost nemám, ale hrával jsem na tranzistorovýho SX-200 - 200W 2x12" repro, j to hodne dobrý kombo. Hlasitostí se ten tranz. skoro vyrovnal lampám. Carvina bych se nebál, ale chce to vyzkoušet
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Steve Vai hrál na celolampový Carviny hlavy.)
Rommy

Příspěvek od Rommy »

Jj, má u Carvina signovanou řadu "The Legacy".
noc33

Příspěvek od noc33 »

Mám pocit, že carvin aparáty mají v Pardubicích...Harmony Music...
Rommy

Příspěvek od Rommy »

To mají, také že si ho tam budu kupovat :)
mi-lan

Příspěvek od mi-lan »

Dark Axel píše:méně je více - viděli jste už tu novou čtyřkanálovou "věc" od Marshalla? :D :roll:
No určitě jsi myslel novou JVM serii tak to je absolutni mazec jak zvukove tak uzivatelsky. Lze nastavit 12 uzivatelskych presetu, ovladani pres MIDI
co vic si muze kytarista prat? Akorat ta cena 2000EUR je trochu mazec ale kdyz si vezmu ze za ty penize je pouze zanovni bugina tak to neni tak hrozny :?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Ty jsi na to hrál? novým marschallům nevěřím ani to, že v nich sou pomalu lampy, natož zdigitalizovanejm :?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mi-lan: jo, myslel...už jen na pohled mi to přijde hrozně složitý, méně je více, ne? :D

já bych těch 12. presetů využil jen pokud bych měl více kapel odlišných stylů, jinak bych si nastavil jeden clean, pak nějaký menší overdrive a pak prostě zkreslení (měkčí-tvrdší, podle stylu) a stačí :D pro mě spíše "méně je více" ale pokud to někdo využije, ať si to koupí a užívá :-)
mi-lan

Příspěvek od mi-lan »

Maples píše:Ty jsi na to hrál? novým marschallům nevěřím ani to, že v nich sou pomalu lampy, natož zdigitalizovanejm :?
No verit nemusis ale hrajou bombasticky, uz TSL serie se moc povedla a soucasnej Vintage Modern a JVM serie jsou naprostej mazec. Bohuzel u Marshallu plati dvojnasob ze komu neni dano tomu to nehraje. A kdyz to hraje je to mazec!!! :P
mi-lan

Příspěvek od mi-lan »

Dark Axel píše:mi-lan: jo, myslel...už jen na pohled mi to přijde hrozně složitý, méně je více, ne? :D

já bych těch 12. presetů využil jen pokud bych měl více kapel odlišných stylů, jinak bych si nastavil jeden clean, pak nějaký menší overdrive a pak prostě zkreslení (měkčí-tvrdší, podle stylu) a stačí :D pro mě spíše "méně je více" ale pokud to někdo využije, ať si to koupí a užívá :-)
No dvanact presetu neni az zase tak moc :( Kdyz si na to zvyknes vyuzijes je velice rychle. Ja treba behem jedny skladby bezne pouziju i 6 presetu.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

uf, 6 během jedné sklatby...no, asi to bude i o tom zvyku :?

dokud to nemám, tak to nechci, takhle bych to řek :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“